Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

Sweikutes smile.gif turiu klausimeli.mums jau eina 19 savaitele.pilvo apacioje jauciu toki jausma lyg pulsas butu,tai vienam sone tai kitam.kartais net pilvelis subanguoja 4u.gif Ar tai jau pimi leliuko pasispardymai? nelabai dar skiriu.laukiu jusu atsakymu ax.gif
Atsakyti
As judesiukus pajutau 17savaiciu, anksti labai, nes pirmas nestumas. O ta jausma sunku nupasakoti, pajunti kad viduj kazkas lieciasi svelniai smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Mano taip pat pirmas nestumas ir pries laukdama stebukliuko daug skaitinejau apie pirmus judesius, tai vis rasydavo kad pirmo nestumo metu tai bus gan velai, nes mama dar neipratusi suprasti pirmuju judesiuku smile.gif Taciau as taip stebedavau save, kiekviena pilvelio gyventojo krepstelejima, jog pajutau gan anksti vos 12- kos savaiciu... thumbup.gif Tai buvo TAIP NUOSTABU.... Kaip gurguliavimas pilvelyje, kaip oro burbuliukai... Sesuo vis erzindavo kad pupu prisivalgius. lotuliukas.gif O paskui vis stipriau, vis dazniau.
Dabar mums jau 22 savaites ir mano lelyte neleidzia apie save pamirst ni minutes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Buna aprimsta, bet bumsena pakankamai daznai, labai labai daznai... Net pradejau pergyventi ar ne per daznai ????? rolleyes.gif
Cia tik mamiskas jautrumas vercia prisigalvot doh.gif wub.gif
Atsakyti
Jai jau juda viskas gerai, kai nejudes tada pergyvenk o db dziaukis nestuke.gif Mano ir l.judrus nuo pat pradziu bigsmile.gif , o db kad i nebe daug vietos vistiek aktivistas,tik kartais kai ikisa kur kojyte ar rankyte tai ne kas. Bet vistiek malonu jausti ji!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kodel supermamos liniuotes rodo, kad nuo 16 savaites lelius jau turi spardytis? g.gif
As dar nieko nejauciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 08 03, 22:59)
O kodel supermamos liniuotes rodo, kad nuo 16 savaites lelius jau turi spardytis?  g.gif
As dar nieko nejauciu  verysad.gif

kas del judesiuku tai labai individuolu, jei pirmas nestumas, tai iki 20 savaites turi pasirodyti judesiukai, su antru vaiku turetu 2sav. anksciau smile.gif 16 savaiciu neturi spardytis smile.gif nors kai kurios jaucia, del to tai labai individualu 4u.gif
Atsakyti
as savo branguliuka pajutau 19 savaitele ir toks jausmas kaip sprigta i pilva buciau gavus, tik kad is vidaus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man 13+3d. Nezinau ar taip gali buti anksti, bet kai ramiai atsigulu ir pridedu ranka pilvo apacioje, jauciu kaip kazkas juda po delnu, lyg kokie burbuliukai sproginetu ir mazytes bangeles keltu wub.gif. Ir kartais kaip kraujo pulsavimo keli pulsiukai viduje buna.
Atsakyti
kadangi esu gana liekna tai pirmi judesiukai jau buvo 17savaite smile.gif toks viduj idomus jausmas kaip kazkas ten bandytu issipatoginti smile.gif toks jausmas kaip zuvele tarp delnu laikytum smile.gif
na ir kaip prasidejo tai prasidejo biggrin.gif kuo toliau tuo intensyviau, nes dbr yra 20sav, tai per diena laikas nuo laiko vis spurda gana intensyviai nestuke.gif tokio jausmo tikrai su niekuo nesupainiosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 10 01, 06:44)
As abu kartus pajutau, kai gulejau ant nugaros smile.gif

Su pirmuoju vakare ziurejau ramiai TV ir staiga bum, bum, bum - pasibelde smile.gif

O su antruoju buvau profilaktiskai nuejus pas stomatologa, guliu sau issiziojus ir vel toks pat - bum, bum, bum smile.gif

Beje, mano abu berniukai buvo, sako, kad mergaites svelnesnes, jos kaip zuvytes plaukioja, ar kaip drugeliai plazdena smile.gif

Bet pasakysiu jums paslapti - tikiuosi toki jausma dar ateity patirti  ax.gif , ypac drugeliu plazdejima biggrin.gif

sveikos mamytes.as savo maziuko judesius pajutau 18-a sav,dabar eina jau dvidesimta ir su kiekviena dienele tie spyriai vis stipreja rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai labai norėčiau nuramint visas būsimas mamas, kurios tų judesių nepajaučia kaip čia paiskaitau (ir būdama nėščia paskaitydavau) apie 16, 18, 19 savaitę.. rolleyes.gif Nes apie 20 savaitę (plius- minus!!!) tikrai pajusit, aš tik po kurio laiko supratau, kad tai judesiai doh.gif kažkokie pakutenimai pilvo apačioj buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(icing sugar @ 2010 08 16, 22:23)
Aš tai labai norėčiau nuramint visas būsimas mamas, kurios tų judesių nepajaučia kaip čia paiskaitau (ir būdama nėščia paskaitydavau) apie 16, 18, 19 savaitę..  rolleyes.gif  Nes apie 20 savaitę (plius- minus!!!) tikrai pajusit, aš tik po kurio laiko supratau, kad tai judesiai  doh.gif  kažkokie pakutenimai pilvo apačioj buvo  biggrin.gif

o as jau pradejau pergyventi, kad nejauciu judesiuku unsure.gif nes su pirmu pilvinuku-lygtai 16savaite pajutau...tai jei 2 sav anksciau antra tureciau pajaust-tai kodel dar nespurda blink.gif ?
Atsakyti