Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 05 03, 08:53)
tai as taip ir galvoju jog zarnos visai kitaip biggrin.gif  todel ir sugalvojau paklaust,gal kas pajuto leliuka 13sav. nes man dabar tiek laiko,o pilvuky jauciu dundesiukus...su pirma pajutau gal tik apie 17sav,todel nustebau...bet visur skaitinejausi,jog su antru viskas greiciau vyksta smile.gif

vis dėlto dundesiukais nepavadinčiau, man labai patiko sulyginimas "popcornų" smile.gif "žuvytės suspurdėjimas" ir kiti švelnūs pojūčiai.
Be to, čia mes kalbam ne apie tuos judesius, kuriuos pradedi jausti kasdien ir nuolat. Bent jau aš turėjau omeny tuos judesiukus netikėtus, kurie tai užeina, tai praeina, žiūrėk, porą dienų vėl ramu, o tada vėl pajauti..ir t.t.
Atsakyti
pirma karta pajutau 20sav. nuostabus jausmas biggrin.gif kai zinai,kad tai tavo kudikelis
Atsakyti
Su pirmagime pajutau labai anksti 14 savaiciu 4 dienu kai buvo,su antru nestumu tik lygiai 16 savaite,bet ir tai sako,kad cia pakankamai anksti ax.gif
Atsakyti
Radau seną citatą, kuri taip ir liko daugiau neminima biggrin.gif
mano nuomone, čia daug tiesios, esu ir pati apie tai girdėjusi, kad judesių jutimas priklauso ir nuo placentos padėties.

QUOTE(inga325 @ 2011 05 02, 13:15)
Nu va man lygiai tas pats. Jau atrodo ir svaite ne 10, o judesiukai tik siaip... O kokia jusu placentos padetis? As pradejau skaitineti ir radau info, kad vaiko judesiai juntami veliau jei placentos padetis priekineje sieneleje. Siandien kaip tik einu pas savo gine, bandysiu pateirauti.

man su pirmais dviem vaikais placenta buvo prisitvirtinusi priekinėje sienoje, judesius pradėjau justi apie 20-22sav tikriausiai ir ne kažkokius "žuvytės plaukiojimus", "popkornų spragsėjimus", o jau tikrus bum biggrin.gif todėl neįsivaizduoju ką reiškia tie spraginėjimai, plaukiojimai, plazdenimai pilve, kurių vis laukiau biggrin.gif
O dabar, kaip supratau, placenta pas mane prisitvirtinusi galinėje sienoje, tai gal šį kartą pajusiu anksčiau ir teks patirti tą "drugelių plazdėjimą" bigsmile.gif

Pasidalinkit patirtimi ne tik kada pajutote judesiukus, bet kokioje padėtyje placenta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aime* @ 2012 05 15, 12:16)
Radau seną citatą, kuri taip ir liko daugiau neminima  biggrin.gif
mano nuomone, čia daug tiesios, esu ir pati apie tai girdėjusi, kad judesių jutimas priklauso ir nuo placentos padėties.
man su pirmais dviem vaikais placenta buvo prisitvirtinusi priekinėje sienoje, judesius pradėjau justi apie 20-22sav tikriausiai ir ne kažkokius "žuvytės plaukiojimus", "popkornų spragsėjimus", o jau tikrus bum biggrin.gif todėl neįsivaizduoju ką reiškia tie spraginėjimai, plaukiojimai, plazdenimai pilve, kurių vis laukiau biggrin.gif
O dabar, kaip supratau, placenta pas mane prisitvirtinusi galinėje sienoje, tai gal šį kartą pajusiu anksčiau ir teks patirti tą "drugelių plazdėjimą" bigsmile.gif

Pasidalinkit patirtimi ne tik kada pajutote judesiukus, bet kokioje padėtyje placenta  bigsmile.gif

Va čia tai įdomu tikrai g.gif Gal visgi yra tiesos g.gif
Pas mane placenta irgi buvo prisitvirtinusi priekinėje sienoje ir judesius, bet tik labai švelnius, pajutau tik 18sav. O jau tikrai aiškius ir stiprius judesius nuo kokios 20-22sav taip pat pradėjau jaust.
Atsakyti
jau aiskiai ka leliukas pajutau 15sav 3dienos buvo o nuo 17savaites kasien emiau jaust
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2012 05 16, 08:37)
Va čia tai įdomu tikrai g.gif  Gal visgi yra tiesos g.gif
Pas mane placenta irgi buvo prisitvirtinusi priekinėje sienoje ir judesius, bet tik labai švelnius, pajutau tik 18sav. O jau tikrai aiškius ir stiprius judesius nuo kokios 20-22sav taip pat pradėjau jaust.

Pas mane tas pats, tai cia placentos "kalte" smile.gif
Atsakyti
Ieškojau, kada anksčiausiai mamytė pajuto judesiukus - kiek radau, apie 12 savaičių. Mums 11 ir 1 diena ir šįvakar jau pradėjo bumsent, net nesitiki, bet visą vakarą juda - klausau pridėjus ranką, nejudėdama, negi tikrai būna, kad taip anksti pasijunta...? Leliukas jau trečias, tikiuosi, ir rytoj patuksens smile.gif
Atsakyti
Per pirmą nėštumą pajutau kai buvo 18 savaičių ir 6 dienos o, su antru nestuke.gif gan anksti buvo beveik 15 savaičių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aime* @ 2012 05 15, 11:16)
Radau seną citatą, kuri taip ir liko daugiau neminima  biggrin.gif

Pasidalinkit patirtimi ne tik kada pajutote judesiukus, bet kokioje padėtyje placenta  bigsmile.gif

Pirmus judesius pajutau 19-tos savaitės pabaigoje (placenta priekinėje sienoje) ir iki šiol mano mažylė nė karto man nėra įspyrus, tad aš neįsivaizduoju kaip tie "bum" pasireiškia biggrin.gif Kaip žuvytė kartais praplaukia ir dingsta. MB pridėjęs ranką prie pilvo dar nejaučia, vis pajuokaujam kad ji ten ramiai sau manikiūrą daro dirol.gif
Atsakyti
Laukiuosi antrojo, tai judesiukus pajutau 15-tą savaitę, tai yra, kaip vadinu- spurdėjimą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 01 liepos 2012 - 12:10
suplazdejo 13 sav.pirmakart.i ranka ispyre kai buvo 20sav. wub.gif
Atsakyti