Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

Apie 18sav. Labai jau norisi ta vaikiuka kuo daugiau jausti, tai atsidengiu pilvuka ir sedziu sau ant lovos tv ziuredama. Taip daug dazniau pajauciu smile.gif Arba svelniai papleksnoju per pilveli sau, vaikiukas atgal atbeldzia tada smile.gif Nepakartojamas jausmas! Dabar jau 21sav, taip bumsi, kad net pilvas sujuda kartais.
Atsakyti
kutenima as jauciu nmuo 14 savaiciu, o siandien 19 savaiciu kai gyd paklause ar jauciu judesius sakau pakutena- sako tai ne judesiai......nu nieko sau pagalvojau- man tai jau judesiai. biggrin.gif ....tikiuosi greit ir bildenimas prasides.
Atsakyti
su sunumi pajutau 17sav o dabar jau 18sav o dar nieko nejauciu sad.gif
Atsakyti
Su pirmu nestumu 21 savaite,o su antru lygiai 19 savaite.
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2013 01 07, 14:02)
kutenima as jauciu nmuo 14 savaiciu, o siandien 19 savaiciu kai gyd paklause ar jauciu judesius sakau pakutena- sako tai ne judesiai......nu nieko sau pagalvojau- man tai jau judesiai. biggrin.gif ....tikiuosi greit ir bildenimas prasides.

Vava, kažkokį kutenimą,kaip skruzdėlyčių kokį bėgiojimą, plaukiojimą lyg ir pulsavimą kažkur pilvo apačioj ir aš vieną dieną jaučiau dažnokai, čia prieš 3 dienas, ir viskas, nuo tada nebejaučiu nieko.. Viliuosi, kad dar anksti, bet neramu labai...
Atsakyti
Laukiuosi dvynukų, ir vakar jau aiškiai vakare atsigulus pajutau judesius, taip gera buvo smile.gif Prieš tai kokia savaitę jausdavau tokius kutenimus nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif. 18 savaičių.
Atsakyti
man labai neramu mano nestumas antras pirmus judesius pajutau 19sav o dabar 21 sav judesiu nedaugeja ir jie nestipreja ,buna kad per diena vos 1-4judesiukus pajuntu ir labai siplnucius ,su pirmu nestumu buvo stiprus ir aiskus laabi nerimauju verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robertukas: 23 sausio 2013 - 10:18
QUOTE(robertukas @ 2013 01 23, 10:16)
man labai neramu mano nestumas antras  pirmus judesius pajutau 19sav o dabar 21 sav judesiu nedaugeja ir jie nestipreja ,buna kad per diena vos 1-4judesiukus pajuntu ir labai siplnucius ,su pirmu nestumu buvo stiprus ir aiskus laabi nerimauju  verysad.gif

Man irgi dabar tas pats, prieš savaitę ėmiau jaust, ir gana normaliai, o dabar jau antrą parą nieko nejaučiu, nebent kokį 1 bumptelėjimą, kur dar pagalvoji, ar nepasivaideno. Baisu, kad nebūtų, kas blogo sad.gif
Atsakyti
Pajutau kai buvo nepilnos 18 savaitėlių ir kadien jaučiu vis daugiau biggrin.gif
Atsakyti
gal nevisai i tema, bet turiu klausyma blush2.gif ar 9 men.judesiai butinai turi buti stiprus, ar net kartais skausmingi?nes is visu busimu mamyciu girdziu, kad vaikelis kartais labai stipriai spiria po sonkauliu, ar dar kur nors........man taip niekada nebuna verysad.gif ar cia nereiskia nieko blogo? unsure.gif ......jis juda, bet kaip ir visa nestuma , skausmingai tikrai niekada nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Tuos neužmirštamus BUM-BUM pajutau 18 sav. wub.gif
Atsakyti
18 savaitęsmile.gif
Atsakyti