QUOTE(Diwa @ 2013 08 06, 14:51)
17savaite ir siandien pajutau pirmus stipresnius bumsiukus jau pora dienu vakarais padejus ranka lyg kazka silpnai silpnai pajausdavau, bet vyrui i ranka niekas nebumsejo. O siandien ryte net pazadino is ryto maziukas, ir stveriau vyro ranka, nes galvojau vel tik as jauciu jauciuosi siandien pati laimingiausia
Super , labai nuotaikingai Tai ar spejo vyrtas pajausti?
Sveiki
As siuo metu laukiuosi.
Pirmas nestmas.
Leliuko judesius pajutau nuo 18savaites. Pries tai savaite vis dvejojau leliukas ten ar ne. Bet nuo 18sav leliukas pasireiske taip, kad nebebuvo kur dvejoti
As siuo metu laukiuosi.
Pirmas nestmas.
Leliuko judesius pajutau nuo 18savaites. Pries tai savaite vis dvejojau leliukas ten ar ne. Bet nuo 18sav leliukas pasireiske taip, kad nebebuvo kur dvejoti
Sveikos mamytes,
Nors man tik pirmas nestumas, bet judesiukus pradejau jausti apie 17-18 sav, tarsi kas vartaliotusi pilvelyje, smarkesni judesiukai prasidejo apie 20 sav, net vyras pridejes ranka jausdavo kaip maziukas makaluodavosi rankytemis ir kojytemis, vis sakydavo, kad duoda tetei pitaka
Nors man tik pirmas nestumas, bet judesiukus pradejau jausti apie 17-18 sav, tarsi kas vartaliotusi pilvelyje, smarkesni judesiukai prasidejo apie 20 sav, net vyras pridejes ranka jausdavo kaip maziukas makaluodavosi rankytemis ir kojytemis, vis sakydavo, kad duoda tetei pitaka
laukiu nesulaukiu maziuko judesiu o tai dabar jau atsibodo tie visokie neaiskus tempimai,maudimai
Sveikos
16 savaitę pradėjau retkarčiais manyti kad ten leliukas baksnoja, o nuo 17 jau kiekvieną dieną jaučiu nuolat švelniai spurdant nerealus jausmas
16 savaitę pradėjau retkarčiais manyti kad ten leliukas baksnoja, o nuo 17 jau kiekvieną dieną jaučiu nuolat švelniai spurdant nerealus jausmas
QUOTE(Vilibor @ 2013 09 25, 11:49)
Man 20 sav. eina, o judesiukai labai jau silpni. Baisu darosi. Su pirmu daug anksčiau pajutau ir stiprus stuksenimas buvo. O dabar jaučiu, kad lelius vartosi, bet labai retai ir silpnai stuksena.
gal jums placentos pirmeiga? tada sugeria visus judesiukus,kaip kempine
su pirmu pajauciau judesiukus19sav., su antru -15sav. o su treciu- 19sav. (nes buvo placentos pirmeiga). Dabar,kai placenta pakilo, tai ohoho kaip pilvelis banguoja
Aš pirmuosius pradėjau jausti nuo 17 savaitės, bet labai silpni judesiai buvo o jau 18 savaitę kai dėjo vieną dieną, net pašokau
nuo kada judesius pradeda jausti kiti? mums jau 20 savaitė eina, o maniškis dar nejaučia ir kartą nusivylęs sako: "turbūt pajusiu kai būsit 8 mėn."
nuo kada judesius pradeda jausti kiti? mums jau 20 savaitė eina, o maniškis dar nejaučia ir kartą nusivylęs sako: "turbūt pajusiu kai būsit 8 mėn."