Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

su prirmaja pajutau 19-kos savaiciu, o vat su antru jau gana aiskius judesiukus pajutau vakar bigsmile.gif
Atsakyti
Per pirmąjį nėštumą judesius pajutau 19 savaitę,o dabar lygiai 15 savaitę.Gal ir ankstoka,bet jutau juos kiekviena vakarą,švelniai,nedrąsiai.... Visai kitaip nei pirmą nėštumą,tada spirdavo kaip reikalas doh.gif
Atsakyti
Aš pirmuosius pačius švelniausius ir daugiausiai abejonių keliančius ("ar čia tikrai leliukas?...") judesiukus pajutau kažkur nuo 18 savaitės... Ir tai vis karts nuo karto švelniai "praplaukdavo" pilve kažkas... biggrin.gif
O jau nuo 21-22 savaitės vis aiškiau ir stipriau "pakruta" pilvuko gyventojas thumbup.gif nestuke.gif
Gaila tėveliui dar nepavyksta pajausti, laukiam toliau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 18 balandžio 2011 - 19:44
pirmuosiu vaikucio judesiukus pajutau budama 21 savaiteles, jie tokie nezymus buvo, lyg menkas virpesiukas, atrodo lyg kokia mazute zuvele praplauke per pilvuka. jausmas buvo nepakartojamas 4u.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tarp 18-20 savaites pajutau toki lengva pulsavima. wub.gif Kuris dabar sonkaulius lauzo. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes, o jums kuriai yra buve, kad antras leliukas ir 19 sav. ipusejo, o leliuko judesiai tik vakare ir tik vos vos ir tai ne kiekviena diena. Labai nerimauju su antru jau 19 sav kaip reikalas jutau, galvoju gal itakoja tai, kad sis leliukas yra prisitvirtines pilvuko priekyje g.gif
Atsakyti
praeita savaite keleta kartu jau jutau kaip spurda mano kleckiukas, bet tik koki 1-2 kartus per diena, ir tai ne kasdien.. ar taip ir turi buti? labai neramu, taip noretusi jau jaust kasdien, kaip raso kitos mamytes.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egliute001 @ 2011 05 02, 13:19)
praeita savaite keleta kartu jau jutau kaip spurda mano kleckiukas, bet tik koki 1-2 kartus per diena, ir tai ne kasdien..  ar taip ir turi buti? labai neramu, taip noretusi jau jaust kasdien, kaip raso kitos mamytes..  unsure.gif

Taigi normalu.Pagalvok koks jis mazuliukas, neturi jis dar tiek jegu, kad tu jaustum kiekviena karta. Pagalvok kokios mazos jo rankytes, kojytes, is kur gi toks coliukas dauzysis stipriai. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliute001 @ 2011 05 02, 14:19)
praeita savaite keleta kartu jau jutau kaip spurda mano kleckiukas, bet tik koki 1-2 kartus per diena, ir tai ne kasdien..  ar taip ir turi buti? labai neramu, taip noretusi jau jaust kasdien, kaip raso kitos mamytes..  unsure.gif

Nu va man lygiai tas pats. Jau atrodo ir svaite ne 10, o judesiukai tik siaip... O kokia jusu placentos padetis? As pradejau skaitineti ir radau info, kad vaiko judesiai juntami veliau jei placentos padetis priekineje sieneleje. Siandien kaip tik einu pas savo gine, bandysiu pateirauti.
Atsakyti
QUOTE(inga325 @ 2011 05 02, 14:15)
Nu va man lygiai tas pats. Jau atrodo ir svaite ne 10, o judesiukai tik siaip... O kokia jusu placentos padetis? As pradejau skaitineti ir radau info, kad vaiko judesiai juntami veliau jei placentos padetis priekineje sieneleje. Siandien kaip tik einu pas savo gine, bandysiu pateirauti.

buvau treciadieni pas gydytoja, darem echo, tai leliui viskas gerai thumbup.gif o judesiukus jau dazniau jauciu, nors placenta prisitvirtinus priekineje sienoje.. bet tik kai ramiai sedziu ar guliu, tada lengvai ir svelniai pabaksnoja mamyte ax.gif labai malonu.
Atsakyti
Pirmus bet tokius neaiškus gal pajaučiau apie 18sav, bet kad tie tikrieji tai supratau apie 20sav. Ir dabar su kieviena diena jų daugiau ir vis aiškesni nestuke.gif
Atsakyti
Pirmus judesiukus pajutau 17sav 1d:) nuo tos dienos kasdien jauciu juos:)
Atsakyti