Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

Man 20 sav. eina, o judesiukai labai jau silpni. Baisu darosi. Su pirmu daug anksčiau pajutau ir stiprus stuksenimas buvo. O dabar jaučiu, kad lelius vartosi, bet labai retai ir silpnai stuksena.
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2013 08 06, 14:51)
17savaite ir siandien pajutau pirmus stipresnius bumsiukus wub.gif  jau pora dienu vakarais padejus ranka lyg kazka silpnai silpnai pajausdavau, bet vyrui i ranka niekas nebumsejo. O siandien ryte net pazadino is ryto maziukas, ir stveriau vyro ranka, nes galvojau vel tik as jauciu smile.gif  jauciuosi siandien pati laimingiausia biggrin.gif

Super , labai nuotaikingai biggrin.gif Tai ar spejo vyrtas pajausti? smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
As siuo metu laukiuosi.
Pirmas nestmas.
Leliuko judesius pajutau nuo 18savaites. Pries tai savaite vis dvejojau leliukas ten ar ne. Bet nuo 18sav leliukas pasireiske taip, kad nebebuvo kur dvejoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Nors man tik pirmas nestumas, bet judesiukus pradejau jausti apie 17-18 sav, tarsi kas vartaliotusi pilvelyje, smarkesni judesiukai prasidejo apie 20 sav, net vyras pridejes ranka jausdavo kaip maziukas makaluodavosi rankytemis ir kojytemis, vis sakydavo, kad duoda tetei pitaka biggrin.gif
Atsakyti
laukiu nesulaukiu maziuko judesiu o tai dabar jau atsibodo tie visokie neaiskus tempimai,maudimai blink.gif
Atsakyti
16 savaiciu pirmas lelius smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, man yra 19 sav., tai yra pirmas mano leliukas, pries pora dienu pajutau svelnu kutenima pilvelio viduje ir galvoju kad tai pirmieji mazylio jedeseliai, bet nesu tikra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salotos @ 2013 11 06, 14:12)
16 savaiciu pirmas lelius  smile.gif

Man taip pat
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
16 savaitę pradėjau retkarčiais manyti kad ten leliukas baksnoja, o nuo 17 jau kiekvieną dieną jaučiu nuolat švelniai spurdant wub.gif nerealus jausmas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilibor @ 2013 09 25, 11:49)
Man 20 sav. eina, o  judesiukai labai jau silpni. Baisu darosi. Su pirmu daug anksčiau pajutau ir stiprus stuksenimas buvo. O dabar jaučiu, kad lelius vartosi, bet labai retai ir silpnai stuksena.

gal jums placentos pirmeiga? tada sugeria visus judesiukus,kaip kempine ax.gif

su pirmu pajauciau judesiukus19sav., su antru -15sav. o su treciu- 19sav. (nes buvo placentos pirmeiga). Dabar,kai placenta pakilo, tai ohoho kaip pilvelis banguoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmuosius judesius pridėjus ranką prie pilvo pajutau kažkur aštuonioliktą savaitę.Dar kurį laiką nebuvau tikra, ar tai tikrai vaikelis, galvojau, gal oras vaikšto smile.gif
Atsakyti
Aš pirmuosius pradėjau jausti nuo 17 savaitės, bet labai silpni judesiai buvo ax.gif o jau 18 savaitę kai dėjo vieną dieną, net pašokau lotuliukas.gif
nuo kada judesius pradeda jausti kiti? g.gif mums jau 20 savaitė eina, o maniškis dar nejaučia ir kartą nusivylęs sako: "turbūt pajusiu kai būsit 8 mėn." lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti