Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

Pirmaji judesiuka, kuri jau tikrai nebuvo galima supainiot su zarnyne ar skrandy vykstanciais procesais, pajutau prasidejus 18-ai savaitei smile.gif Dabar eina 19-a, tai sededama darbe prie kompo, jauciu vaikelio judejima. Gal ne kasdien, bet tikrai jauciu smile.gif labai idomus jausmas ir taip laukiamas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Plevenima ir spurdejima toki vos vos pajauciau apie 16ta savaite.
Atsakyti
Pirmus svelnius plazdenimus 15 savaiciu. 4u.gif
Atsakyti
Stiprius judesiukus pajutau 18 sav.
Atsakyti
gan aiskius judesiukus apie 15sav wub.gif
Atsakyti
su pirmu 18, o antru 16 sav smile.gif nepakartojamas jausmas smile.gif
Atsakyti
O mes vis dar laukiam tų plazdenimų....
Atsakyti
Mano mazoji apie save pranese 16 sav.Tai buvo tokie labai svelnus,smulkuciai baksnojimai wub.gif Kai pasakiau daktariai nepatikejo doh.gif Sako dar per anksti tau jausti nes pirmas vaikas,bet po to karto vis dazniau as juos jutau smile.gif Isvis per visa nestuma mano dukryte mane saugojo,mylejo ir tausojo nes is jos niekad nejauciau skaudziu ir labai stipriu smugiu.Nors paizdikauti ji megdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmuosius judesius pajauciau jau stiprius 18 sav. Taciau labai labai silpnus kazkur apie 16 sav. Nestumas pirmas smile.gif
Atsakyti
O kiek kartu per diena mazdaug jauciat judesiukus? smile.gif Nes as tai labai daznai smile.gif mums 19 savaiciu smile.gif
Atsakyti
mes vis dar laukiame wub.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif aš savo angelelio judesiukus pajutau 18savaitės link, pradžioje pamaniau ka pilvely kraujagyslės pulsuoja, bet kitą dieną vėl tą patį jausmą pajutau tokį ritmingą ir supratau kad pagaliau jaučiu taip lauktus judesėlius wub.gif kokia laimė buvo! o dabar mums jau 25sav. i pabaigą, tai baksnojasi leliukas kaip pridera , su niekuo nebesumaišysi thumbup.gif
Atsakyti