Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima gerti kavą su pienu nėštumo metu?

viso nestumo metu geriau kava su pienu ir viskas gerai ax.gif
Atsakyti
Aš geriu rytais kava su pienu 4u.gif Kitaip galva sprogtų doh.gif
Atsakyti
Aišku, galima. Išgerdavau ir vieną puodelį per dieną juodos kavos, nieko baisaus.
Atsakyti
Nors esu kavos maniakė, su pirmu nestuke.gif negalėjau gerti - pykino.
O su antru nestuke.gif negaliu negerti. Jei neišgeriu, prasideda galvos skausmai, mažėja kraujo spaudimas. Tad 1-2 puodelius nuolat geriu nuo nėštumo pradžios.
Atsakyti
Gėriau kasdien po 1 puodelį, nes kitaip kaip ir Prometėjai - galva būtų plyšus..
Atsakyti
Man daktaras sake kad nuo vieno puoduko per diena nieko nenutiks, tai kartais sau leidziu silpna kavyte su pienu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulvė: 04 balandžio 2014 - 11:59
QUOTE(Bulvė @ 2014 04 04, 11:57)
Man daktaras sake kad nuo vieno puoduko per diena nieko nenutiks, tai kartais sau leidziu silpna kavyte su pienu  smile.gif

Kavos puodelis dienoj tikrai nepakenks mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš išgeriu per dieną 1-2 puodelius juodos, nematau tame kažko blogo. Kiekvienai reiktų įsiklausyti į savo organizmą mirksiukas.gif Nėštumo metu, kas su saiku viskas galima thumbup.gif
Atsakyti
Man gydytojas leidzia 2 isgert per diena juodos kavos puodelius
Atsakyti
mano spaudimas nukrites- gydytoja rekomenduoja kava

user posted image
Atsakyti
Nestumo pradzioj tai kavos visai nenorejau, nes atrode, kad stabdo visa virskinimo veikla, o prasidejus antram trimestrui viskas grizo i vezes ir kava pasilepinu kai tik atsiranda noras ir poreikis smile.gif Mano spaudimas kiek zemokas, tai tikrai nemaiso... rolleyes.gif Tiesa, kava su pienu nuo juodos skiriasi tik skonio svelnumu, kofeino kiekis islieka tas pats ir siuo klausimu ji tikrai nera silpnesne wink.gif
Atsakyti
iki nestuke.gif gerdavau tik juoda, dabar jau su pienu smile.gif
Atsakyti