Niekaip nepadovanoju :-)
Sarafaniukai kazkur iki 3 men. Sliauztukas 68, kombinezonas devetas keleto vaikiuku 62-68, bet manau truputi didintas. Treningines kelnytes 6-9men, kitos 12men... Kai kurie rubiukai su demelem, bet po namus tinkami.
Taip pat dovanoju striukyte pavasariui rudeniui, 98 bet manau kiek didinta. Daugiau nesiota bet tvarkinga. Dar turiu dzinsiukus ir kelnytes, nebezinau ugio, mamau apie2metukus.
Dar turiu kavos puodeliu rinkinuka, nenaudojam, tad irgi dovanoju
Vilnius.
QUOTE(Kyvis @ 2012 03 15, 14:58)
Puodeliai padovanoti. rubeliai dar yra.
Laba diena nežinau ar į šią temą tiks mano dovanėlė, bet norėčiau padovanoti televizorių
Dovanoju veikiancias mechanines vonios svarstykles vilniuje.
rasau cia su prasymu . mano pusbrolis kolkas glaudziasi pas mus ,jis yra naslaitis netekes abieju tevu . gavo socialini busta po 1men gales ten isikelt gyvent . bet jis neturi isvis nieko tik rubus ir telefona. jis dyrba , bet is algos neisgali nieko nusipirkt ,o dar reikes moket ir mokescius ,pirktis valgyt ir kelione i darba , o gauna alga nedidele. as nuomuojuos buta tai nelabai ka duot turiu. na o gal kas gali padovanot ko reikia pradziai ,o reikia tikrai dauko, nes neturi nei sakutes nei lekstutes na nieko manau ta zodi suprantat . Jai ka turi dokumentus ,kad naslaitis,kad gavo buta . Galite susitikt su juo pasneket viska parodys. Kad negalvotumet ,kad cia noriu kazka pasipelnyt ar pan . Galit rasyt man i az arba skambinti ar parasyti jam sms 860195512
nuosirdziai visiems dekoju . i piktus komentarus neatsakau
nuosirdziai visiems dekoju . i piktus komentarus neatsakau
dovanoju tris 150 avent buteliukus
naudoti , bet geros bukles. be zinduku ir dar ieskau vieno is ju dangtelio
jei yra galimybe , bet nebutina - megstam saldumynus
vilnius
naudoti , bet geros bukles. be zinduku ir dar ieskau vieno is ju dangtelio
jei yra galimybe , bet nebutina - megstam saldumynus
vilnius
Dovanoju savo nesiotus rubelius. Yra keli su demelem, matosi nuotraukose. Miestas Kupiškis.
Rubeliai čia http://public.fotki....elija/dovanoju/
Rubeliai čia http://public.fotki....elija/dovanoju/
Dovanoju oranzines tapkes 23 d, ir pliazines slepetes raso 26 d, bet atitinka 13 cm kojytei, prie situ slepeciu dar yra gelytes, tik reikia jos priklijuoti.
Mes Vilniuje, galeciau siusti....
gal kaune kas turi padovanoti pora maitinancioms liemeneliu?
QUOTE(Ievukinas @ 2012 03 31, 14:46)
gal kaune kas turi padovanoti pora maitinancioms liemeneliu?
laba, aš turiu. ir nėsciosios diržą tokį elastinį galiu padovanoti. mano tel 868212566
QUOTE(slavlanta @ 2012 03 31, 14:03)
Dovanoju oranzines tapkes 23 d, ir pliazines slepetes raso 26 d, bet atitinka 13 cm kojytei, prie situ slepeciu dar yra gelytes, tik reikia jos priklijuoti.
jau nebeturiu. Bet yra daug minkstu zaislu. Prasom.