Gydytoja buvo nuteikusi kad pajusiu 20 sav., bet pajutau 17+ kažkiek, tik neužfiksavau. Tai užskaičiau kad nuo 18 sav.
Su kiekvienu vis anksčiau
Sveikos, pirmas nestumas, paplaukiojimus pajutau 14 sav. pabaigoje, bumsejima jau 16 savaite.
17 savaiciu
Tai pirmas mano nėštumas. Kad kažkas yra pilve pajutau jau 14.5 sav., nuo 17 sav. jau jaučiau retus judesiukus, o nuo 20tos malasi kaip reikalas, jaučiasi labai gerai ir ranką pridėjus. Manau taip anksti pajutau, nes placenta prisitvirtinusi užpakalinėje gimdos sienelėje.
Nuo 12 savaitėlės jau jaučiu
17+4 jau supratau kad cia tikrai judesiai, pries tai kelias dienas galvojau, kad man vaidenasi ir is to didelio noro prisigalvoju
paplaukiojimas 16 sav,bumsejimas 17 sav
Pajutau gana anksti, apie 17 sav, tik tada dar abejojau, ar tai tikrai judesiai, nes buvo labai nereguliarus. Kasdien judesius jauciu kazkur nuo 20 sav.
Nuo 16sav jaučiau bumsiukus, 19sav jau juos pajautė ir vyras . Nėštumas pirmas
O koks tas jausmas pirmu bumsiuku, nes as nesuprantu ar dujos zarnyne ar bumsiukai. Dabar 18 sav ir 1d. Ryte kai snuduriavau vyra apkabinus. Kai pradejo pilvas bumset i vyra, tas net pasoko apsidziauges, pasakoja visiem. O as tai nezinau ar tikrai, nes man panasiai ir dujos po zarnyna vaiksto. Bet gal duju nebutu vyras su nugara pajutes kaip padauze