Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

QUOTE(sigutekns @ 2011 03 04, 22:30)
Jus man pasakykit ar gali but, kad as 14 sav judesiukus pajutau? Ar tai imanoma? Siaip tai as tikrai nesitikejau ir vakar sedint desiniam sone jauciu, kaip kazkas tuksnena. Nu tikrai kitoks jausmas nei pilva puciant....  g.gif  Man antras nestumas, su pirmu 17sav pajutau. Siaip nors ir su partirtim jau, bet kazkaip negaliu patiket, kad taip anksti judesius jausti galima  blush2.gif

Manau, kad visai imanoma, viena pazistama sake, kad apie 14-15 savaite pajuto smile.gif
Atsakyti
Man antras nėštumas, judesiukus šį sykį pajutau 16 savaičių. Pirmam nėštume 17 savaičių.
Atsakyti
QUOTE(sigutekns @ 2011 03 04, 20:30)
Jus man pasakykit ar gali but, kad as 14 sav judesiukus pajutau? Ar tai imanoma? Siaip tai as tikrai nesitikejau ir vakar sedint desiniam sone jauciu, kaip kazkas tuksnena. Nu tikrai kitoks jausmas nei pilva puciant....  g.gif  Man antras nestumas, su pirmu 17sav pajutau. Siaip nors ir su partirtim jau, bet kazkaip negaliu patiket, kad taip anksti judesius jausti galima  blush2.gif

Tikrai įmanoma,aš irgi su antru nėštumu tokiu pačiu metu judesius pradėjau jaust drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Man pirmas nestumas ir judesiukus pajutau 17 savaite, dar visai neseniai wub.gif Ir jie tokie lb svelnus wub.gif
Atsakyti
buvo lygiai19 sav... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif O dieve,turbut as jau pajutau judesiukus bigsmile.gif tik dar nelabai suprantu ar istikruju,ar is to didelio noro,vaidenasi biggrin.gif bet buna taip pum,pum arba prrr nu kaip suspurda kazkas. Na gal supratot,kas tie pum ir prrr lotuliukas.gif Mums ryt bus lygiai 16 sav ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyraaa @ 2011 03 14, 11:08)
Sveikos 4u.gif  O dieve,turbut as jau pajutau judesiukus bigsmile.gif  tik dar nelabai suprantu ar istikruju,ar is to didelio noro,vaidenasi biggrin.gif  bet buna taip pum,pum arba prrr nu kaip suspurda kazkas. Na gal supratot,kas tie pum ir prrr lotuliukas.gif  Mums ryt bus lygiai 16 sav  ax.gif

Sunku nupasakoti ta jausma kitam. Matyt po kiek laiko, kai judesiai sustipres pati suprasi, ar tai jau buvo tikri judesiai, ar ne smile.gif
Aš tai judesius pajaučiau lygiai 17 savaičiu, dabar jau jie sustiprejo, nebelieka abejonių kas ten pilve juda smile.gif Tiesa, iš pradžių judesius jausdavau tik ranką ant pilvo uždėjusi, o jau nuo 19 savaičių jaučiasi ir šiaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 15 kovo 2011 - 10:12
QUOTE(saulute85 @ 2011 03 15, 11:12)
Sunku nupasakoti ta jausma kitam. Matyt po kiek laiko, kai judesiai sustipres pati suprasi, ar tai jau buvo tikri judesiai, ar ne  smile.gif
Aš tai judesius pajaučiau lygiai 17 savaičiu, dabar jau jie sustiprejo, nebelieka abejonių kas ten pilve juda  smile.gif  Tiesa, iš pradžių judesius jausdavau tik ranką ant pilvo uždėjusi, o jau nuo 19 savaičių jaučiasi ir šiaip  smile.gif

Oh,tikiuosi jau greitai suprasiu ar tikri judesiai buvo ar ne bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyraaa: 17 kovo 2011 - 19:38
o pajutusios pirmuosius judesius paskui juos jauciate kiekviena diena reguliariai? kartais pergyvenu, kad viena diena jauciu stipriau, kita diena nelabai arba beveik nejauciu...
Atsakyti
Ne, pirmiei judesiai paprastai nebūna reguliarūs. aš irgi pirmiausiai pajaučiau, paskui kelias dienas tylu buvo, po to vėl pajaučiau, tada vėl ramu... O po to (mazdaug po 2 svaiaciu po pirmuju judesiu) judesiai padazneja, jau kasdien jauciu. biggrin.gif
Atsakyti
As 20 sav pirmakart pajutau
Atsakyti
Aš saviškį pajutau 14 savaitę, nors man tai pirmas nėštumas. Gal dėl to, kad aš labai kūda ir jautri... Labai gražus jausmas, linkiu visoms kuo greičiau jo sulaukti wink.gif
Atsakyti