Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 18, 09:27)
koks tai jausmas  g.gif nes as tai nesuprantu.... doh.gif  unsure.gif

tu ziuriu per daug man atrodo pergyveni 4u.gif kiek tau yra savaiciu? Zinok, negalvok, kad kai pajausi bus ramiau, kiekviena diena vis tiek neramumai, tai maziau juda tai silpniau...po to vel normaliai...dabar galvoju, kad geriau buciau pajautusi is karto bet aiskiai, nei po trupuciuka ir reiketu galvoti nustojo judeti ar ne smile.gif

o jausmas bent jau man tai nepanasus i pakutenimus, toks labiau sprikciojimas is vidaus, mazi bumsiukai, bet tokie silpni, tikrai ne tokie pradzioj kad sokteltum, tai jei ir nejauti, gal tiesiog esi maziau jautri... norint greiciau pajusti patariama isgerti vandens stikline, atsigulti ant kairio sono ir ant desinio uzdeti ranka trumpam... maniskis tai labiau juda kai klausau garsiai linksmos muzikos ir dainuoju drinks_cheers.gif

nusiramink, ir pajusi, leliukas visai nenori gal spardytis, nes galvoja, kad mamyte ir taip nervota, tai gal as jos nespardysiu kol kas lotuliukas.gif
Atsakyti
pirmąjį pajutau 17sav. o antras 14sav ir 2d.
Atsakyti
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 11 18, 16:35)
tu ziuriu per daug man atrodo pergyveni 4u.gif  kiek tau yra savaiciu?

nusiramink, ir pajusi, leliukas visai nenori gal spardytis, nes galvoja, kad mamyte ir taip nervota, tai gal as jos nespardysiu kol kas lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nenervuota, tik kai cia prisiskaitai kai kad nuo 14 savaiciu jaucia, o man 20 savaiciu ir nieko tai zinai biggrin.gif geriau kitakart maziau skaityt visko rolleyes.gif vakar atsiguliau ir laukiau, tyrinejau, tai lg toki bumsejimai yra g.gif bigsmile.gif siaip as diena niekad taip neprigulu gal todel ir dar labai nejauciu kai judu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozine_svajone: 19 lapkričio 2010 - 17:38
pirma karta pajauciau 18 sav. 4d., o pajutau atsigulusi ir uzdejusi delna ant pilvuko, toks jausmas tarsi noretu kas delna pakelti, bet tik truputi dunksteli ir viskas... smile.gif dienom vaiksciojant kazkaip nesijaucia tik vakare nurimus ir atsigulus...
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 19, 17:38)
lotuliukas.gif  nenervuota, tik kai cia prisiskaitai kai kad nuo 14 savaiciu jaucia, o man 20 savaiciu ir nieko tai zinai  biggrin.gif geriau kitakart maziau skaityt visko  rolleyes.gif  vakar atsiguliau ir laukiau, tyrinejau, tai lg toki bumsejimai yra  g.gif  bigsmile.gif siaip as diena niekad taip neprigulu gal todel ir dar labai nejauciu kai judu  smile.gif

na dar būna, kad vaikiukas nusisukęs į manos vidaus organus ir visa ataka tenka jiems, todėl mažiau mama jaučia judesius...
dar sako, kad stambesnės moterys jaučia irgi vėliau judesius, nei visiškai kūdutės.
mitai tai ar tiesa negaliu patvirtinti mirksiukas.gif

Aš su pirmu judesiukus pajutau apie 17tą sav., su šiuo taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čioma: 24 lapkričio 2010 - 13:58
QUOTE(Čioma @ 2010 11 24, 14:58)
na dar būna, kad vaikiukas nusisukęs į manos vidaus organus ir visa ataka tenka jiems, todėl mažiau mama jaučia judesius...
dar sako, kad stambesnės moterys jaučia irgi vėliau judesius, nei visiškai kūdutės.
mitai tai ar tiesa negaliu patvirtinti  mirksiukas.gif

Aš su pirmu judesiukus pajutau apie 17tą sav., su šiuo taip pat  mirksiukas.gif

nuo sios savaites jauciu taip lyg kas bumsetu trumpai thumbup.gif jau tikrai suprantu kad cia maziukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 25, 20:53)
nuo sios savaites jauciu taip lyg kas bumsetu trumpai  thumbup.gif jau tikrai suprantu kad cia maziukas  4u.gif

na va kaip saunu thumbup.gif linkiu, kad judesiukai tik stipretu ir daznetu 4u.gif
Atsakyti
Mano maziukas pradejo reikstis turbut 17 savaiciu, nezinau tiksliai nes tik paskiau supratau kad cia turbut buvo jis biggrin.gif nes labai jau keistai, ne jokie spardymaisi ar bumsejimai, o is visu jegu isiremia ir stumia, ir kuo toliau tuo stipriau smile.gif arba keliauja is vienos puses i kita, ypatingai vakarais kai atsigulam miegot iesko vietos, dazniausiai apsistoja kairej pusej, is pilvo reljefo matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2010 10 28, 21:52)
Praėjusią savaitę (buvo 33 sav.) darė echo, leliuko svoris vos 1,7 kg... unsure.gif

Buvo 16sav. kai pajutau pirmuosiu plazdenimus biggrin.gif
Atsakyti
buvo nepilnai 20 sav.kai jau patikejau,kad lialius su manim sveikinasi,o ne skrandis smile.gif dabar jau ir dienos metu jauciu svelnius baksnojimus,nors vakare atsigulus ir paryciais,energingiau vaikutis selsta wub.gif
Atsakyti
Man pirmasis nėštumas, tai pajutau laaabai anksti, buvo vos 15 savaitėlių ir pora dienų ax.gif matyt, todėl, kad leliukas didokas, lenkia standartus neblogai biggrin.gif dabar jau net pilvas banguoja nuo jo šokių blush2.gif
Atsakyti
Visos nestuke.gif judesiukus pajunta skirtingai ir individualiai. mirksiukas.gif Vienos anksciau, kitos veliau, toks jau organizmas, o gal tiesiog jautresne gimda, tu, kurios pajunta anksciau judesiukus. mirksiukas.gif
As su pirmuoju leliuku pajutau 20sav., su antraja apie 17-18sav., o su treciuoju 16sav.6d. Dabar laukiuosi ketvirto kleckiuko, tai matysiu, ar tie judesiukai bus anksciau, ar panasiai, kaip pastarieji. ax.gif
Atsakyti