Sveikos
Su dukryte pirmagime pajutau apie 17-18sav., o su sunuciu 14-15sav. ech..... koks nepakartojamas jausmas ........
Pirmąjį pajutau pagal rekomendacijas - 20 sav
Antrąjį irgi - 18 sav su keliom dienom
O trečią - lygiai 17 sav
Antrąjį irgi - 18 sav su keliom dienom
O trečią - lygiai 17 sav
O as pajutau 21-22 savaite, bent jau tada supratau
QUOTE(Ritula @ 2010 06 16, 00:06)
O as pajutau 21-22 savaite, bent jau tada supratau
Matau kad tau rugpjuti gimdyt. Kuria dienele jei nepaslaptis?
Su pirma dukryte pajutau 19 sav ir kelias dienas, o dabar 16 sav ir 2 d
Aš lieknutė, tai abu kart pajutau 14 sav.
As judesiukus pajauciau jau kazkur 22sav. Jetau jetau tgai neapsakomas jausmas nuostabus dar ir dabar kai jis juda mano sirdis virpa, o is veido negali dingti sypsena
QUOTE(Keiti @ 2010 06 21, 05:34)
Aš lieknutė, tai abu kart pajutau 14 sav.
Aš ir pan apie 14-15 sav. pajutau, bet sujudėdavo ir vėl savaitę lauki iki kito judėjimo.
Aš rimtus judesius pajutau 18tą savaitę, nors ir anksčiau gal nuo 14 savaitės kartas nuo karto pajusdavau savo mažylį Man čia jau antras nėštumas ir jausmas - nepakartojamas!
Sveikutes.as su pirmu pajutau 17sav o su antru pajutau 14sav.bet jau kelias dienas nejauciu savo mazuliuko.ar verta sunerimt?ar normalu,kad gali nesispardyt?
QUOTE(:)katyte:) @ 2010 06 24, 12:33)
Sveikutes.as su pirmu pajutau 17sav o su antru pajutau 14sav.bet jau kelias dienas nejauciu savo mazuliuko.ar verta sunerimt?ar normalu,kad gali nesispardyt?
Nepergyvenk tikrai normalu . Judesiukus reik pradet skaiciuoti nuo 30 sav. o iki tada gali buti dieneliu kai leliukas bus ramus arba kai labai aktyvus. o beto dar labai anksti kaikurios pajunta savo mazylius tik nuo 20 sav.
QUOTE(sillwer @ 2010 06 24, 16:00)
Nepergyvenk tikrai normalu . Judesiukus reik pradet skaiciuoti nuo 30 sav. o iki tada gali buti dieneliu kai leliukas bus ramus arba kai labai aktyvus. o beto dar labai anksti kaikurios pajunta savo mazylius tik nuo 20 sav.
Aciu.nes pradedu biski nerimaut