Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

Pirmuosius kutenimus pajutau 17 savaiciu, o stipresnius judesiukus 20 4u.gif
Atsakyti
Man dabar pirmas nėštumas ir judesiukus pajutau 18 sav. wub.gif
Atsakyti
Man pirmas nėštumas. Tokia plaukiojančią žuvytę pajutau kažkur nuo 15sav., o jau judesiukai, vadinamieji bumsiukai nuo 17sav. wub.gif
Atsakyti
Kaip pasake Fiorella plaukiojancia zuvyte pajutau apie 18 savaite smile.gif bet ne kiekviena diena, o jau stiprus judesiukus nuo 20 sav nestuke.gif Beje pas mane placenta prekineje senoje smile.gif
Atsakyti
Aš pirmuosius judesiukus pajutau 16 sav. wub.gif , buvo tokie lengvučiai lengvučiai wub.gif , paskui reikėjo net prilaikyt pilvuką, kad nepabėgtų, vis bandydavo išeit į vieną ar kitą pusę, arba upakalę taip į viršų išriesdavo, kad pakildavau nuo sofos kartu su vaikeliu lotuliukas.gif
Atsakyti
kazka panasaus i judesiukus pajutau apie 16sav, o jau rimtus bumsiukus 18sav smile.gif
Atsakyti
pajutau 16sav ir 5d buvo kai pirmas baks bet jau toks svelnus, o dabar 20sav pradzia jau duodasi kaip turi buti, o kai voliojasi tai net gziuka jauti neapsakomas jausmas nestuke.gif
Atsakyti
apie 20 savaitę wub.gif
Atsakyti
Pirmuosius nestiprius bumsikus pajutau 15 sav. Ten buvo labiau spejimas nei zinojimas, kad tai tikrai judesiukai. Bet tas spejimas pasitvirtino, nes judesiukai tik stiprejo biggrin.gif
Atsakyti
17 savaite vaikelis pradejo kutenti mamai pilvuka smile.gif
Atsakyti
Lygiai 18 sav. wub.gif
Atsakyti
as pajutau 16sav +6d. jau tikrus burbulus pilve ir nuo to laiko jauciu kasdien
Atsakyti