Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

Norejau pasiteirauti,ar kuriai nors judesiai leliuko buvo ar yra skausmingi? nes maniskis dabar (18 sav) juda ir dauguma judesiuku eina i vidaus organus verysad.gif tai skausmas yra nepakeliamas....
Atsakyti
Nuo 19-os savaites, iki tol, jauciau neuztikrintus plazdenimus, bet vis abejojau, kad tai vidaus organu darbas.
Atsakyti
o as pajutau vakar thumbup.gif mums dabar 17 sav., pradejo vakare baksnoti i pilvuka, iki galo netikejau, kad cia vaikutis juda, o siandien besedint darbe dar karta pasikartojo tik jau per pilvo viduriuka nestuke.gif labai malonus jausmas biggrin.gif
o kai pirma karta pamaciau maziuka per echo, mums buvo 15 sav., pradejau verkti ir zodzio negalejau prakalbeti, nors buvau pasiruosusi tiek klausimu gytytojai, buvau tokia sujaudinta, mane aplanke toks dziaugsmas, niekada nebuciau net pagalvojusi, kad taip gali buti thumbup.gif
Atsakyti
su pirmu vaiku tik 24-25sav, su antru18-20sav
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri zinote, jei per pirmaji nestuma judesius pajutau 15 sav ( na kazkur buvo link 16), per antraji tureciau pajusti anksciau? Labai smalsu ax.gif
Atsakyti
7 menesiuku buvo pirmieji judesiukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Clotilde#1 @ 2011 11 07, 21:33)
Sveikos. Gal kuri zinote, jei per pirmaji nestuma judesius pajutau 15 sav ( na kazkur buvo link 16), per antraji tureciau pajusti anksciau? Labai smalsu  ax.gif

Deja nebutinai, as su pirmuoju taip pat pajauciau 15, o su antru tik 19 savaiciu doh.gif
Atsakyti
Va,o as pirmuosius judesiukus pajutau 19sav. smile.gif
Atsakyti
Apie 18 sav. smile.gif Pirmas nėštumas.
Atsakyti
Pajutau 16 savaiciu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes busimos mamytes, pasidalinsiu ir as savo patirtimi 4u.gif laukiame savo pirmo angeliuko ir jo judesiukus pajauciau 18 sav, tikrai tikrai suprasite kad ten jusu leliukas jus kutena wub.gif taciau mane pirma kart nekuteno, o gerokai pasparde lotuliukas.gif mmm...tai toks neapsakomas jausmas ir taip gera....Dabar mums jau 24 sav. ir leliukas tapo stipresnis ir intensyvesnis,tiek diena tiek nakti mamyte kybina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dain@ra @ 2011 11 14, 15:06)
Deja nebutinai, as su pirmuoju taip pat pajauciau 15, o su antru tik 19 savaiciu  doh.gif

QUOTE(perliuke11 @ 2011 12 04, 00:08)
Pajutau 16 savaiciu smile.gif

Wow kaip anksti atrodo:)
Mums 10 sav, o lelius tik 2cm, tai kaip jis iki 16sav paūgės, kad net pasispardys:)
Kaip greit jie auga mažučiai... wub.gif
Atsakyti