Sweikutes turiu klausimeli.mums jau eina 19 savaitele.pilvo apacioje jauciu toki jausma lyg pulsas butu,tai vienam sone tai kitam.kartais net pilvelis subanguoja Ar tai jau pimi leliuko pasispardymai? nelabai dar skiriu.laukiu jusu atsakymu
As judesiukus pajutau 17savaiciu, anksti labai, nes pirmas nestumas. O ta jausma sunku nupasakoti, pajunti kad viduj kazkas lieciasi svelniai
Sveikutes,
Mano taip pat pirmas nestumas ir pries laukdama stebukliuko daug skaitinejau apie pirmus judesius, tai vis rasydavo kad pirmo nestumo metu tai bus gan velai, nes mama dar neipratusi suprasti pirmuju judesiuku Taciau as taip stebedavau save, kiekviena pilvelio gyventojo krepstelejima, jog pajutau gan anksti vos 12- kos savaiciu... Tai buvo TAIP NUOSTABU.... Kaip gurguliavimas pilvelyje, kaip oro burbuliukai... Sesuo vis erzindavo kad pupu prisivalgius. O paskui vis stipriau, vis dazniau.
Dabar mums jau 22 savaites ir mano lelyte neleidzia apie save pamirst ni minutes Buna aprimsta, bet bumsena pakankamai daznai, labai labai daznai... Net pradejau pergyventi ar ne per daznai ?????
Cia tik mamiskas jautrumas vercia prisigalvot
Mano taip pat pirmas nestumas ir pries laukdama stebukliuko daug skaitinejau apie pirmus judesius, tai vis rasydavo kad pirmo nestumo metu tai bus gan velai, nes mama dar neipratusi suprasti pirmuju judesiuku Taciau as taip stebedavau save, kiekviena pilvelio gyventojo krepstelejima, jog pajutau gan anksti vos 12- kos savaiciu... Tai buvo TAIP NUOSTABU.... Kaip gurguliavimas pilvelyje, kaip oro burbuliukai... Sesuo vis erzindavo kad pupu prisivalgius. O paskui vis stipriau, vis dazniau.
Dabar mums jau 22 savaites ir mano lelyte neleidzia apie save pamirst ni minutes Buna aprimsta, bet bumsena pakankamai daznai, labai labai daznai... Net pradejau pergyventi ar ne per daznai ?????
Cia tik mamiskas jautrumas vercia prisigalvot
Jai jau juda viskas gerai, kai nejudes tada pergyvenk o db dziaukis Mano ir l.judrus nuo pat pradziu , o db kad i nebe daug vietos vistiek aktivistas,tik kartais kai ikisa kur kojyte ar rankyte tai ne kas. Bet vistiek malonu jausti ji!!!!!!!!!!
O kodel supermamos liniuotes rodo, kad nuo 16 savaites lelius jau turi spardytis?
As dar nieko nejauciu
As dar nieko nejauciu
QUOTE(Jolancik @ 2010 08 03, 22:59)
O kodel supermamos liniuotes rodo, kad nuo 16 savaites lelius jau turi spardytis?
As dar nieko nejauciu
As dar nieko nejauciu
kas del judesiuku tai labai individuolu, jei pirmas nestumas, tai iki 20 savaites turi pasirodyti judesiukai, su antru vaiku turetu 2sav. anksciau 16 savaiciu neturi spardytis nors kai kurios jaucia, del to tai labai individualu
as savo branguliuka pajutau 19 savaitele ir toks jausmas kaip sprigta i pilva buciau gavus, tik kad is vidaus
Man 13+3d. Nezinau ar taip gali buti anksti, bet kai ramiai atsigulu ir pridedu ranka pilvo apacioje, jauciu kaip kazkas juda po delnu, lyg kokie burbuliukai sproginetu ir mazytes bangeles keltu . Ir kartais kaip kraujo pulsavimo keli pulsiukai viduje buna.
kadangi esu gana liekna tai pirmi judesiukai jau buvo 17savaite toks viduj idomus jausmas kaip kazkas ten bandytu issipatoginti toks jausmas kaip zuvele tarp delnu laikytum
na ir kaip prasidejo tai prasidejo kuo toliau tuo intensyviau, nes dbr yra 20sav, tai per diena laikas nuo laiko vis spurda gana intensyviai tokio jausmo tikrai su niekuo nesupainiosi
na ir kaip prasidejo tai prasidejo kuo toliau tuo intensyviau, nes dbr yra 20sav, tai per diena laikas nuo laiko vis spurda gana intensyviai tokio jausmo tikrai su niekuo nesupainiosi
QUOTE(ederi @ 2009 10 01, 06:44)
As abu kartus pajutau, kai gulejau ant nugaros
Su pirmuoju vakare ziurejau ramiai TV ir staiga bum, bum, bum - pasibelde
O su antruoju buvau profilaktiskai nuejus pas stomatologa, guliu sau issiziojus ir vel toks pat - bum, bum, bum
Beje, mano abu berniukai buvo, sako, kad mergaites svelnesnes, jos kaip zuvytes plaukioja, ar kaip drugeliai plazdena
Bet pasakysiu jums paslapti - tikiuosi toki jausma dar ateity patirti , ypac drugeliu plazdejima
Su pirmuoju vakare ziurejau ramiai TV ir staiga bum, bum, bum - pasibelde
O su antruoju buvau profilaktiskai nuejus pas stomatologa, guliu sau issiziojus ir vel toks pat - bum, bum, bum
Beje, mano abu berniukai buvo, sako, kad mergaites svelnesnes, jos kaip zuvytes plaukioja, ar kaip drugeliai plazdena
Bet pasakysiu jums paslapti - tikiuosi toki jausma dar ateity patirti , ypac drugeliu plazdejima
sveikos mamytes.as savo maziuko judesius pajutau 18-a sav,dabar eina jau dvidesimta ir su kiekviena dienele tie spyriai vis stipreja
Aš tai labai norėčiau nuramint visas būsimas mamas, kurios tų judesių nepajaučia kaip čia paiskaitau (ir būdama nėščia paskaitydavau) apie 16, 18, 19 savaitę.. Nes apie 20 savaitę (plius- minus!!!) tikrai pajusit, aš tik po kurio laiko supratau, kad tai judesiai kažkokie pakutenimai pilvo apačioj buvo
QUOTE(icing sugar @ 2010 08 16, 22:23)
Aš tai labai norėčiau nuramint visas būsimas mamas, kurios tų judesių nepajaučia kaip čia paiskaitau (ir būdama nėščia paskaitydavau) apie 16, 18, 19 savaitę.. Nes apie 20 savaitę (plius- minus!!!) tikrai pajusit, aš tik po kurio laiko supratau, kad tai judesiai kažkokie pakutenimai pilvo apačioj buvo
o as jau pradejau pergyventi, kad nejauciu judesiuku nes su pirmu pilvinuku-lygtai 16savaite pajutau...tai jei 2 sav anksciau antra tureciau pajaust-tai kodel dar nespurda ?