Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

As jau pradedu nerimauti kad man jau 24-ios savaiteles o dar nejauciu pastoviu judesiuku, i kelias dienas karta ar du pajauciu ir viskas ir tai net neesu tikra ar tai mazylis juda verysad.gif Vis viliuosi jog tai tik del to kad placenta prisitvirtinusi priekyje pas mane, bet ir su priekyje prisitvirtinusiomis placentomis kitos zymiai anksciau pajunta... Kaip manot, verta sunerimti?
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2011 01 03, 19:46)
Vis viliuosi jog tai tik del to kad placenta prisitvirtinusi priekyje pas mane, bet ir su priekyje prisitvirtinusiomis placentomis kitos zymiai anksciau pajunta... Kaip manot, verta sunerimti?

Pirmo nestumo metu irgi placenta buvo prieky, bet pajutau judesius 16 sav. Dabar vel prieky, taciau pradejau jausti apie 22 sav g.gif Nors sako, kad su antru nestumu anksciau pasijaucia judesiai. bet man gavosi atvirksciai 4u.gif

jei nerimauji, nueik echo pasidaryk - ir pamatysi kaip leliukui sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 01 03, 19:15)
Pirmo nestumo metu irgi placenta buvo prieky, bet pajutau judesius 16 sav. Dabar vel prieky, taciau pradejau jausti apie 22 sav  g.gif Nors sako, kad su antru nestumu anksciau pasijaucia judesiai. bet man gavosi atvirksciai  4u.gif

jei nerimauji, nueik echo pasidaryk - ir pamatysi kaip leliukui sekasi  mirksiukas.gif

Tikrai eiciau, bet kad as UK gyvenu ir privaciai cia labai brangu eiti... Rytoj savo gyditojai skambinsiu nes jau laikas uzsirasyti pas ja tai issiklausinesiu ar tai normalu ar ne, nes visos drauges besilaukdamos zymiai anksciau jausti judesiukus pradejo
Atsakyti
tikra ir aisku judesiuka pajutau apie 18-19sav, tiesiog ramiai pries tv gulejau ir pajutau kaip svelniai ispyre mano zvirblis wub.gif beje, pirmas leliukas mano wub.gif
Atsakyti
Antras laukimas,pirmas spiriukas 15sav bigsmile.gif pirmas bumtelejo 21-23sav.,bet jau pastoviai bumsejo ir bumsejo. O sitas dar turbut per maziukas,bet i diena vistiek karteli pagaunu wub.gif
Atsakyti
Pirma karta su pirmu vaikuciu pajutau 15 savaiciu, tai galima palginti lyg zuvytes suspurdejima giliai giliai, po to judesiai stiprejo ir aiskejo, pradejau jausti net tada kai vaikstau, dirbu.
Atsakyti
Mano tai pirmas nėštumas placenta priek. sienoje ir laukiuosi dvynuku, galvojau kad anksciau pradesiu jausti, bet dar tik kai kada vibruoja tam tikrose vietose
Atsakyti
Patarkit,ar gali taip but,kad 13 sav pajutau judesius,kelias dienas taip,o paskui viskas,ramu,jau 15 sav ir nieko..ar buvo taip kam,ar reiktu sunerimti? pas gyd tik uz poros sav,ehoskopija paskutini kart dare 12 sav.Tada viskas buvo ok,bet pries tai turejau du nesivystancius,priezasciu nenustate,kad ir vel kas blogai nebutu bijau.. unsure.gif
Atsakyti
Pirmas nėštumas, pajutau 18 sav.
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2011 01 13, 16:40)
Patarkit,ar gali taip but,kad 13 sav pajutau judesius,kelias dienas taip,o paskui viskas,ramu,jau 15 sav ir nieko..ar buvo taip kam,ar reiktu sunerimti? pas gyd tik uz poros sav,ehoskopija paskutini kart dare 12 sav.Tada viskas buvo ok,bet pries tai turejau du nesivystancius,priezasciu nenustate,kad ir vel kas blogai nebutu bijau.. unsure.gif

Labukas,

Su pirmu lelium pirmus judesiukus pajutau 17 sav.,
su antru ir trečiu - 13 sav.,
o dabar, su ketvirtu - kai tik suėjo lygiai 12 sav. pajutau pirmuosius lengvus lyg drugelio plazdėjimas judesiukus. (Gydytoja aiškino, kad anksti jutau dėl to, kad esu liekna).
Atsakyti
Su pirmu pajutau 19 sav., o su šiuo 16sav smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2011 01 14, 17:01)
Labukas,

Su pirmu lelium pirmus judesiukus pajutau 17 sav.,
su antru ir trečiu - 13 sav.,
o dabar, su ketvirtu - kai tik suėjo lygiai 12 sav. pajutau pirmuosius lengvus lyg drugelio plazdėjimas judesiukus. (Gydytoja aiškino, kad anksti jutau dėl to, kad esu liekna).

Man antras nestumas,tarkim ankstoka dar,bet neramina,kad buvo ir dingo tie judesiai.. g.gif
Atsakyti