Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

As savo mazylio judesius pradejau jausti nuo 17 savaiciu. O dabar toks aktyvus pasidare, kazkas nerealaus. Atrodo, kad jis nemiega, o istisas dienas sportuoja thumbup.gif
Atsakyti
Pirmas nėštumas - judesius pajutau 16 savaičių smile.gif
Atsakyti
O 36 savaite ar nesumazejo judesiuko? Beja ka reiskia, jeigu ju maziau negu 10 per valanda? g.gif
Atsakyti
merginos, dziaugiausi, nes leliukas nuo 14 savaiteliu pradejo bumbseti, pabumbsejo savaitele ir nustojo, dabar savaite tyli, vakar kazkas krebzdejo biskiuka ... kodel jis taip daro, ar verta sunerimti?
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 12 20, 10:55)
merginos, dziaugiausi, nes leliukas nuo 14 savaiteliu pradejo bumbseti, pabumbsejo savaitele ir nustojo, dabar savaite tyli, vakar kazkas krebzdejo biskiuka ... kodel jis taip daro, ar verta sunerimti?

As irgi pirma judesiuka pajutau 14 savaiciu, o veliau tik 17 savaite. Viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotos'ik @ 2010 12 20, 11:53)
As irgi pirma judesiuka pajutau 14 savaiciu, o veliau tik 17 savaite. Viskas gerai  4u.gif

oi tai nuraminot 4u.gif

ot sikniukai tie leliukai, paerzina mamytes ir dingsta wub.gif
Atsakyti
Kokios jus mamos jautruoles tongue.gif Man antras nestumas, judesiukus pajutau jau po 20 savaite blink.gif Jau nerimauti buvau pradejus unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes. As cia naujoke. Tikiuosi, priimsit i savo saunu buri... Kadangi mums dar tik 13 savaiciu, laukiu nesulaukiu, kada pajusiu savo mazuliuko judesiukus...
Atsakyti
O as dar nieko nejauciu nors pas mane dvynukai
Atsakyti
o pas mane jau spurda savaite biggrin.gif
Atsakyti
Pirmą nėštumą, judesius, tiesiog gerą spyrį tongue.gif , pajutau 17 sav.. Mano mažylė kai spyrė, tai knyga pakilo, kuri ant pilvo gulėjo.
Dabar laukiu vėl, bet dar teks kokius du mėnesiukus palaukti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 12 27, 09:01)
O as dar nieko nejauciu nors pas mane dvynukai

Gal jie vienas kita pabaksnoja ir apie mamos kibinima ne motais biggrin.gif
Atsakyti