viso nestumo metu geriau kava su pienu ir viskas gerai
Aš geriu rytais kava su pienu Kitaip galva sprogtų
Aišku, galima. Išgerdavau ir vieną puodelį per dieną juodos kavos, nieko baisaus.
Nors esu kavos maniakė, su pirmu negalėjau gerti - pykino.
O su antru negaliu negerti. Jei neišgeriu, prasideda galvos skausmai, mažėja kraujo spaudimas. Tad 1-2 puodelius nuolat geriu nuo nėštumo pradžios.
O su antru negaliu negerti. Jei neišgeriu, prasideda galvos skausmai, mažėja kraujo spaudimas. Tad 1-2 puodelius nuolat geriu nuo nėštumo pradžios.
Gėriau kasdien po 1 puodelį, nes kitaip kaip ir Prometėjai - galva būtų plyšus..
QUOTE(Bulvė @ 2014 04 04, 11:57)
Man daktaras sake kad nuo vieno puoduko per diena nieko nenutiks, tai kartais sau leidziu silpna kavyte su pienu
Kavos puodelis dienoj tikrai nepakenks
Aš išgeriu per dieną 1-2 puodelius juodos, nematau tame kažko blogo. Kiekvienai reiktų įsiklausyti į savo organizmą Nėštumo metu, kas su saiku viskas galima
Nestumo pradzioj tai kavos visai nenorejau, nes atrode, kad stabdo visa virskinimo veikla, o prasidejus antram trimestrui viskas grizo i vezes ir kava pasilepinu kai tik atsiranda noras ir poreikis Mano spaudimas kiek zemokas, tai tikrai nemaiso... Tiesa, kava su pienu nuo juodos skiriasi tik skonio svelnumu, kofeino kiekis islieka tas pats ir siuo klausimu ji tikrai nera silpnesne
iki gerdavau tik juoda, dabar jau su pienu