Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

as 18 savaite. dabar vakarais tai jau kaip reikalas bumpsi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite26 @ 2010 10 02, 17:15)
echoskopa mes jau darem 2 kartus, ir leliukas ten taip jau judejo,  istisai kojytemis tik muistesi thumbup.gif 
as jau per ta interneta jau tiek prisiskaiciau, kad gal cia gimda susitraukineja, ir jau belekas  darosi doh.gif  ir atrodo viskas man tinka g.gif  zodziu einu trec pas airius dar viena echo daryti, nes cia grafikais sudarytas kada reikia eiti. Gal ka pasakys naudingo. nes tas pilvo suspaudimas kelia neerima ...gali buti nuo viduriu putimo, ar pan? gal kam budavo panasiai? blink.gif

Sveika. prasau papaskokit, ka sake gydytojas. Dziaugiuosi, kad pasipasakojot, nes man irgi neramu labai.jau kaip ir laikas butu pradeti jausti, bet as tikrai nieko nesuprantu.neisivaizduoju, koks tas jausmas turetu buti kai kitos mamytes apibudina kaip drugelius ar zuvyte.as visai kitaip isivaizduoju ir jauciu ta pati, ka ir jus- taip lyg spaustu man ten pilvo apacioj.20 savaite dare ultragarsa, tai sake kad viskas normalu, vaikelis juda ir jau turetu pradeti spardytis.o vis kaip nieko, taip nieko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daukantiene123: 19 spalio 2010 - 20:30
mano mažylis sujudėjo kai ėjo 19 savaitėlė wub.gif

o jausmas toks, kad bučiau gavus sprigtą į pilvelį iš vidaus wub.gif

dabar tai banguoja visas pilvas ir aiškiai matosi, ir tėvelis džiaugiasi pasispardymais stipriais wub.gif ir mums jau 32 savaitėlės drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif man pirmas nestumas ir kol kas nieko dar nejauciu verysad.gif pirmadieni buvau pas gine tai viskas gerai maciau savo leliuka, sekanti karta echoskopija bus 30 savaiciu 4u.gif vakarais tik kartais taip uzeina kaip pilvas gurgtu biggrin.gif irgi neisivaizduoju koks tai jausmas bus, bet labai laukiu kada pajusiu 4u.gif
Atsakyti
Man 1 nestumas, bet pajutau anksti 16 savaite..poto kuri laika buvo tyla gal kokia savaitele..o tada pradejo vis dazneti 4u.gif
Atsakyti
Cia visoms vis skirtingai bumbsi, na bet isivaizduoju kad jausmas labai geras, kai mazylis taip daro smile.gif
Atsakyti
Savo vaikiuka pajutau 16 savaite, gydytja sake, kad normalu, nes vaikiukas didesnis nei turi buti pagal laika, esu liekna ir vaikas labai judrus. Judesys nepanasus i gurgejima ar zuvyte, nors to tikejausi ir laukiau biggrin.gif pajutau bumpsejimus, pirmas 2-3 dienas po kelis kartus, dabar jau 17 savaite, tai jauciu kasdien, ypac kai einu, guliu ant nugaros, vairuoju arba dirbu kompiuteriu ax.gif kurios nejaucia, linkiu pajusti kuo greiciau, jausmas nepakartojamas wub.gif

beje mamtytes kurios, jaucia, turiu klausima, kurioje pilvuko vietoje jauciate, nes as labiau tik vienoje puseje...
Atsakyti
man eina 18 savaite,ir lygtais pajutau tokiu kaip trumpa bumtelejima,bet tik viena kart,tai daba uzdejus ranka ant pilvelio,vis laukiu gal vel pabeldens wub.gif
Atsakyti
Pajutau 16 savaite, nors pirmas nestumas, su kiekviena diena vis stipriau spardosi... wub.gif
Atsakyti
o as dar nejauciu verysad.gif jau neramu net daros....
Atsakyti
pirmas nestumas, kad tkrai leliukas kutenasi supratau kai buvo 15sav ir 2 dienos. po to pakutenimus karta ar du kartus per diena jausdavau kas 3-4 dienos iki kokios 18tos savaites. paskui jausdavau stipresnius ir daznus judesiukus kasdien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2010 11 17, 18:42)
pirmas nestumas, kad tkrai leliukas kutenasi supratau kai buvo 15sav ir 2 dienos. po to pakutenimus karta ar du kartus per diena jausdavau kas 3-4 dienos iki kokios 18tos savaites. paskui jausdavau stipresnius ir daznus judesiukus kasdien biggrin.gif

koks tai jausmas g.gif nes as tai nesuprantu.... doh.gif unsure.gif
Atsakyti