Pasakysiu man pirmas , pradejau jausti lb velai....22sav...-23 sav
as pradejau jausti kad i sona bumsi tik 22 savaite, ir taip kasdien vis pabumsedavo, ispirdavo, net vyras jausdavo uzdejes ranka ant pilvo. o va dabar eina 24 savaite ir jau tris dienas vel nejauciu tu bumbsejimu, kazkas ten giliai pilve gurguliuoja bet visiskai nesispardo. net nezinau ka galvoti, nerimas ima, ar viskas gerai. gyvenu uk, tai cia sunkiau pas daktarus patekti. gal kuri mamyte turejo panasia patirti? ar cia normalu?
Su pirmu 19sav pirmieji plazdenimai, dabar su antru 17sav ir 2dienu
QUOTE(pilarra @ 2012 02 17, 16:43)
as pradejau jausti kad i sona bumsi tik 22 savaite, ir taip kasdien vis pabumsedavo, ispirdavo, net vyras jausdavo uzdejes ranka ant pilvo. o va dabar eina 24 savaite ir jau tris dienas vel nejauciu tu bumbsejimu, kazkas ten giliai pilve gurguliuoja bet visiskai nesispardo. net nezinau ka galvoti, nerimas ima, ar viskas gerai. gyvenu uk, tai cia sunkiau pas daktarus patekti. gal kuri mamyte turejo panasia patirti? ar cia normalu?
Tavo avataro nuotraukyte nepakartojama! as katinu myletoja, negalejau nepagirti. Skaiciau vienoj tu niestukiu knygu, kad gali but kad viena diena vaikiukas ten vartosi o paskui nieko neveikia kelais dienas. dar nepergyvenk, bet aisku skambink daktarui, pakalbek telefonu ebnt su sesele.
Su pirmu judesiukus pajutau apie 18 savaite, su antru 15 savaite ir 3 diena
Aš irgi ilgai nerimavau, kad nejaučiu, bet reikia kantrybės ir pajaučiau lėliuko judesius prieš kelias dienas, ir mano vyras juos jau galėjo pajausti. Buvo nepakartojama
QUOTE(pilarra @ 2012 02 18, 00:43)
sako kartais leliukai megsta isitaisyti giliau pilvukyje, t.y.daugiau link nugaros, tai tada judesiuku ir nesijaucia, nei spyriu. aisku, jeigu neramu, ir kelias dienas nieko, geriau pasikonsultuoti su daktaru, bet yra ir toks variantas.
Pirmo vyruko judesiukus pajutau 18 savaiciu, o antrdo labai anskti 13, beet sakiau, kad buvo apsikaiciuotas laikas blogai (mmm nereaguliarios) nes ir gime 3 sav anksciau sverdamas 3.8 kg o va trecio leliaus judesius pajutau irgi 13 savaiciu, nors mmm kaip ir ne visai regulairios, bet vis tiek kas menesi budavo, tai va nezinau kas cia bus
o kad ne kas dien leliai juda tai normalu tokiu laiku, jau paskiau nuo kazkelintos sav jau reikia kad kasdien judetu, bet cia virs 30 jau. pas mus irgi buna kad judesy mazylis vakare, o va kelios dienos ramu, tik tokie legvi pavieniai, bet sirdute klause sake viskas liuks, tai vadinasi tik siaip laisvadieni pasieme
pillara, o kodel pas jus sunkiai priima? jeigu neramu, ad ir pas midwife varyk i ligonine juk nemokama prieziura kad ir paaziures biski kvailai, beet vis tiek patikrins i bus tau ramiau ir geru emociju bus, kai isigirsi mazylio sirdute aas tai su pirmu darydavau su antru ir dabr laaiko neraa nerimauti
o kad ne kas dien leliai juda tai normalu tokiu laiku, jau paskiau nuo kazkelintos sav jau reikia kad kasdien judetu, bet cia virs 30 jau. pas mus irgi buna kad judesy mazylis vakare, o va kelios dienos ramu, tik tokie legvi pavieniai, bet sirdute klause sake viskas liuks, tai vadinasi tik siaip laisvadieni pasieme
pillara, o kodel pas jus sunkiai priima? jeigu neramu, ad ir pas midwife varyk i ligonine juk nemokama prieziura kad ir paaziures biski kvailai, beet vis tiek patikrins i bus tau ramiau ir geru emociju bus, kai isigirsi mazylio sirdute aas tai su pirmu darydavau su antru ir dabr laaiko neraa nerimauti
Man 15 savaiciu, dar pakolkas nejauciu, tai pirmas man. Labai laukiu kada pradesiu jausti, nekantrauju tiesiog
QUOTE(ViShy @ 2012 02 28, 19:23)
Man 15 savaiciu, dar pakolkas nejauciu, tai pirmas man. Labai laukiu kada pradesiu jausti, nekantrauju tiesiog
Manau kadangi esi lieknute, tai turetum pajusti uz geros sav , as pajutau pries kokias 3 dienas , man 17 sav nors esu pora sykiu ir 16 sav jutus. Labai super jausmas. Geriausiai jauciasi kai atsigulu ant nugaros ir uzdedu rankas ant pilvo ir paguliu ramiai
QUOTE(egluciukas @ 2012 02 28, 21:46)
Manau kadangi esi lieknute, tai turetum pajusti uz geros sav , as pajutau pries kokias 3 dienas , man 17 sav nors esu pora sykiu ir 16 sav jutus. Labai super jausmas. Geriausiai jauciasi kai atsigulu ant nugaros ir uzdedu rankas ant pilvo ir paguliu ramiai
Jau nebe tokia lieknute Zinok, kiekviena vakara atigulus uzsidedu delnus ir bandau kazka pajausti, pora kartu buvo lyg jautesi kazkoks svelnus kutenimas is vidaus, bet pagalvojau, gal siaip pilvas gurguliuoja po vakarienes Na manau per ateinancias pora savaiciu sulauksiu ir as mazylio pasisveikinimo
man pirmas nestumas - pirmuosius leliuko kutenimus pajutau 17 sav., o jau rimtesnius judesiukus, bumsiukus - 20 sav.
Beje, klausiau gines, nuo kada lelius turi judeti reguliariai, tai sake nuo 30 sav., iki tol gali buti visaip, todel nereiketu pergyventi
Beje, klausiau gines, nuo kada lelius turi judeti reguliariai, tai sake nuo 30 sav., iki tol gali buti visaip, todel nereiketu pergyventi