mamytes kreipiuosi i jus pagalbos,gal galit padet ismokti kaip isgyventi(geda sakytibet niekaip neiseina vienai su 3 vaikais to padaryti) atrodo ir neislaidauju ir negeriu,bet niekaip nesigauna,tiesiog gal ka patarsite man.aciu
QUOTE(camil@ @ 2013 01 30, 15:21)
mamytes kreipiuosi i jus pagalbos,gal galit padet ismokti kaip isgyventi(geda sakytibet niekaip neiseina vienai su 3 vaikais to padaryti) atrodo ir neislaidauju ir negeriu,bet niekaip nesigauna,tiesiog gal ka patarsite man.aciu
o kokios mazdaug jusu pajamos?
QUOTE(camil@ @ 2013 01 30, 19:27)
600lt
o kodel tiek mazai? kodel socialine pasalpa nesutvarkyta, vaiko pinigai? juk turetumet bent jau 1200-1400 gauti
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 30, 20:18)
o kodel tiek mazai? kodel socialine pasalpa nesutvarkyta, vaiko pinigai? juk turetumet bent jau 1200-1400 gauti
aha as irgi nustebau, juk soc pašalpos 4 asmenims gaunasi apie 1200lt
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 30, 21:18)
Gal nera vyro, o vaiku tevu tevyste nenustatyta . Labai apsunkino zmonems gyvenima panaikine vienisos mamos statusa
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 30, 23:49)
Gal nera vyro, o vaiku tevu tevyste nenustatyta . Labai apsunkino zmonems gyvenima panaikine vienisos mamos statusa
valstybe taupo musu vaiku ir ubagu saskaita,nes cia lengviausia
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 30, 21:49)
Pazistu sia mama Vyras yra- tiksliau, jie jau issiskyre- vaiku tevyste tikrai nustatyta... O del pinigu, nieko negaliu komentuoti- nesigaudau siuose reikaluose. Butent, gal kas patarsite, kas siai mamai priklauso is valstybes ir padesit jai susitvarkyti dokumentus - tai butu didele pagalba.
QUOTE(Pelene @ 2013 01 31, 01:01)
Pazistu sia mama Vyras yra- tiksliau, jie jau issiskyre- vaiku tevyste tikrai nustatyta... O del pinigu, nieko negaliu komentuoti- nesigaudau siuose reikaluose.
jei tevai issiskyre turi buti mokami elementai
QUOTE(vvaaiidduuzee @ 2013 01 30, 23:03)
jei tevai issiskyre turi buti mokami elementai
Sita as zinau. Vienoje temoje sita mamyte raso:
''man 3 vaikams priteise po 150lt '' O \be alimentu kas nors dar priklauso, jei pajamos mazos?
QUOTE(Pelene @ 2013 01 31, 01:08)
Sita as zinau. Vienoje temoje sita mamyte raso:
''man 3 vaikams priteise po 150lt '' O \be alimentu kas nors dar priklauso, jei pajamos mazos?
taip ,bet priklauso ar jus dirbat ar esat registruota darbo birzoj?
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 30, 20:18)
todel kad reikia issiimti istuokos liudijima,ir pasikeisti pasa,nes vyras pageidavo kad atsiimciau savo pavarde,todel bandysiu kita menesi kazkaip susitvarkyti,nes kad ir gyvenu pas tevus moku uz anglis ir elektra,gaunasi uzburtas ratas.ka gaunu ta atiduodu,ir ant maisto buna kad nelieka....todel si menesi nieko nesigavo susitvarkyti,o mes su juo issiskyrem gruodi(isigaliojo)