Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

su pirmu supratau tik tada kai ispyre jau-20sav kokia nestuke.gif o dabar eina 16sav ir jauciu kaip spurda wub.gif
Atsakyti
15sav.3d. wub.gif
Atsakyti
as dabar ir nebežinau kada tiksliai pajutau, neužsirašiau niekur doh.gif tik pamenu kad labai labai anksti, gal kokia 14-15-ta sav.
Atsakyti
su pirma tai 20,5 sav
Atsakyti
Pajutau 11savaite smile.gif negalejau patiketi, veliau pamaciau ta pacia diena, ir neatplesiau rankos nuo pilvuko visa diena smile.gif
Ka jis veikia, toks mazas, kai pajunti spurdejima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bieka @ 2012 08 08, 19:29)
Pajutau 11savaite smile.gif negalejau patiketi, veliau pamaciau ta pacia diena, ir neatplesiau rankos nuo pilvuko visa diena smile.gif
Ka jis veikia, toks mazas, kai pajunti spurdejima? smile.gif

nu cia tai nerealu,gal jums ne 11 sv,o daugiau? g.gif

as pajutau 18 sv
Atsakyti
QUOTE(pelite @ 2012 08 09, 12:44)
nu cia tai nerealu,gal jums ne 11 sv,o daugiau? g.gif

as pajutau 18 sv

drinks_cheers.gif juk 11tą savaitę vaisiaus ilgis yra apie 4 cm., svoris keli gramai, ką ten galima pajaust, nesuprantu g.gif
Atsakyti
Ir aš nesuprantu, kaip galima 11 savaičių jaust, bet ir pati pajutau ritmišką bilsnojimą, kai buvo 11 sav. ir 1 diena, paskui kelias savaites jautėsi labai neaiškiai, o 16-17 jau vėl aiškiau. Pirmosios dvi iškart beldėsi į išorę, o dabar labiau viduj judesiukus jaučiu, kitiems sunku būtų ką nors užčiuopt...
Atsakyti
QUOTE(Fleitutė @ 2012 08 10, 00:23)
Ir aš nesuprantu, kaip galima 11 savaičių jaust, bet ir pati pajutau ritmišką bilsnojimą, kai buvo 11 sav. ir 1 diena, paskui kelias savaites jautėsi labai neaiškiai, o 16-17 jau vėl aiškiau. Pirmosios dvi iškart beldėsi į išorę, o dabar labiau viduj judesiukus jaučiu, kitiems sunku būtų ką nors užčiuopt...

esu skaiciusi, kad buna laiminguju, kurios judesiukus jaucia nuo 11 sav. Pasiseke Tau smile.gif
Atsakyti
as laukiuosi pirmo
gerai nepamenu, bet tokius plazdenimus kokiu 18sav, tikresnius judesiukus 19-20sav
Atsakyti
QUOTE(Fleitutė @ 2012 08 10, 00:23)

na dazniausiai ritmiskas baksnojimas nebuna vaiko judesiai smile.gif
Atsakyti
Siandien thumbup.gif

user posted image

TAi mano 2as nestuke.gif , o su pirmu kazkur apie 20 sav
Atsakyti