su pirmu supratau tik tada kai ispyre jau-20sav kokia o dabar eina 16sav ir jauciu kaip spurda
15sav.3d.
Pajutau 11savaite negalejau patiketi, veliau pamaciau ta pacia diena, ir neatplesiau rankos nuo pilvuko visa diena
Ka jis veikia, toks mazas, kai pajunti spurdejima?
QUOTE(Bieka @ 2012 08 08, 19:29)
Pajutau 11savaite negalejau patiketi, veliau pamaciau ta pacia diena, ir neatplesiau rankos nuo pilvuko visa diena
nu cia tai nerealu,gal jums ne 11 sv,o daugiau?
as pajutau 18 sv
QUOTE(pelite @ 2012 08 09, 12:44)
juk 11tą savaitę vaisiaus ilgis yra apie 4 cm., svoris keli gramai, ką ten galima pajaust, nesuprantu
Ir aš nesuprantu, kaip galima 11 savaičių jaust, bet ir pati pajutau ritmišką bilsnojimą, kai buvo 11 sav. ir 1 diena, paskui kelias savaites jautėsi labai neaiškiai, o 16-17 jau vėl aiškiau. Pirmosios dvi iškart beldėsi į išorę, o dabar labiau viduj judesiukus jaučiu, kitiems sunku būtų ką nors užčiuopt...
QUOTE(Fleitutė @ 2012 08 10, 00:23)
Ir aš nesuprantu, kaip galima 11 savaičių jaust, bet ir pati pajutau ritmišką bilsnojimą, kai buvo 11 sav. ir 1 diena, paskui kelias savaites jautėsi labai neaiškiai, o 16-17 jau vėl aiškiau. Pirmosios dvi iškart beldėsi į išorę, o dabar labiau viduj judesiukus jaučiu, kitiems sunku būtų ką nors užčiuopt...
esu skaiciusi, kad buna laiminguju, kurios judesiukus jaucia nuo 11 sav. Pasiseke Tau
as laukiuosi pirmo
gerai nepamenu, bet tokius plazdenimus kokiu 18sav, tikresnius judesiukus 19-20sav
gerai nepamenu, bet tokius plazdenimus kokiu 18sav, tikresnius judesiukus 19-20sav
QUOTE(Fleitutė @ 2012 08 10, 00:23)
na dazniausiai ritmiskas baksnojimas nebuna vaiko judesiai