as 18 savaite. dabar vakarais tai jau kaip reikalas bumpsi
QUOTE(eglaite26 @ 2010 10 02, 17:15)
echoskopa mes jau darem 2 kartus, ir leliukas ten taip jau judejo, istisai kojytemis tik muistesi
as jau per ta interneta jau tiek prisiskaiciau, kad gal cia gimda susitraukineja, ir jau belekas darosi ir atrodo viskas man tinka zodziu einu trec pas airius dar viena echo daryti, nes cia grafikais sudarytas kada reikia eiti. Gal ka pasakys naudingo. nes tas pilvo suspaudimas kelia neerima ...gali buti nuo viduriu putimo, ar pan? gal kam budavo panasiai?
as jau per ta interneta jau tiek prisiskaiciau, kad gal cia gimda susitraukineja, ir jau belekas darosi ir atrodo viskas man tinka zodziu einu trec pas airius dar viena echo daryti, nes cia grafikais sudarytas kada reikia eiti. Gal ka pasakys naudingo. nes tas pilvo suspaudimas kelia neerima ...gali buti nuo viduriu putimo, ar pan? gal kam budavo panasiai?
Sveika. prasau papaskokit, ka sake gydytojas. Dziaugiuosi, kad pasipasakojot, nes man irgi neramu labai.jau kaip ir laikas butu pradeti jausti, bet as tikrai nieko nesuprantu.neisivaizduoju, koks tas jausmas turetu buti kai kitos mamytes apibudina kaip drugelius ar zuvyte.as visai kitaip isivaizduoju ir jauciu ta pati, ka ir jus- taip lyg spaustu man ten pilvo apacioj.20 savaite dare ultragarsa, tai sake kad viskas normalu, vaikelis juda ir jau turetu pradeti spardytis.o vis kaip nieko, taip nieko
mano mažylis sujudėjo kai ėjo 19 savaitėlė
o jausmas toks, kad bučiau gavus sprigtą į pilvelį iš vidaus
dabar tai banguoja visas pilvas ir aiškiai matosi, ir tėvelis džiaugiasi pasispardymais stipriais ir mums jau 32 savaitėlės
o jausmas toks, kad bučiau gavus sprigtą į pilvelį iš vidaus
dabar tai banguoja visas pilvas ir aiškiai matosi, ir tėvelis džiaugiasi pasispardymais stipriais ir mums jau 32 savaitėlės
Man 1 nestumas, bet pajutau anksti 16 savaite..poto kuri laika buvo tyla gal kokia savaitele..o tada pradejo vis dazneti
Cia visoms vis skirtingai bumbsi, na bet isivaizduoju kad jausmas labai geras, kai mazylis taip daro
Savo vaikiuka pajutau 16 savaite, gydytja sake, kad normalu, nes vaikiukas didesnis nei turi buti pagal laika, esu liekna ir vaikas labai judrus. Judesys nepanasus i gurgejima ar zuvyte, nors to tikejausi ir laukiau pajutau bumpsejimus, pirmas 2-3 dienas po kelis kartus, dabar jau 17 savaite, tai jauciu kasdien, ypac kai einu, guliu ant nugaros, vairuoju arba dirbu kompiuteriu kurios nejaucia, linkiu pajusti kuo greiciau, jausmas nepakartojamas
beje mamtytes kurios, jaucia, turiu klausima, kurioje pilvuko vietoje jauciate, nes as labiau tik vienoje puseje...
beje mamtytes kurios, jaucia, turiu klausima, kurioje pilvuko vietoje jauciate, nes as labiau tik vienoje puseje...
Pajutau 16 savaite, nors pirmas nestumas, su kiekviena diena vis stipriau spardosi...
pirmas nestumas, kad tkrai leliukas kutenasi supratau kai buvo 15sav ir 2 dienos. po to pakutenimus karta ar du kartus per diena jausdavau kas 3-4 dienos iki kokios 18tos savaites. paskui jausdavau stipresnius ir daznus judesiukus kasdien
QUOTE(DuKatinai @ 2010 11 17, 18:42)
pirmas nestumas, kad tkrai leliukas kutenasi supratau kai buvo 15sav ir 2 dienos. po to pakutenimus karta ar du kartus per diena jausdavau kas 3-4 dienos iki kokios 18tos savaites. paskui jausdavau stipresnius ir daznus judesiukus kasdien
koks tai jausmas nes as tai nesuprantu....