As tada 18sav jau pradejau kazka itarineti judant, dabar 19sav tai jau skiriu, kad tai tai ir yra
Sveikos
Pirmus judesiukus pajutau 15 sav. ir 2 d. Labai judrus vaikutis, kiekviena diena malasi pilve jausmas nepakartojamas Vakare visi atsugulam i lova ir MB su sunum padeda savo rankas man ant pilvo ir leliukas pradeda bendrauti
Pirmus judesiukus pajutau 15 sav. ir 2 d. Labai judrus vaikutis, kiekviena diena malasi pilve jausmas nepakartojamas Vakare visi atsugulam i lova ir MB su sunum padeda savo rankas man ant pilvo ir leliukas pradeda bendrauti
18 savaite, pradejau itarineti... O dabar jau aiskiai bumsi
su pirmuoju pajutau kazkur 22 savaite,o vat su antru eina 19 savaite ir dar nejauciu nors ir sako ,kad su antru anksciau pajunta
Maniškis pasireiškė 14sav ir 3d.
Judesiukus pajauciau 16sav 1d.Labai jau stipriai malesi, kad net nesuabjojau jog tai pupsikelis
Su pirmu- 17sav.3d.,su antru- 19sav.5d.
Sveikos,
as pirma bumsiuka gavau kai buvo beveik 17 sav.
as pirma bumsiuka gavau kai buvo beveik 17 sav.
sveikos mamytes,as su klausimu man jau 13 savaiteliu ir siandien pajutau kazka labai svelnaus pilvuky sukrytant,is pradziu pagalvojau jog zarnos duodasi na po kiek laiko ir vel,dabar save stebiu gal sakau jau maziukas sudundejo tik ydomu ar taip gali buti? seip pilvas jau super didelis,as su pirma toky pilvuka turejau kaip man buvo apie 5men pasidalinkite savo nuomonemis,ar gali jau man mano leliukas svelnius judesiukus sukelt,nes jausmas tai tikrai labai svelnus...zarnos kaip "siunta" smarkiau dunda todel ir susidomejau
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 04 27, 12:21)
sveikos mamytes,as su klausimu man jau 13 savaiteliu ir siandien pajutau kazka labai svelnaus pilvuky sukrytant,is pradziu pagalvojau jog zarnos duodasi na po kiek laiko ir vel,dabar save stebiu gal sakau jau maziukas sudundejo tik ydomu ar taip gali buti? seip pilvas jau super didelis,as su pirma toky pilvuka turejau kaip man buvo apie 5men pasidalinkite savo nuomonemis,ar gali jau man mano leliukas svelnius judesiukus sukelt,nes jausmas tai tikrai labai svelnus...zarnos kaip "siunta" smarkiau dunda todel ir susidomejau
kai "žarnos duodasi", tai juk visai kitoks jausmas, stipresnis ir t.t. vakar visą dieną sodinom medžius, vakare galvoju, kad kažką jaučiu, bet sakiau palauksiu rytojaus. Na ir šiandien vėl tas "netvarkingas" bum bum, juntamas tik labai ramioje būsenoje. Rytoj man 13 sav lygiai, taip kad įmanoma. Tai mano trečias nėštumas, antrąjį pajutau apie 14 savaičių.
QUOTE(In3 @ 2012 04 24, 10:53)
Maniškis pasireiškė 14sav ir 3d.
kazkas sako,kad ir trylikta jaucia tai juokas ima skaitant net keista kad taip anksti jauciat ir dar pirmas vaikutis
QUOTE(Loveco @ 2012 05 02, 17:13)
kai "žarnos duodasi", tai juk visai kitoks jausmas, stipresnis ir t.t. vakar visą dieną sodinom medžius, vakare galvoju, kad kažką jaučiu, bet sakiau palauksiu rytojaus. Na ir šiandien vėl tas "netvarkingas" bum bum, juntamas tik labai ramioje būsenoje. Rytoj man 13 sav lygiai, taip kad įmanoma. Tai mano trečias nėštumas, antrąjį pajutau apie 14 savaičių.
tai as taip ir galvoju jog zarnos visai kitaip todel ir sugalvojau paklaust,gal kas pajuto leliuka 13sav. nes man dabar tiek laiko,o pilvuky jauciu dundesiukus...su pirma pajutau gal tik apie 17sav,todel nustebau...bet visur skaitinejausi,jog su antru viskas greiciau vyksta