Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

QUOTE(jurates1 @ 2010 09 28, 20:46)
Man tai 19 savaiciu man nejuda sad.gif , pries kokia savaite meginu truputi, bet ir nutilo.

per daug nesijaudink 4u.gif pajusi greit stiprius spyriukus smile.gif pvz as su pirmu pajutu kai buvo beveik 21 savaite bigsmile.gif va dabar laukiam brolio ar seses ir jau 17 sav. beveik bet dar jokiu judesiuku nejauciu schmoll.gif cia vienos raso,kad lieknos greiciau pajunta, tai drisciau paneigti tai - mano ugis 176,svoris 58 kg, tai kaip ir nestora lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eiksau: 28 rugsėjo 2010 - 20:01
Pirmosios judesiukus pajutau apie 16ta savaite, na, tuos " drugelius" wub.gif Su antru nestumu " drugeliai " pradejo skraidyti anksciau smile.gif
Atsakyti
Beveik 18 svaiciu tikruosius Bum, o "zuvyte plaukiojo" jau nuo 16 sav
Atsakyti
mums jau 19 savaite i pabaiga, bet negaliu suprasti juda ar ne unsure.gif
Atsakyti
man ir tas pats. 20 savaite bet kazkaip dar nejauciu smugiu. tik karta pilvas kazkaip pavaziavo i sona, p0to to atgal atsistate. tai gal cia ir yra tie maziuko judesiukai? blink.gif
as jau pergyvenu net, gal man ne taip kas... verysad.gif
dar kartais jausmas buna kad pilva lyg suspaudzia kas...ar vertetu nueiti pas gydytoja? pirmas nestumas, del visko labai nerimauju unsure.gif
Atsakyti
Pirmasis toks rimtas spyris buvo likus kelios dienom iki echoskopo (18 sav.), o švelnūs pajudėjimai, kuriuos jausdavau tai nuo 16 sav nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(eglaite26 @ 2010 10 02, 16:41)
man ir tas pats. 20 savaite bet kazkaip dar nejauciu smugiu.

mano viena draugė praktiškai iš vis nejautė vaikučio judesių, net nežino to jausmo, kai leliukas spiria unsure.gif , nes jis tik sujudėdavo, o pirmieji sujudėjimai, kuriuos ji pajuto buvo berods tik 22 sav... aišku pasikonsultavimas su gydytoja tikrai nepakenks, o tuo labiau echoskopu pamatys ar juda leliukas ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
echoskopa mes jau darem 2 kartus, ir leliukas ten taip jau judejo, istisai kojytemis tik muistesi thumbup.gif
as jau per ta interneta jau tiek prisiskaiciau, kad gal cia gimda susitraukineja, ir jau belekas darosi doh.gif ir atrodo viskas man tinka g.gif zodziu einu trec pas airius dar viena echo daryti, nes cia grafikais sudarytas kada reikia eiti. Gal ka pasakys naudingo. nes tas pilvo suspaudimas kelia neerima ...gali buti nuo viduriu putimo, ar pan? gal kam budavo panasiai? blink.gif
Atsakyti
as pajutau "drugelius" 18sav ir kaip pirmam nestumui tai buvo pakankamai anksti ax.gif normaliai apie 20-21 sav pasijaucia judesiukai. manau cia dar nuo sudejimo mamytes priklauso rolleyes.gif
beje veliau pagimdzius ir iki siol, man kartais pilve lygiai taip pat "drugeliai" apsireiskia, ir tai yra susije su zarnynu biggrin.gif tai va kai kurios gal tiesiog nesuprantat tu pirmuju judesiuku, nes galvojat, kad tai virskinimo reikalai mirksiukas.gif
Atsakyti
labas mirksiukas.gif
Atsakyti
Su pirmu vaikeliu tikruosius judesiukus pajutau 19sav., o su antru 17sav.
Atsakyti
QUOTE(angel24 @ 2010 10 13, 00:10)

labas wink.gif

Papildyta:
QUOTE(karstakosyte @ 2010 09 29, 16:39)
Pirmosios judesiukus pajutau apie 16ta savaite, na, tuos " drugelius"  wub.gif Su antru nestumu " drugeliai " pradejo skraidyti anksciau  smile.gif

labukas wink.gif as laukiuosi ir antro leliuiko,jau 14sav.su pirma mergyte pajutau 19sav.o su antru va snd,vakar pajutau ta tariama plasdenima ir mastau ar tai tie drugeliau,bet manau anksti juk,ar tikrai tai leliukas jau man pilvuka kutena:)
Atsakyti
O as tiek per pirma tiek per dabartini nestuma pirmuosius judesiukus pajutau 16savaiciu nestuke.gif
Atsakyti