Pirmo kūdikėlio judesius pajutau vėlokai,apie 20 sav.,kadangi buvau jauna,gal nemokėjau iššifruoti,kad čia ne pilvo gurguliavimas,o su antru buvo lygiai 16 sav. tai buvo kovo 1 dieną,prieš 2 metus,viską pamenu iki smulkmenų,jaudinantis įvykis,net ašarą iš susijaudinimo nubraukiau
17 sav
Pirmasis vaikelis ir jo judesius pajutau 17 savaite, tai buvo tiesiog plazdenimas, kurio neimanoma sumaisyti su zarnyno darbu Sitprius burbuliavimus ir trukciojimus (cia taip apibudinu savo judesiu pojuti) 18.5 savaite. Na, o vyras glostydamas pilvuka 21 savaite pajuto,kad pilvelis graziai kilnojasi, ir dabar vakarais labai smagus uzsiemimas atsigulus i lova buna, dazniausiai atsigulu ant nugaros ir laukiu kol pilvelis prades banguoti, kartais pakibinu pati, klubus pajudinu ir dazniausiai leliukas atsiliepia lengvu bumsiuku
Kai buvo 18 sav ir 3dienos bet ne bumsiukai, o tokie plazdenimai švelnūs, dabar jaučiu jog jie stiprėja pastoviai
mums eina 21 savaite, bet nepajutau nieko panasaus, nebent kai pilvas gurguliuoja tai ir yra vaikelio judesiukai, nors man panasiau i pilvo putima... sakau, man labai sunku suprasti kada tas pirmas judesiukas... nes nejauciu kad ir baksnotu... gal kazkas negerai jei mums jau tiek laiko ir nieko nepajutau... o pas gydytoja tik kovo pabaigoj. liepe isiminti data kada pajutau drugelius pilvuke, jau vasario pabaigoj sake turejau jausti, tai labai baiminuosi kad dar nesulaukiu.... kad tik nieko mazuciui nebutu nutike... be to, pirmas mano nestumas.
QUOTE(shirsyte @ 2012 03 08, 11:39)
mums eina 21 savaite, bet nepajutau nieko panasaus, nebent kai pilvas gurguliuoja tai ir yra vaikelio judesiukai, nors man panasiau i pilvo putima... sakau, man labai sunku suprasti kada tas pirmas judesiukas... nes nejauciu kad ir baksnotu... gal kazkas negerai jei mums jau tiek laiko ir nieko nepajutau... o pas gydytoja tik kovo pabaigoj. liepe isiminti data kada pajutau drugelius pilvuke, jau vasario pabaigoj sake turejau jausti, tai labai baiminuosi kad dar nesulaukiu.... kad tik nieko mazuciui nebutu nutike... be to, pirmas mano nestumas.
Nesijaudink tu stipriai - labai skirtingi nėštumai, mažuliukai būna. Gal įsitaisęs tavo vaikelis taip, kad nejauti.
Esu apkunoka - tai savo mažiuką pradėjau jausti tik 20-tą sav. (tuo metu SM nėštukių mėnesio temoje jau vos ne visos jautė stiprius judesius)... Pirmiausia pajutau drugelius ir dar kokią savaitę jaučiau tokį plazdenimą.. O jau vėliau pirmą kartą pajutau užtikrintą spyrį į ranką
O su tėveliu mažasis nelabai norėjo bendrauti spyriais. Tik paguldo MB ranką - bumsėjimas baigiasi.. Iki juoko kartais būdavo. Sėdžiu - pilvas į visas puses duodasi (na nerealios bangos matosi, vos ne skersai pilvo)... kviečiu MB pasižiūrėti... Tas atsisuka - o pas mane ramybė.. Tik atsisuka kitur - o mano pilvinukas daužosi.. juokiasi iš tėvvelio, kad tas nespėja pamatyti
Iki šiol prisimenu.. buvo gražus pavasaris, vaikščiojau su lengva palaidinuke, o ant jos pilvo srityje - tokia marga didelė gėlė. Tai spardydamas mažasis vis tą gėlę judino ir kilnojo - na taip gražiai atrodė
Su pirmu beveik 22 sav, su antru beveik 21sav
QUOTE(Kuro-Nezumi @ 2012 03 12, 00:44)
Iki šiol prisimenu.. buvo gražus pavasaris, vaikščiojau su lengva palaidinuke, o ant jos pilvo srityje - tokia marga didelė gėlė. Tai spardydamas mažasis vis tą gėlę judino ir kilnojo - na taip gražiai atrodė
Kaip fainai, turejo buti geras vaizdelis...
QUOTE(dangiskas_migdolas @ 2012 03 16, 21:23)
Su pirmu beveik 22 sav, su antru beveik 21sav
O, kaip velai
As dar laukiu...
As irgi dar laukiu nors kai kada atrodo kad kazka jauciu, bet dar neesu tuo tikra
tiek su pirmu, tiek su antru leliuku 15 sav pabaigoje - 16 sav pradzioje Labai aiskiai atskyriau, nors su antru leliuku vargino pirmus 3 men pilvo putimas ir toks nenormalus, galvojau, kad niekada neatskirsiu bet judesiukai visai kitokie, nei tie pilvo burbuliukai
Papildyta:
O vyras pajuto 18 sav, nes iki tol neskyre niekaip, bet kai jau gavo bakstelejimu i ranka, tada pajuto O siaip, buna tiek malasi pilvelyje, atrodo nuolatos, net keista, pirmas ramesnis buvo, o cia kada tik uzdedu ranka, tada jis man bumt bumt O vyras kai tik nori pajust tuos bumt, tada maziukas nurimsta, reik ilgokai palaukt, tokie maziukai, o jau skiria viska Matyt, jaucia tem skirtuma, nes mano kuna temp yra gerokai zemesne uz vyro - kada be matuociau 35,3, tai kur neatskirsi, kai vyras savo karsta renka uzdeda
Papildyta:
O vyras pajuto 18 sav, nes iki tol neskyre niekaip, bet kai jau gavo bakstelejimu i ranka, tada pajuto O siaip, buna tiek malasi pilvelyje, atrodo nuolatos, net keista, pirmas ramesnis buvo, o cia kada tik uzdedu ranka, tada jis man bumt bumt O vyras kai tik nori pajust tuos bumt, tada maziukas nurimsta, reik ilgokai palaukt, tokie maziukai, o jau skiria viska Matyt, jaucia tem skirtuma, nes mano kuna temp yra gerokai zemesne uz vyro - kada be matuociau 35,3, tai kur neatskirsi, kai vyras savo karsta renka uzdeda