Įkraunama...
Įkraunama...

Dorado

Sveikutės, mirksiukas.gif Ar jaučiat Kalėdų dvelksmą? newyear.gif
Pribrendo laikas pasidairyt sau naujų papuošaliukų,taip norisi kažko tokio stilingo ir svarbiausia-nepabodusio...
Buvau nesenai užsukusi į Dorado tai net akys apraibo tiek visko...Labai sunku ką išsirinkti. g.gif
Atsiliepkit,kur perkatės dzinguliukus,juk šiais lailais kokybiška bižuterija dažnai pranoksta auksinius ar sidabrinius dirbinius bigsmile.gif
Atsakyti
Pirkau vienais metais Piligrim firmos papuošalą ant kaklo. tokį masyvų drugelį.... thumbup.gif sumokėjau nemažai, bet nesigailiu... visi iki dabar giria ir turiu toki spec. progom papuošalą biggrin.gif kokybe patinka, tik kainos verysad.gif
Atsakyti
Vasara turejau dorado dovanu kupona, tai nusipirkau sidabrini zieda, toki geles ziedo formos, esu labai patenkinta, daikciukas thumbup.gif . Siaip ten man visokiu grozybiu yra, bat kaip sake Madam Butterfly kainos verysad.gif
Atsakyti
Dorado man patinka. Šiaip kainos ten kandžiojasi, bet būna labai stilingų papuošalų. Kas man iš esmės nepatinka, tai kad bižuterijos kainos labai aukštos, o jos vertė hm... Turiu aš iš to paties pilgrim auskarus gražius, na gražūs tikrai, kainavo virš 100 lt, bet gi ten nei auksas, nei sidabras.. o O sidabrą ar auksą tikrai apsimoka pirkt wink.gif
Atsakyti
teisingai rasot, kad kainos tikrai super. pries kelias dienas draugei rinkom zieda, tai vienintelis kuris patikos buvo is dorado...nors man irgi siek tiek per daug atrodo uz bizuterija, taciau kainavo 250lt, uztat ziedelis super - toks nematytas, masyvus.. tai mes kaip sarkos is karto ant to ir uzssikabinom mirksiukas.gif svarbu kad blizga.... tikrai ypatingai grazus, pakankamai subtilus. dar pardavejos klausiau gal kokie bent kristalai special sudeti....bet ten tik stikliukai zerejo....
bet uztat drauge visa patenkinta, o daiktas uz tokia kaina ir atrodo... schmoll.gif gal kartais verciau viena gera daikta, nei daug pigesniu...
Atsakyti
Man Dorado, tai labai patinka. Jau papuošaliukų grožis wub.gif Ir tokių kitose parduotuvėse nelabai pamatysi. Kainos nemažos, bet tikrai vertos savo prekės. Dar papuošalus perku Koketėj ir Marli. Kartais randu man patinkančius Monton parduotuvėj.
Atsakyti
QUOTE(kotty @ 2005 12 06, 21:58)
teisingai rasot, kad kainos tikrai super. pries kelias dienas draugei rinkom zieda, tai vienintelis kuris patikos buvo is dorado...nors man irgi siek tiek per daug atrodo uz bizuterija, taciau kainavo 250lt, uztat ziedelis super - toks nematytas, masyvus.. tai mes kaip sarkos is karto ant to ir uzssikabinom mirksiukas.gif svarbu kad blizga....  tikrai ypatingai grazus, pakankamai subtilus. dar pardavejos klausiau gal kokie bent kristalai special sudeti....bet ten tik stikliukai zerejo....
bet uztat drauge visa patenkinta, o daiktas uz tokia kaina ir atrodo...  schmoll.gif  gal kartais verciau viena gera daikta, nei daug pigesniu...

Šiaip tai Dorado papuošalai ne su paprastais stikliukais, o su Svarovskio kristalais, todėl ir brangūs. Kalbu apie tuos, kur virš 200 lt kainuoja. Nusipirkau Dyberg Kern (kažkaip taip vadinasi) apyrankę ir pakabuką, tai dar namuose besimatuojant iškrito du kristaliukai, vieną radau, kito niekaip-teko parduotuvėse paieškot ir nusipirkt auskariukus (tokius iš vienos akutės), kad galima būtų į tuščią vietą įklijuot. O abu papuošalai kainavo virš penkių šimtų.
Atsakyti
Kainos uzmusa...
Atsakyti
Man kas labai patinka, tai kainuoja virs 300Lt... doh.gif
Atsakyti
Bet žiauriai gražu. Jau kelis metus Kalėdų senelis atneša dovanų iš Dorado. thumbup.gif Šiais metais vėl paprašiau tongue.gif
Atsakyti
Pritariu, kad papuošalai superiniai kaip ir kainelės. Bet pakankamai stilingi ir įdomus tačiau kaip bižuterijai galėtų koki 20-30 proc. but pigiau.
Atsakyti
labai liuks kai reik ka nors dovanot, tai ten visada ka nors ishsirinksi, jei zinai kad zmogui patinka papuosalai:) na bet galima ten rasti ir pigesniu visokiu fainu dalykeliu, visai nebutinai uz tuos 200-300 lt. pvz ash turiu nuostabia sage bei apyranke, esu labai patenkinta ir milijono neishleidi
Atsakyti