Nuo 18 savaitės bent po keletą judesiukų kasdien parodo lelius
QUOTE(Bageeriki @ 2011 02 10, 10:45)
Aš judesiukus pajutau labai anksti, nors laukiuosi pirmą kartą - 14 sav., o vyras pajuto beveik 17 sav
Mano atveju manau taip yra todėl, kad pati esu liekna, placenta prisitvirtinusi galinėj sienoj.. ir labai labai laukiau Gydytoja sakė, kad mano atveju tai normalu
Mano atveju manau taip yra todėl, kad pati esu liekna, placenta prisitvirtinusi galinėj sienoj.. ir labai labai laukiau Gydytoja sakė, kad mano atveju tai normalu
Baltai pavydžiu aš tai kiekvieną vakarą "budžiu" ranką ant pilvo padėjusi ir laukiu, laukiu... Bet kol kas dar lyg nieko.. Nors net nežinau, ką turėčiau jausti.
jaučiu viduje kaip sportuoja kartais, ir persiverčia, o ranka dar nejaučiu, jėgų dar mažai
QUOTE(saulute85 @ 2011 02 10, 11:00)
Baltai pavydžiu aš tai kiekvieną vakarą "budžiu" ranką ant pilvo padėjusi ir laukiu, laukiu... Bet kol kas dar lyg nieko.. Nors net nežinau, ką turėčiau jausti.
Šiaip nežinau kiek tiesos kiek ne, bet sakoma kad leliukas suaktyvėja suvalgius didesnį kiekį gliukozės aš pirmomis savaitėmis kai pradėjau jausti burbuliukus pilve ir kartais suvalgydavau kelias skilteles šokolado ir iš tikro tada mano leliukas 'paburbuliuodavo' na nzn ar cia visoms taip
Nuo 18 savaites pajutau keistus plazdenimus, pulsavima kazkoki, o jau po to mazgis vis stiprejo ir dabar jau duodasi kaip reikalas.
Aš vakar pajaučiau kelis pabaksnojimus tikiuosi, kad tai tikrai lelius buvo
nuo 16 savaitės aiškiai apie save pranešė, o nuo 18 jau galėjo ir kiti per pilvą pajaust. Gaila, kai darė echoskopu tyrimus nesimatė kas bus ar mergaitė ar berniukas, bet tikriausiai kad berniukas, kad taip greit apie save pranešė, arba labai kieta mergaitė
As vis laukiau laukiau kada gi jau pasispardymas pirmas bus,ir kaiptik 19 savaite ligoninej gulejau,atnese tevai cepelinu,prikapojau ir iskart po kokio pusvalandzio i ranka terkst toks smugiukas,kadangi kaiptik ranka laikiau ant pilvo,visai netiketai bet iskarto supratau kad jau maziukas sveikinas
Jus man pasakykit ar gali but, kad as 14 sav judesiukus pajutau? Ar tai imanoma? Siaip tai as tikrai nesitikejau ir vakar sedint desiniam sone jauciu, kaip kazkas tuksnena. Nu tikrai kitoks jausmas nei pilva puciant.... Man antras nestumas, su pirmu 17sav pajutau. Siaip nors ir su partirtim jau, bet kazkaip negaliu patiket, kad taip anksti judesius jausti galima