Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

Aš 16 savaičių bumbsėjimus pajutau 4u.gif
Atsakyti
Su dukryte pajutau 17 savaičių wub.gif Dabar dar nejaučiu,bet tikiuosi jau artimiausiu metu sulaukti kutenimo biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
apie 18-ta savaite supratau,kad cia tikrai leliukas wub.gif , nes pries tai kokia savaite vis pajausdavau koki svelnu prisilietima, bet nesuprasdavau, kas vyksta blush2.gif
Atsakyti
pajutau 20sav. Pirmas nestumas:)
Atsakyti
Buvo lygiai 20savaiciu, Nauju metu nakti. Svelnus bumstelejimas...Tas jausmas toks, kad is karto supranti kas tai smile.gif
Atsakyti
17 savaiciu pirma bumstelejima pajutau 4u.gif
Atsakyti
1 nėstumas lygiai 14 savaiciu wub.gif
Atsakyti
jau rasiau kada pajutau pirmus judesiukus...o dabar galiu parasyti kada pamaciau judesiukus:wub: taigi, akivaizdziai pilvukas sujudejo suejus 19 savaiciu (tiesa vaikutis pagal dydi yra savaite didesnis) wub.gif
Atsakyti
Pajutau pries dvi dienas, mums 19 savaiciu smile.gif
Atsakyti
Man jau 20 savaiciu ir 5-ios dienos o normaliai dar nesu pajautusi nes placenta priekyje prisitvirtinusi verysad.gif Na bet gal jau neuzilgo juos pajusiu blush2.gif Bent labai to tikiuosi smile.gif
Atsakyti
Man jau beveik 18 savaičių - keletą dienų jau jaučiu nestiprius "bum". Pas mane antras nėštumas. wub.gif
Atsakyti
Su 1 nestumu kasdieniai judesiai nuo 17 sav, su 2 nestumu nuo 16 sav. bigsmile.gif
Atsakyti