As savo mazylio judesius pradejau jausti nuo 17 savaiciu. O dabar toks aktyvus pasidare, kazkas nerealaus. Atrodo, kad jis nemiega, o istisas dienas sportuoja
Pirmas nėštumas - judesius pajutau 16 savaičių
O 36 savaite ar nesumazejo judesiuko? Beja ka reiskia, jeigu ju maziau negu 10 per valanda?
merginos, dziaugiausi, nes leliukas nuo 14 savaiteliu pradejo bumbseti, pabumbsejo savaitele ir nustojo, dabar savaite tyli, vakar kazkas krebzdejo biskiuka ... kodel jis taip daro, ar verta sunerimti?
QUOTE(Lineta* @ 2010 12 20, 10:55)
merginos, dziaugiausi, nes leliukas nuo 14 savaiteliu pradejo bumbseti, pabumbsejo savaitele ir nustojo, dabar savaite tyli, vakar kazkas krebzdejo biskiuka ... kodel jis taip daro, ar verta sunerimti?
As irgi pirma judesiuka pajutau 14 savaiciu, o veliau tik 17 savaite. Viskas gerai
QUOTE(Lotos'ik @ 2010 12 20, 11:53)
As irgi pirma judesiuka pajutau 14 savaiciu, o veliau tik 17 savaite. Viskas gerai
oi tai nuraminot
ot sikniukai tie leliukai, paerzina mamytes ir dingsta
Kokios jus mamos jautruoles Man antras nestumas, judesiukus pajutau jau po 20 savaite Jau nerimauti buvau pradejus
o pas mane jau spurda savaite
Pirmą nėštumą, judesius, tiesiog gerą spyrį , pajutau 17 sav.. Mano mažylė kai spyrė, tai knyga pakilo, kuri ant pilvo gulėjo.
Dabar laukiu vėl, bet dar teks kokius du mėnesiukus palaukti .
Dabar laukiu vėl, bet dar teks kokius du mėnesiukus palaukti .
QUOTE(inero @ 2010 12 27, 09:01)
O as dar nieko nejauciu nors pas mane dvynukai
Gal jie vienas kita pabaksnoja ir apie mamos kibinima ne motais