Pirmaji judesiuka, kuri jau tikrai nebuvo galima supainiot su zarnyne ar skrandy vykstanciais procesais, pajutau prasidejus 18-ai savaitei Dabar eina 19-a, tai sededama darbe prie kompo, jauciu vaikelio judejima. Gal ne kasdien, bet tikrai jauciu labai idomus jausmas ir taip laukiamas
Pirmus svelnius plazdenimus 15 savaiciu.
Stiprius judesiukus pajutau 18 sav.
gan aiskius judesiukus apie 15sav
su pirmu 18, o antru 16 sav nepakartojamas jausmas
O mes vis dar laukiam tų plazdenimų....
Mano mazoji apie save pranese 16 sav.Tai buvo tokie labai svelnus,smulkuciai baksnojimai Kai pasakiau daktariai nepatikejo Sako dar per anksti tau jausti nes pirmas vaikas,bet po to karto vis dazniau as juos jutau Isvis per visa nestuma mano dukryte mane saugojo,mylejo ir tausojo nes is jos niekad nejauciau skaudziu ir labai stipriu smugiu.Nors paizdikauti ji megdavo
Pirmuosius judesius pajauciau jau stiprius 18 sav. Taciau labai labai silpnus kazkur apie 16 sav. Nestumas pirmas
O kiek kartu per diena mazdaug jauciat judesiukus? Nes as tai labai daznai mums 19 savaiciu
mes vis dar laukiame
Sveikutės aš savo angelelio judesiukus pajutau 18savaitės link, pradžioje pamaniau ka pilvely kraujagyslės pulsuoja, bet kitą dieną vėl tą patį jausmą pajutau tokį ritmingą ir supratau kad pagaliau jaučiu taip lauktus judesėlius kokia laimė buvo! o dabar mums jau 25sav. i pabaigą, tai baksnojasi leliukas kaip pridera , su niekuo nebesumaišysi