Įkraunama...
Įkraunama...

Dorado

Mano vyras visada dovanoja man papuošalus iš Dorado. Perka tik Dyberg/Kern dizainerių thumbup.gif Man patinka, nes labai stilingi ir jaunatviški papuošalai wub.gif
na tik aišku, kas nenorėtų, kad būtų pigesni...
Atsakyti
Bet ar tikrai kaina atitinka kokybe? Juk , kaip minejo viena is forumieciu, tos akutes labai linkusios iskristi tik karta-kita papuosala uzsidejus (is asmenines patirties). Man labiau patinka Ibero smile.gif
Atsakyti
Aš visgi manau, kad DORADO yra tik labai puikiai "išdirbtas" marketingas. Šitoj vietoj pradinė gera investicija ateičiai duoda puikų pelną. O dėl kokybės - nieko ypatingo ten nėra. Yra vardas DORADO ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2005 12 28, 15:10)
Aš visgi manau, kad DORADO yra tik labai puikiai "išdirbtas" marketingas. Šitoj vietoj pradinė gera investicija ateičiai duoda puikų pelną. O dėl kokybės - nieko ypatingo ten nėra. Yra vardas DORADO ir tiek.

šiaip internete galima rasti tų dizainerių papuošalų, kainos irgi nėra tokios, kaip Ibero. Aišku tai bižiuterija, nors ir ne pati pigiausia. Dorado - tai tik parduotuvių tinklas, ne papuošalų gamintojas mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau is Dorado zieda- na man jis toks super jau pasirode, o ir kitur nieko panasesnio neradau, tai teko paaukoti 168lt ir nusipirkt ta Dyrberg/kern zieduka smile.gif wub.gif dar Kaledoms saviskiam pirkau vyriska pakabuka ant kaklo, tai jam labai patiko smile.gif Visgi ten yra savito ir labai fainuolisko stiliaus papuosaliuku smile.gif
Atsakyti
Kiek pastebėjau, aukso kaina Dorado tokia pat, kaip kitur, na bent jau panaši - ne taip stipriai užkelta, kaip bižuterijos. Bet po teisybei, tai ir dizainas, hm, ne toks išskirtinis, kaip bižuterijos, kuri ten pas juos tikrai efektinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus-pudra @ 2005 12 28, 14:28)
šiaip internete galima rasti tų dizainerių papuošalų, kainos irgi nėra tokios, kaip Ibero. Aišku tai bižiuterija, nors ir ne pati pigiausia. Dorado - tai tik parduotuvių tinklas, ne papuošalų gamintojas  mirksiukas.gif

O ar tu radai bent viena užuominą, kad DORADO gamintojas ???? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2005 12 28, 15:10)
O dėl kokybės - nieko ypatingo ten nėra. Yra vardas DORADO ir tiek.

gal ne taip tave supratau g.gif nu sorry 4u.gif
Atsakyti
Mes DORADO pirkome savo vestuvinius ziedus tongue.gif labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 12 07, 09:02)
Šiaip tai Dorado papuošalai ne su paprastais stikliukais, o su Svarovskio kristalais, todėl ir brangūs. Kalbu apie tuos, kur virš 200 lt kainuoja. Nusipirkau Dyberg Kern (kažkaip taip vadinasi) apyrankę ir pakabuką, tai dar namuose besimatuojant iškrito du kristaliukai, vieną radau, kito niekaip-teko  parduotuvėse paieškot ir nusipirkt auskariukus (tokius iš vienos akutės), kad galima būtų į tuščią vietą įklijuot. O abu papuošalai kainavo virš penkių šimtų.

Niu jo.. doh.gif doh.gif Nusiperki papuosala uz 500, ir grizus namo akutes pradeda kristi...
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 12 28, 18:22)
Mes DORADO pirkome savo vestuvinius ziedus tongue.gif labai patenkinti  thumbup.gif

mes irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 12 07, 09:02)
Šiaip tai Dorado papuošalai ne su paprastais stikliukais, o su Svarovskio kristalais, todėl ir brangūs. Kalbu apie tuos, kur virš 200 lt kainuoja. Nusipirkau Dyberg Kern (kažkaip taip vadinasi) apyrankę ir pakabuką, tai dar namuose besimatuojant iškrito du kristaliukai, vieną radau, kito niekaip-teko  parduotuvėse paieškot ir nusipirkt auskariukus (tokius iš vienos akutės), kad galima būtų į tuščią vietą įklijuot. O abu papuošalai kainavo virš penkių šimtų.

O jei tarkim išsaugai čekį, negalim pareikšt kažkokių pretenzijų, gal keistų i kitą? g.gif
Atsakyti