QUOTE(eling @ 2010 03 24, 16:35)
Sveikos, mamytės
Neradau mane dominančios temos, todėl ir užvedžiau šią temutę.
Mano mažulei jau 2 mėnesį nupliko pakaušis. Gydytoja teigia, kad tai rachitas. Nejau tikrai? Juk kitų simptomų nėra, jaučiasi gerai, linksma (tik paskutiniu metu irzli, nes dantukas kalasi). Gal gali nuplikti tiesiog dėl to, kad tokio amžiaus mažuliai dažniausiai guli ant nugarytės ir vos ne ištisai trina pakaušį, kur silpni pirmi plaukučiai - pūkučiai ir išsitrina? Gal galite iš patirties parašyti kaip yra buvę jūsų mažyliams?
(vis dėlto apsidraudžiant sudaviau savo pupai tą vit D, kurio užtenka net 6 mėnesiams)
Neradau mane dominančios temos, todėl ir užvedžiau šią temutę.
Mano mažulei jau 2 mėnesį nupliko pakaušis. Gydytoja teigia, kad tai rachitas. Nejau tikrai? Juk kitų simptomų nėra, jaučiasi gerai, linksma (tik paskutiniu metu irzli, nes dantukas kalasi). Gal gali nuplikti tiesiog dėl to, kad tokio amžiaus mažuliai dažniausiai guli ant nugarytės ir vos ne ištisai trina pakaušį, kur silpni pirmi plaukučiai - pūkučiai ir išsitrina? Gal galite iš patirties parašyti kaip yra buvę jūsų mažyliams?
(vis dėlto apsidraudžiant sudaviau savo pupai tą vit D, kurio užtenka net 6 mėnesiams)
Papildyta:
labukas,na nemanau, kad tai rahito pozymis,manau gydytoja nekokia,as ir turiu leliu 5menesiu,jam taip puse pakausio nuplike ,ir nieko jauciasi gerai,ir gydytoja net nepastebejo jokiu pozymiu,o jei ir taip tai duok daugiau vitamino d.vietoj 2lasu,o 4,ir nebijok ,o nerimti gali del daug ko ,gal pilva pucia,gal neprivalgo maza ka su tokiu leliu