Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 07 17, 22:02)
16 sav. ir nežinojei, kad laukiesi? g.gif

norejo tikriausiai pasakyt, kad nezinojo ko laukesi (berniuko/mergytes) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paukšte @ 2014 06 22, 22:37)
Su pirmu 17 sav, su antru 15  wub.gif

as su pirmu nuo 18 su antru nuo 16 , pradzioj jauciau tik spurdejima svelnu 4u.gif
Atsakyti
Ranka uzdejus ant pilvuko pajutau lengvus paplaukiojimus 17 sav. wub.gif
Atsakyti
Pagranduko judesiukus pajutau 14 savaite 4u.gif
Atsakyti
Dabar trečią nėštumą pirmuosius judesius pajutau 14 sav. ir pora d.
Atsakyti
Hm... Nėštumas trečias, 17-ta savaitė prasidėjo, bet nejaučiu dar judesiukų. O gal per daug aiškių judesių noriu, gal kokį sugargaliavimą ar subangavimą irgi reiktų priskirti prie judesio? blink.gif Arba tai dėl to, kad ant pilvo nemenką apsauginį riebalinį sluoksnį turėjau ir turiu, gal jis slopina pojūčius. Tos, kurios anksti pajutot, gal labai jau "kūdos" laugh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 08 05, 10:18)
Hm... Nėštumas trečias, 17-ta savaitė prasidėjo, bet nejaučiu dar judesiukų. O gal per daug aiškių judesių noriu, gal kokį sugargaliavimą ar subangavimą irgi reiktų priskirti prie judesio?  blink.gif  Arba tai dėl to, kad ant pilvo nemenką apsauginį riebalinį sluoksnį turėjau ir turiu, gal jis slopina pojūčius. Tos, kurios anksti pajutot, gal labai jau "kūdos"  laugh.gif  rolleyes.gif

Man trecias, esu kedena vadinama tongue.gif judesiuku nejauciu, 17sav 3d gsl ten kazkokie paplsukiojimai tokie jauciami sukrtirjimsi tai vienur tsi kitur, bet nrmanau, kad galiu priskirt judesiukams
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2014 08 10, 10:26)
Man trecias, esu kedena vadinama tongue.gif judesiuku nejauciu, 17sav 3d gsl ten kazkokie paplsukiojimai tokie jauciami sukrtirjimsi tai vienur tsi kitur, bet nrmanau, kad galiu priskirt judesiukams

4u.gif Va va, aš irgi kartais lyg kažką pilve pajuntu, bet tikrai visiškai ne tokius aiškius ir su niekuo nesupainiojamus judesius, kaip kad aiškiai pajutau su pirmais 2 nėštumais blush2.gif Tikrai nėra to aiškaus jausmo, kai ramybės būsenoje, atsigulus, uždėjus ranką ant pilvo, pajusčiau - spyrė, sukrutėjo biggrin.gif Vadinasi, dar krutės 4u.gif Aš tai juokauju, sakydama vyrui, kad arba lialiui ten daug vietos yra, arba jis per daug tinginys, kad spardaliotųsi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš tik 22 savaitę pastebėjau... Nėštumas buvo pirmas. Bet jau taip aiškiai sukrutėjo, kad klausimų nekilo, ar čia jau judesiai biggrin.gif
Atsakyti
Nr 1: 19-20sav jau patikejau,kad tai spardymasis smile.gif (placenta priekyje)

Nr 2: 16sav

Nr 3: 13 sav

Nr 4 : 11 sav uztikrinti plazdenimai, o tokie su dvejonemis plazdenimai nuo 10sav. Zinoma,ne spyriai:)
Atsakyti
Su pirmu ir su antru 17 savaite. Su pirmu plazdenimu jokiu ankstesniu nejauciau arba nemokejau atskirti, o su antru nuo 11 savaites ivairus plazdenimai buvo, bet labai labai svelnu judesiuka pajutau tik pries kelias dienas. Placenta priekyje, su tuo spyriu numuseju "pasiseke"jau antra syki doh.gif
Atsakyti
Su pirmu apie 18-19 savaite. Su antru 15 savaite silpnus brukstelejimus, o 16 jau garantuotus judesius ax.gif
Atsakyti