Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

Pirmas nestuke.gif , 21 sav. ir jokių judesių nejaučiu, kai apsilankysiu teks klausti gyd.
Atsakyti
18 savaite...vistiek nieko nejauciu... vakar su sesele telefonu kalbejau, sake anksti, nebutina jausti...bet norisi nestuke.gif baltai pavydziu kas anksti pajautet...
gal as nesuprantu...
Atsakyti
Man jau greit 21 sav. bus nestuke.gif , judesių neabai jaučiu, nors darėmės echoskopija ir viskas normalu. Jaučiasi kažkokie kaip tvinksėjimai, bet nežinau, ar jie reiškia judesius. Tikiuosi viskas bus gerai ir judesius greitai pajausime.
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti, ar taip gali buti: zodziu vakar su vyru sedejom, ziurejom filma, ir taip jauciu bum bum gal kokius 7 sykius, pilvo desineje. na jei kauptusi dujos, buna kitaip. ir paskui vel. uzdejus ranka net jautesi. toks tarsi beldimas. judesiukus jausti teoriskai neimanoma (9,5sav tik), o kas ten tada, zarnos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(UpeJura @ 2009 09 29, 08:07)
As pajutau tarsi tvinksejima pilvo apacioj. Tvinksejo ne nuolat, bet su tarpais, zinoma, netolygiais. Cia ir buvo tie spyriai, tik tokie lengvuciai dar, kad rodes, jog kas supulsuoja karts nuo karto pilve smile.gif

panasiai ir man biggrin.gif kazkokie vejai, taip anksti nebuna... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 02 05, 14:24)
Gal kas galit pasakyti, ar taip gali buti: zodziu vakar su vyru sedejom, ziurejom filma, ir taip jauciu bum bum gal kokius 7 sykius, pilvo desineje. na jei kauptusi dujos, buna kitaip. ir paskui vel. uzdejus ranka net jautesi. toks tarsi beldimas. judesiukus jausti teoriskai neimanoma (9,5sav tik), o kas ten tada, zarnos?  g.gif

neee..tikrai ne leliukas. primesk, jis tokiu laiku nesiekia nei 5cm. tai kaip toks zirniukas gali spirti taip stipriai, kad pajaustum ir dar net ranka uzdejus jaustum schmoll.gif zarnynas padurniavo, gali but tikra smile.gif mirksiukas.gif
man pirmi judesiai isvis jausdavosi tik is vidaus, tik veliau jau galedavau uzdejus ranka ant pilvo juos pajausti, o dar veliau ir pamatyti... ir visa tai po 17 sav...
Atsakyti
man ne pirmas nėštumas, jaučiu jau nuo keturioliktos savaitės smile.gif vėliau jau galima net pamatyt, ne tik pajust smile.gif dbar judesiukai nekelia jokio diskomforto, tik šypseną, ale kai paaugs - tai būdavo, kad net miegot negali, kaip linksminas mažius pilve 4u.gif
Atsakyti
Jauciu nuo 19 savaiciu, pirma kart pajauciau jau vakare guledama lovoj tokius spyrius is vidaus, nuo to karto vis dazniau pajuntu, pirmas nestumas mano, gydytoja sako iki 20 sav pajausti normalu, veliau jau gali buti kazkokiu problemu. Mamytes jei nepajuntat judesiuku butinai kreipkities i gydytoja ir issiaiskinkit problema, ka butu ir pacioms ramu ir vaikuciui maziau streso suteiktumet pergyvendamos.
Atsakyti
Buvau as ir pas daktarka, sakiau, kad nieko nejauciu, sake pausiu veliau, nes pas mane `pilvo presas lb uzvarytas buvo, tai sake, kad gali but kad apsaugo. 19 sav su kapeikom ir vistike nieko nejauciu dar. Ai va dar sake, pvz jei placenta kokioj keistoj vietoj, tada ir gali apsaugoti nuo judesiuku ir nesijaucia.

Atsakyti
19-20 savaitę jau pradėjau jausti judesius smile.gif
Atsakyti
Su pirmaja judesius pajutau tik po apsilankymo pas nestuma priziurinti gydytoja, kuris paaiskino, kaip turi "atrodyti" tie judesiai smile.gif tada buvo apie 19 savaiciu. Su antruoju pirma karta pajauciau beveik 16 savaiciu smile.gif
Atsakyti
Aš jau jaučiu judesiukus 4u.gif mažiui dar tik 18 savaitėlė bet jau bumteli kad net vyras jaučia rolleyes.gif o kartais kaip pradeda vartytis tai juokas tik suima:) o pasireiškė silpnais judesiukais nuo 17 savaitėlės, labai greit mažius tvirtėja, bus stipruolis mano smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristtule: 17 vasario 2012 - 12:37