Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

pajutau 20sav isvakarese pirmuosiu plazdenimus wub.gif ( pirmas nestumas)
Atsakyti
4u.gif sveikos mamytės,
laukiuosi antrojo vaikelio, mums 24 sav. Judesiukus pajutau 19sav. vakare, ir iki
šiol vakaras mūsų fitness3.gif pats judriausias metai, vaikutis labai stiprus biggrin.gif
Su artėjančiomis šventėmis būsimos mamytės newyear.gif
Atsakyti
man antras nestuma ir judesiukus pradejau jausti nuo 15 sav, dabar 17 sav tai judesiukai tokie stiprus, kad vyras su suneliu abu uzdeje rankas taip pat jau gali pasidziaugti spyriais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif, su Sventem smile.gif Judesiukus pirma karta pajutau 16 sav. , dabar mums 18 sav. , bet vyras dar nejaucia, bet labai laukia smile.gif. Tai mano pirmas nestumas nestuke.gif
Atsakyti
as pradejau jaust 15 savaiciu wub.gif tai mano antras nestumas...
Atsakyti
17 sav. wub.gif
Atsakyti
14 sav, antras nestumas
vyras su dukra atsidzhiaugti negali, kad abu jauchia bumsiukus wub.gif
Atsakyti
pajutau 16 sav.
Atsakyti
Cia mano pirmas nestumas. Judesiukus pajutau 19 savaite. Is pradziu nesupratau, kas ten blush2.gif bet dabar zinau, kad cia mano mazutis sveikinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste22 @ 2011 10 21, 22:51)
Norejau pasiteirauti,ar kuriai nors judesiai leliuko buvo ar yra skausmingi? nes maniskis dabar (18 sav) juda ir dauguma judesiuku eina i vidaus organus verysad.gif tai skausmas yra nepakeliamas....

Taip, kai tik pajuntu lengva baksnojima, neuzilgo ir nemaloniai suskausta, kur ten leliukas pataiko nesuprantu, bet tikrai nemalonu, mums dabar eina 17 savaite.
Atsakyti
Sveikos,

o tie judesiai būna su kažkokiais garsais?
Pas mane placenta nugarinėje pusėje prisitvirtinus, tai manau turėčiau anksti pajusti..
Jau dabar jaučiu kažkokius ten vartaliojimusis, bet jie būna ir su tokiais keistais garsais kurių kai buvau ne nėščia tikrai nebuvo... g.gif Lyg tai gulguliavimas, bet ne visai, toks kaip sukiojimasis, kaip per pilvą pereitų kažkas, net nežinau kaip papasakot. g.gif
Atsakyti
17sav.pirmas nestumas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geisha: 08 sausio 2012 - 15:09