Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

QUOTE(Milledi* @ 2013 11 21, 10:19)
nuo kada judesius pradeda jausti kiti? g.gif  mums jau 20 savaitė eina, o maniškis dar nejaučia ir kartą nusivylęs sako: "turbūt pajusiu kai būsit 8 mėn." lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Mano vyras pajuto panašiu metu kaip ir aš, na gal tik trupučiuką vėliau.Uždėjęs delną ant pilvo jausdavo silpnus bumbsėjimus.
Atsakyti
18 savaičių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lyra*: 21 lapkričio 2013 - 14:47
Pajutau pirmuosius judesius 19 savaitę. Vyras labai norėdamas ir kantriai laukdamas smile.gif jau irgi šiek tike jautė, tačiau kur kas geriau jie pradėjo jaustis po kelių savaičių.
Atsakyti
antras nėštumas, judesiukus jaučiu nuo 16 savaitėlės
Atsakyti
Pirmas nėštumas judesius jaučiau jau nuo 15 sav ir 4 d smile.gif
Atsakyti
pirmas neštumas dabar, tai pajutau anksti, burbuliukų sproginėjimą 13 sav, o judesiukus - 15 sav, dabar eina 17 sav., judesiukai dažnėja bei stiprėja
Atsakyti
Pirmas nėštumas, placenta priekyje ir pati ne iš lieknųjų smile.gif.
~18-19 savaitę pradėjau jaust burbuliavimus visokius (iki šiol nesu tikra, ar tai judesiai).

Kai pajaučiau tikruosius judesius, buvo maždaug 21,5 sav. Vyras ranką ant pilvo uždėjęs irgi panašiu laiku pajautė - tiesiog užtaikė ant to reto karto, kai tikrai smarkiai spyrė.

Dabar 25,5 sav. - tai jaučiu kasdien, bet lelka vartosi ir skirtingose vietose bumpsi smile.gif. Skirtingu stiprumu. Kartais porą dienų iš eilės malasi po pilvą, o kartais visą dieną ramuma.

Atsakyti
Aš pirmą kartą kažką neįprasto pilve pajutau 15 savaitę. Tai buvo kažkokie keisti timptelėjimai. Atrodė, kad kažkas vis patempia man kokią tai gyslą smile.gif Kasdien nejutau, praėjus kokioms penkioms dienoms, t.y. praėjusį sekmadienį jutau tuos timptelėjimus gana dažnai, ir taip visą dieną. Gal dėl to, kad aktyviai judėjau, tvarkiaus namie. O dar po poros dienų, atsigulus vakare į lovą pajutau dar lyg ir keletą bumtelėjimų, buvau uždėjus ranką ant pilvo, man pasirodė, kad pirštus net truputį kilstelėjo. Bet viskas taip labai švelniai. Vakar buvau pas ginekologą. Klausė, gal jau jutau judesius, pradėjau pasakoti, bet kažkaip mane pertraukė, kad dar ankstoka ir sakė pasižymėti, kada pajausiu užtikrintus judesius. Tai va ir nežinau, ar tai, ką jaučiu galiu priskirti sūnelio judesiukams smile.gif Dabar man 16-a savaitė. Nors vaikelis pagal ultragarsinį tyrimą didesnis, lyg jau 17-a savaitė eitų smile.gif Beje, man pirmas nėštumas.
Atsakyti
Pajutom kartu su vyru, nes kaip tik laikė ranką uždėjęs wub.gif buvo 19 savaičių su viršum.
Atsakyti
Antras nestumas, 18 savaiteliu wub.gif
Atsakyti
turiu tokį dalyką, kaip Jautrumas, tai yra, jaučiu viska stipriau nei paprastai kiti, dažnai iš daktarų girdėjau: žemas skausmo slenkstis smile.gif
Užtat ir pirmą Vaiką pajaučiau apie 14sav, o neseniai 12sav pajaučiau net gan rimta (drugelių) "makalavimą" lotuliukas.gif dar nežinodama kad ten DU broliukai sportuoja wub.gif
Atsakyti
pirmas nestumas 19 savaite 4u.gif
Atsakyti