Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

QUOTE(kristinita @ 2010 08 16, 22:27)
o as jau pradejau pergyventi, kad nejauciu judesiuku unsure.gif nes su pirmu pilvinuku-lygtai 16savaite pajutau...tai jei 2 sav anksciau antra tureciau pajaust-tai kodel dar nespurda blink.gif ?

Pamenu save, kad labai pergyvenau, nes nejaučiu judesių 19 savaitę, nubėgau pas gyd., ji tik nusijuokė, sakė, nebijok, pajusi, visos realius judesius pajaučia apie 20 savaitę, antrą kartą gimdysiančios gal kokią 18-19, bet viskas normalu, tikrai mirksiukas.gif Dabar net juokinga, kad taip pergyvenau doh.gif
Atsakyti
Su pirmu tai 18sav.
O antru tai 15sav. smile.gif ir taip duodasi kad atrodo pilva suplesis lotuliukas.gif
Atsakyti
Pajutau 16 savaitę, ir iškart gavau spyrį, net jokių burbuliavimų nebuvo, tai kai įspyrė net žagtelėjau iš netikėtumo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(icing sugar @ 2010 08 16, 23:48)
Pamenu save, kad labai pergyvenau, nes nejaučiu judesių 19 savaitę, nubėgau pas gyd., ji tik nusijuokė, sakė, nebijok, pajusi, visos realius judesius pajaučia apie 20 savaitę, antrą kartą gimdysiančios gal kokią 18-19, bet viskas normalu, tikrai  mirksiukas.gif  Dabar net juokinga, kad taip pergyvenau  doh.gif

man tas pats buvo,laukiuosi pirmo, 20sav dare ultragarsa,begau skustis gydytojai,kad nejauciu ir po 2-3d pajutau biggrin.gif
Atsakyti
As pajutau 19 savaite nestuke.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, mums 21 savaite ir leliukas nelabai juda ar cia normalu? g.gif
Atsakyti
Aš kas dieną pradėjau tuos kliunksėjimus justi 17 savaičių bigsmile.gif O kažkokius pavienius, net neatsimenu kada, nes dar nežinojau kas tai ir ar čia nepasivaideno, tai kažkaip neužfiksavau. ax.gif

Jolancik nepergyvenki, kad nelabai jauti, gi nereiškia, kad nelabai juda mirksiukas.gif 21sav. nemanau, kad jau tiek daug, kad turėtum kažką labai jau justi 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, as judesiukus pajutau jau 14-15 sav. Jie panasus i drugelio plazdejima pilvelyje, ypac jauciu vakarais smile.gif dabar jie vis smarkesni, taciau jauciasi nereguliariai, gal tik kelis kartus per diena...
Atsakyti
Taip, šio jausmo su niekuo nesupainiosi. Jei jau pajunti judesius, tai jau tikrai supranti, kad tai mažylis kalbina ir sako: "aš čia, su Tavimi...". wub.gif
Aš jau keletą dienų mėgaujuos mažosios spurdėjimu (20sav.man yra).Ypač vakarais. nestuke.gif Tokie švelnūs bumpsėjimai po visą pilvą. Ir tikrai jau žinau, kad tai mažas stebuklas. wub.gif Tikrai nebe burbuliavimas ar žarnyno veikla. biggrin.gif
Atsakyti
Su pirmu ir antru nestumu pajutau 17-18sav. 4u.gif
Atsakyti
Aš 18sav nestuke.gif
Bet pasirodė ir dingo savaitei, o tada jau nuo 19sav kasdien juda thumbup.gif
Atsakyti
Man tai 19 savaiciu man nejuda sad.gif , pries kokia savaite meginu truputi, bet ir nutilo.
Atsakyti