Nuo 19-os savaites, iki tol, jauciau neuztikrintus plazdenimus, bet vis abejojau, kad tai vidaus organu darbas.
o as pajutau vakar mums dabar 17 sav., pradejo vakare baksnoti i pilvuka, iki galo netikejau, kad cia vaikutis juda, o siandien besedint darbe dar karta pasikartojo tik jau per pilvo viduriuka labai malonus jausmas
o kai pirma karta pamaciau maziuka per echo, mums buvo 15 sav., pradejau verkti ir zodzio negalejau prakalbeti, nors buvau pasiruosusi tiek klausimu gytytojai, buvau tokia sujaudinta, mane aplanke toks dziaugsmas, niekada nebuciau net pagalvojusi, kad taip gali buti
o kai pirma karta pamaciau maziuka per echo, mums buvo 15 sav., pradejau verkti ir zodzio negalejau prakalbeti, nors buvau pasiruosusi tiek klausimu gytytojai, buvau tokia sujaudinta, mane aplanke toks dziaugsmas, niekada nebuciau net pagalvojusi, kad taip gali buti
su pirmu vaiku tik 24-25sav, su antru18-20sav
Sveikos. Gal kuri zinote, jei per pirmaji nestuma judesius pajutau 15 sav ( na kazkur buvo link 16), per antraji tureciau pajusti anksciau? Labai smalsu
7 menesiuku buvo pirmieji judesiukai
QUOTE(Clotilde#1 @ 2011 11 07, 21:33)
Sveikos. Gal kuri zinote, jei per pirmaji nestuma judesius pajutau 15 sav ( na kazkur buvo link 16), per antraji tureciau pajusti anksciau? Labai smalsu
Deja nebutinai, as su pirmuoju taip pat pajauciau 15, o su antru tik 19 savaiciu
Va,o as pirmuosius judesiukus pajutau 19sav.
Apie 18 sav. Pirmas nėštumas.
Sveikutes busimos mamytes, pasidalinsiu ir as savo patirtimi laukiame savo pirmo angeliuko ir jo judesiukus pajauciau 18 sav, tikrai tikrai suprasite kad ten jusu leliukas jus kutena taciau mane pirma kart nekuteno, o gerokai pasparde mmm...tai toks neapsakomas jausmas ir taip gera....Dabar mums jau 24 sav. ir leliukas tapo stipresnis ir intensyvesnis,tiek diena tiek nakti mamyte kybina
QUOTE(Dain@ra @ 2011 11 14, 15:06)
Deja nebutinai, as su pirmuoju taip pat pajauciau 15, o su antru tik 19 savaiciu
QUOTE(perliuke11 @ 2011 12 04, 00:08)
Pajutau 16 savaiciu
Wow kaip anksti atrodo:)
Mums 10 sav, o lelius tik 2cm, tai kaip jis iki 16sav paūgės, kad net pasispardys:)
Kaip greit jie auga mažučiai...