Nuo lapkričio 14 dienos Marijampolėje prasideda socialinė akcija "Jei turi svajonę", kuri dovanos svajonę daugiavaikėms šeimoms.
Ketvirtus metus iš eilės vyksianti akcija iki Šv. Kalėdų gyventojus kviečia padovanoti seną ar nenaudojamą kompiuterį vaikams iš sunkiai besiverčiančių, daugiavaikių šeimų.
Daugiau informacijos - http://www.3sektoriu...=5&content=4479
QUOTE(Antalija @ 2011 11 01, 17:01)
As norėčiau pastoviai dovanoti savo berniukų drabužėlius, batukus, žaislus kokiai nors šeimai...Kaune ar rajone. Jei pažįstate mamytę, kuri augina maždaug 1 metų berniuką, prašau parašyti jos kontaktus. ačiū.
Jei dar neradote šeimos, galima tiesiog išpildyti vaikų svajones visoje Lietuvoje
Ne Vilnius,bet galeciau jusu saskaita atsiusti dovanoju
naujos 19/20dydzio tapkutes
30dydzio basutes
PS2 zaidimai
14metu
2/3m
3/4m,
Papildyta:
10m
2/3m
likes tik 1 zaidimas is kaires
11m
12dydzio
12 dydzio
30 b
16dydis
M dydis
12S
DOVANOJU MAUDYMOSI VONELĘ,VILNIUJE,KAROLINISKESE
TEL.867099896
TEL.867099896
Gal kas turi nereikalingus žieminius batus moteriškus 38dydžio?
Padovanočiau rūbų S-M ir batų 38 dyd. tvarkingai mamytei kuriai sunku pragyventi .Rasykit i AZ .Nesiusiu, tik Kaune.
36-37 d, siaurai kojai. Vilnius
Atiduodu ziemines kelnes, batus (berniukui ir mergaitei, mazdaug 6-7 m. amziui, batai 30,31 dydziai), dar siaip drabuzeliu ir kazkiek moterisku( dydis apie 40), Vilnius
QUOTE(Reklamiste @ 2011 11 09, 10:42)
Aš kartais į Caritas pristatau. Jeigu patys išsidalins - jų sąžinės reikalas. O gal paklius ten, kur reikia? Vis tiek jie man kažkaip patikimiau atrodo nei visokie globos namai, kur personalo daugiau nei globotinių.... ir geriau nei prie konteinerio
o aš nuvežiau į bažnyčią, sako mums nereikia, šalia carito pastatas, galite nešti ten, bet ir ten nereikia, sakė užgrūsta drabužiais, niekam jie nereikalingi. tada paskambinau į gyvūnų globos tarnybą, sakau gal bent skuduram reikia, sako ne, kažkoks skudurynas aprūpino kalnais skudurų. kas beliko, išmečiau prie konteinerio...
Dovanosiu rubelius mamytei,kuriai tikrai reik
Rubai S/M dydzio,rasciau ir didesniu.
Temos neseku,rasom i a.z
Foto nekeliu,neturiu tiek laiko,turesit klausimu,drasiai klauskit
Kaunas,esant galimybei galesiu atvezt.
Rubai S/M dydzio,rasciau ir didesniu.
Temos neseku,rasom i a.z
Foto nekeliu,neturiu tiek laiko,turesit klausimu,drasiai klauskit
Kaunas,esant galimybei galesiu atvezt.