Silpnus keistus judesiukus pajauciau 16sav, pirmas nestumas Dabar 18sav, ir bumsiukai stipreja
Pajauciau nuo 15 savaites,labai silpnus, dabar jau esame 17-18 savaiteje tai šiandien spardesi kaip reikalas, nepastebeti neimanoma
Panos, kaip fainiai, akd jauciat..
Manes daktare klause 15 sav ar jauciu, sakiau ne...
Dabar amn 17 sav +2d ir nelabai suprantu ar jauciu ka, man atrodo, kad gal pilvas gurguliuoja... bliamba kaip suprast, akd ce vaikas o ne mano sistema..reikia atsisesti ir susikaupus paziureti kas ce vyksta...
Manes daktare klause 15 sav ar jauciu, sakiau ne...
Dabar amn 17 sav +2d ir nelabai suprantu ar jauciu ka, man atrodo, kad gal pilvas gurguliuoja... bliamba kaip suprast, akd ce vaikas o ne mano sistema..reikia atsisesti ir susikaupus paziureti kas ce vyksta...
QUOTE(ignek @ 2012 01 12, 20:27)
O kiek kartu per diena mazdaug jauciate judesiukus (apie 22sav)? Ar nebuna kad uzeina pvz 2-3 periodai per diena, o tarp ju ramu?
Visiškai normalu, kad ramu būna, tokio amžiaus žmogutis dar labai daug miega
Aš pirmuosius pajutau apie 15 savaitę
Pajutau beveik 16 savaitę. Dabar duodasi kaip išprotėjus. Kartais nė paeiti negaliu
Pajutau 16 savaite, kaip as sakau popkornai sproginejo pilve bet, kad tai vaikelio baksnojimai, isitikinau kai tai kartojosi tris dienas is eiles
QUOTE(Mary.L @ 2012 01 30, 00:42)
Pajutau beveik 16 savaitę. Dabar duodasi kaip išprotėjus. Kartais nė paeiti negaliu
QUOTE(puma @ 2012 01 30, 17:17)
Pajutau 16 savaite, kaip as sakau popkornai sproginejo pilve bet, kad tai vaikelio baksnojimai, isitikinau kai tai kartojosi tris dienas is eiles
Turetu buti NEREALU..... as to taip laukiu...
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 01 30, 19:39)
Turetu buti NEREALU..... as to taip laukiu...
Atrodo širdis sustos iš laimės Dar kai vyras vis prie pilvelio glaudžiasi, tai jausmas nenupasakojamas
17 savaite, kaip laikrodukas svelniai tiksetu pilve, bakst-bakst-bakst...
QUOTE(Mary.L @ 2012 01 30, 00:42)
tai vadinasi i gala nestumo teks tik gulet, nes mazius malsis isvien ir stipriai... o kur dar pilvo svoris
pirmus judesius pajutau apie 17sav
Dabar 17 sav. ir dvi dienos - labai abejoju ar ka jauciu. Kazkas itartino ten ivyksta, bet as susieju su zarnyno darbu, nes jausmas tas pats.
Sakoma kai jau pajusi judesiukus, tai tikrai nekils abejoniu. O kadangi man tikrai kyla abejones, tai darau isvada, kad dar nejauciu.
Greiciau, greiciau jau ....
Sakoma kai jau pajusi judesiukus, tai tikrai nekils abejoniu. O kadangi man tikrai kyla abejones, tai darau isvada, kad dar nejauciu.
Greiciau, greiciau jau ....