Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

Sveikos mamytes 4u.gif as apie nestuma suzinojau visai nesenei,dar laukiu eiles pas gine.... smile.gif Taip uzknisa laukti,norisi kuo greiciau suzinoti kaip mano lelius ar jam viskas gerai....Man dar tiek daug viso nezinoma yra ir taip viskas smalsu,tai mano pirmas nestuma ir labai lauktas,todel bijau,kad nebutu kas blogai.... verysad.gif
Atsakyti
Apie 16/17 sav. wub.gif
Atsakyti
Aš tai pajutau suėjus 16 savaičių. Iš pradžių dar galvojau, ar čia jau tie judesiai, tokie keisti.. toks lyg bangavimas, lyg plazdėjimas, kartais atrodo, kad sproginėja ten kažkas. Dabar mums eina jau 21ma savaite, tai judesiukai vis stiprėja. Geras jausmas, kai jauti, kad tavyje gyvena mažas žmogutis smile.gif
Atsakyti
apie 16sav wub.gif
Atsakyti
Aiskius judesiu pajutau apie 19sav. Su pirmu nestumu turbut dar veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Suėjus 18 sav., t.y. 19-ą sav.
18-ą sav. jaučiau 'pakutenimus' smile.gif
Atsakyti
16 savaite jau supratau, kad ten vaikiukas, "plasdenimai" prasidejo apie 14 savaite lygtais smile.gif
Atsakyti
pirmas nėštumas. Pajutau 16sav. 3d. Tada keliom dienom dingo ir nuo kokios 17sav. jaučiu kiekvieną dieną. wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir busimos mamytes smile.gif As cia naujoke blush2.gif Bet nusprendziau ir as pasidalinti savo patirtim.Laukiuosi antro vaikelio kol kas tik 7 savaite tad judesiuku dar nejauciu.Taciau su pirmu vaikeliu kaip bebutu keista pajutau labai anksti apie14 savaite biggrin.gif Taigi jei sakoma,kad antra nestuma drugeliu plazdejimo sulaukiama anksciau tai laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiminga;): 18 spalio 2011 - 11:34
Laukiuosi antrą kartą, judesiukus jaučiu nuo 18-19 sav.
Atsakyti
Sveikos mamytės. Norėčiau jūsų visų paklausti man labai svarbaus klausimo. Laukiuosi,mums beveik 22 savaitės,bet jokių judesių aš nejaučiu,šeip kažkokie nesuprantami virpesiai pilvo apačioje. Labai pergyvenu. Prašau,padėkit,atsakykit ir gal nuraminkit
Atsakyti
QUOTE(LenochkaXxX @ 2011 10 19, 21:21)
Sveikos mamytės. Norėčiau jūsų visų paklausti man labai svarbaus klausimo. Laukiuosi,mums beveik 22 savaitės,bet jokių judesių aš nejaučiu,šeip kažkokie nesuprantami virpesiai pilvo apačioje. Labai pergyvenu. Prašau,padėkit,atsakykit ir gal nuraminkit

tai tie virpesiukai galbut ir yra kudikio judesiai?Tik jie dar labai nestiprus...Manau reiktu su gydytoja pasitarti g.gif
Atsakyti