Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

QUOTE(~Rojana~ @ 2012 03 17, 16:29)
As irgi dar laukiu  ax.gif nors kai kada atrodo kad kazka jauciu, bet dar neesu tuo tikra  ax.gif

O ka jauti? smile.gif Man ka tik taip svelniai i kairiji soniuka taip kokius 4 kartus bakstelejo, taip svelniai, tai ir likau nesupratus, ar tai tai ir yra biggrin.gif
Atsakyti
Tai mano pirmasis nėštumas ir bumsiukus pajutau 18 savaitę wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš supratau, kad tai leliukas 19 sav. biggrin.gif Kažkas pakrutėdavo ir 16-17 sav., bet nelabai supratau ar pilvas taip dirba, ar tai leliukas.
Atsakyti
As jau galutinai isitikinau su antruoju prasidejus 18 savaitelei, ta pacia diena ir tetis pajuto beglostydamas pilvuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dorada @ 2012 03 31, 16:19)
As jau galutinai isitikinau su antruoju prasidejus 18 savaitelei, ta pacia diena ir tetis pajuto beglostydamas pilvuka smile.gif

O su pirmu? smile.gif
As vis dar laukiu.. Kazkas lyg ir vyksta vakarais, bet nurasau zarnynui biggrin.gif
Atsakyti
14sav.pajutau krutejima,o 15sav.vyras ranka uzdejes puikiai jaute,kaip juda mazylis.nors ginekologe sake,kad dar negaliu jausti.
16sav.dare echoskopija-tai matant koks judrus mazylis-nebuvo ko stebetis,kad sitaip puikiai mes ji jauteme.
dabar jau 25sav.spurda istisai.
Atsakyti
Vyras pajuto mazosios judesius kai buvau nestuke.gif 16savaite, o as tik 20savaite 4u.gif
Atsakyti
Su pirmu nėštumu pajutau 18-tą savaitę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 04 01, 10:21)
O su pirmu? smile.gif
As vis dar laukiu.. Kazkas lyg ir vyksta vakarais, bet nurasau zarnynui biggrin.gif

Su pirmu - siek tiek veliau, apie 20 savaite isitikinau.
Si jau anksciau jutau, bet isitikinau neseniai ax.gif
Tuoj ir Jus suprasit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dorada @ 2012 04 04, 16:10)
Su pirmu - siek tiek veliau, apie 20 savaite isitikinau.
Si jau anksciau jutau, bet isitikinau neseniai ax.gif
Tuoj ir Jus suprasit mirksiukas.gif

Nezinau, jau reikia taaaaaaip isiklausyti i save, kad man atrodo jau prisigalvoju ir prisifantazuoju doh.gif
Atsakyti
Man labai keista, kai nestukes jaucia judesiukus kokia 14 savaite biggrin.gif As ir taip noreciau ax.gif Su pirmaja pajutau aiskiai 20savaiciu, dabar man 17 savaiciu tai dar labai aiskiai nesijaucia judesiukai, todel neuzskaitau dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimiečka @ 2012 04 03, 21:18)
Su pirmu nėštumu pajutau 18-tą savaitę  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti