QUOTE(Prancuzyte @ 2010 10 02, 19:57)
Mergaites... galvojau tylet, bet pasakysiu tiesa
Agita zinau jau n metu.. nes ji gyvena mano kaime. Todel visa situacija zinau kuo puikiausiai.. labai liudna, kad zmogus jau tiek laiko uzsiema aferizmu
Taip, vaiku labai gaila, nes jie tikrai badauja ir nera priziureti, taip kaip turetu but
Pati turiu maza mergyte panasaus amziaus kaip jos mazoji.. todel labai netgi skaudu zinant visa situacija
Mama gautus pinigus leidzia, kosmetikai, mobiliem ir t.t. vietoj to, kad skirtu viska vaikam
Gyvena jie tam vienam kambary... 5 vaikai, Agita su savo 'vyru', motina ir dar broliu.
.Motina ir sian yra ten, o ne kazkur darbe pas ukininkus, diedas taip pat vietoj..
Tevas vieno berniuko padorus zmogus.. jau n metu nori ji pasiimti, bet 'ponia' neduoda .. O dabar ji padave i teisma del 3 vaiku.. nors tie kiti vaikai net ne jo
Nu bet siais laikais tokioj situacijo melo kojos trumpos..
Tiesiog man asmeniskai sykstu.. zinant visa tikraja situacija..
As pati linkusi visada padet zmonem ar gyvunam kuo galiu... bet cia.. galit padet, bet maistu ar rubais, tik ne pinigais nes juos tikrai panaudos ne pagal paskirty..
Sveikos .... mano rasyta balandzio menesi ,o jusu atsakyta spalio men .... jos motina tada tikrai dirbo pas ukininkus ...bet eilini karta isejo is ju padirbusi , kaip ir is kiekvieno darbo iseina ( nezinau ,gal apsivoge ar savo noru)
Tas tas vieno berniuko tevas jau nebe uzsieni ,o Kaune , ir buvo kiek zinau ne viena vaika paemes , o du ???
tuos vyriausius i Kauna pasiemes savaitgali ... nors Agita sako ,kad to kauniecio 3 vaikai
as tai nezinau .... Ir sitas geradaris tevas kiek laiko nesirupino savo vaiku ? 3 metus ...? alimentu irgi nemokejo
Apie jos motina patyliu ....viska ka rasote - tiesa . O del Agitos nezinau . Nu tikrai mano akimis ji kiek jos protas veza rupinasi tais vaikais .... ka as galiu pasakyti ...retai ja matau
Tiesa nesenai ja mieste su 2 vyresniais vaikais susitikau ,vaikai graziai apredyti , graziomis kuprinemis .minejo Agita ,kad pirmu vaiku tevas juos apipirko
Papildyta:
Ir dar , cia pries pora metu ,kai Agita kazkokioje kiauroje lusnoje sedejo ziema be elektros su trim vaikais ir 4 laukesi .... jokio to padoraus tevo ne su ziburiu nerasta buvo ...jokio vaiko islaikymo , jokiu lankymu n metu .Agita pati augino , rupinosi , nezinai kaip ji pora savaiciu be elektros gyveno ,be duju ...man tai siabas... ir kai Moletu valdzia sujudo , liepe ieskoti pirmo vaiku tevo , kad pavardes duotu , kad alimentus teistusi.Stai pada tas padorus tevas ir atsirado
kuris neva n metu norejo pasiimti viena vaika , nors jis pripazista du savo vaikus ...tuos vyriausius pametinukus ... kazkaip neitikinama ,man.Pati lankiau Agita , maciau kaip kas kur , ir as jos bloga mama nelaikau
.Ji pati skurde uzaugo , motina vagiliavo ,brolis kalinys, Agita tesugebejo baigt 6 klases ... bet ji nemete ir nepaliko vaiku.... o pagalbos kreipesi i rajonini laikrasti . Taip apie ja ir suzinojau.