Gal kas padovanotumet atlikusi misinuka Aptamil Alergy Care ?
Padovanosiu keleta labai geros bukles graziu pataliuku su paklodytem,apsaugeliu bei baldakima. Taip pat drabuzeliu. Vilnius,Esu Pasilaiciuose
Dovanoju daug drabuzeliu s/m bukle tikrai gera, nors ir ne patys madingiausi, yra ir siltesniu ir keli vasariniai, tinkami ir i miesta iseit bei didele rankine, rudos spalvos, nesiota, bet bukle gera kaunas galiu siust jei apmokat
Dovanoju Vilniuje dvi poras bateliu:
.
Batai deveti, truputi sonai pabraizyti, bet dar geros bukles. Dydis 41.
Teirautis per az.
.
Batai deveti, truputi sonai pabraizyti, bet dar geros bukles. Dydis 41.
Teirautis per az.
Gal kas gali Vilniuje padoavnoti pėdkelnių 115 cm ūgiui ir 83 cm ūgiui, būčiau dėkinga Taip pat labai reikėtų golfų ar kažko panašaus 83-86 cm.
FB užmačiau štai tokią žinutę
"Mielos ,mergyciu mamytes!!!
Prasau pagalbos. !!!!! Santariskiu nudegimu sk. labai praso padeti vienai mergytei. Jos vardas Juste - is Anyksciu. Reikia medvilniniu rubeliu 128-134 dydzio, mergyte ka tik perkelta is reanimacijos, truksta rubeliu, perrengimui....... Artimieji sunkiai verciasi,siuo metu mama kartu su dukryte, taciau negali nupirkti nauju rubeliu... Prasymas-paaukokite savo dukryciu nenesiojamus rubelius. Juos reiktu atnesti i Lietuvos zmoniu su negalia sajunga, Geliu g. 7. svarius ,panesiotus -medvilninius. mano telefonas 860400678 - Nijolė"
"Mielos ,mergyciu mamytes!!!
Prasau pagalbos. !!!!! Santariskiu nudegimu sk. labai praso padeti vienai mergytei. Jos vardas Juste - is Anyksciu. Reikia medvilniniu rubeliu 128-134 dydzio, mergyte ka tik perkelta is reanimacijos, truksta rubeliu, perrengimui....... Artimieji sunkiai verciasi,siuo metu mama kartu su dukryte, taciau negali nupirkti nauju rubeliu... Prasymas-paaukokite savo dukryciu nenesiojamus rubelius. Juos reiktu atnesti i Lietuvos zmoniu su negalia sajunga, Geliu g. 7. svarius ,panesiotus -medvilninius. mano telefonas 860400678 - Nijolė"
Noreciau sunkiai besivercianciai moteriai perleisti (uz juodo sokolado plytele) maisa rubu,dydis 172 ugiui 85 kg svoriui (Kelnes,dzinsai,megztukas,bliuskutes). Kaunas,skambint telefonu 867003971,Kalnieciai
SVEIKOS TURIU PAS JUS PRASYMA ,GAL KAM NEREIKALINGI RUBELIAI MERGAITEI 1.5MIR BERNIUKUI 3.2M GAL KAS GALI PADOVANOTI ,NES VAZUOSIM I SANATORIJA IR DAUG ISAUGOM ,NES AUGINU 5VAIKELIUS IR NEISGALIU NUSIPIRKTI ,MAZOJI SERGA BAISIA LIGA IR TIKRAI LABAI REIKIA MUM,ACIU
atiduodu rudeninius, vaikiškus rubelius iki 6men.( kombinzioniuka, kelnytes, pora megztuku, striukyte)
klaipeda.
geriau rašykit į AŽ
klaipeda.
geriau rašykit į AŽ
labas vakaras labai ieskom 37-38 ismeros batu rudeniui ziemai mamytei vienisai smulkei nesioja s dydi regys ,zieminiu rubeliu jai nes nieko neturi ji butu tiek ji tiek mes labai dekingy jei kas jai padetu nes mes ruosemes isvykti tai ji liks butumem dekingy jei atsirastu kas jai pagelbetu pabutu drauge patartu ,padetu rubeliais ir kuo dar nes arteja ziema o ji net siltos striukes net rudeniui neturi 867001057 susisiekt siuo numeriu galima nes dabar sis numerys jas ja
Sveikos mamytes
Taip gavosi kad esu vienisa mama studente ir auginu 2menesiu berniuka. Gyvenu sunkiai tai nupirkti vaikuciui visko ko reikia negaliu.Vaikutis gime mazutis vaikstom pas gydytojus dabar nuolat.
Gal atsirastu tokiu mamyciu kurios galetu padovanoti rubeliu ,lavinamuju zaisliuku ar nepanaudotu sauskelniu ? Buciau labai dekinga
Esu is Panevezio
Taip gavosi kad esu vienisa mama studente ir auginu 2menesiu berniuka. Gyvenu sunkiai tai nupirkti vaikuciui visko ko reikia negaliu.Vaikutis gime mazutis vaikstom pas gydytojus dabar nuolat.
Gal atsirastu tokiu mamyciu kurios galetu padovanoti rubeliu ,lavinamuju zaisliuku ar nepanaudotu sauskelniu ? Buciau labai dekinga
Esu is Panevezio