Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Sansara @ 2010 04 12, 14:29)
sillwio, o cia tik pushams? neiseina paprasta iso 400 ryskinti ir tiek smile.gif?

Galima ir ne pushams. Ypac 2 budas.

QUOTE(andriuska @ 2010 04 12, 15:02)
plati juosta neturi perforacijos, bet užtat šviesių/tamsių zonų dydis gerokia didesnis, nei siauros. ir čia "nutekėjimam" rastis palankesnė dirva.

foto srityje pilna vegetacija. laukiu šilumos ir žalumos. gal IR pramuš? g.gif

True. Sansara, jei ryskinsi "stand" (be agitacijos valanda), po 30 minuciu bakeli pasuk keleta sekundziu svelniai, kaip rasiau ir palik sekancioms 30 minuciu apversta (zinoma, jei tai leidzia bakelis).

andriuska, yra geras gydymo budas wink.gif Isidek juosta, iseik kur nors i parka ir isfotografuok. Isryskinsi, nuskenuosi ir turetum pagyt smile.gif
Atsakyti
as po keliu nesekmiu nebepasitikiu savo sugebejimais juostineje foto ir aplamai fotografijoje doh.gif bet gal praeis biggrin.gif
Atsakyti
Na jau. Svarbu nenumest ir pradeda pavykt viskas. Kartais, žinoma, su nukrypimais nuo idealo, bet tai tik priduoda šarmo wink.gif
Papildyta:
Sea, pamirštu vis pagirt tavo valtį. Nuostabiai.
Atsakyti
tai kad mano klaidos nepakaltinamos smile.gif zioplos, kvailos, moteriskos tokios 100 proc, nuo ju joks technikos ivaldymas nepades... blush2.gif
Atsakyti
Norėčiau, kad ir man tokios klaidos išeitų smile.gif
Atsakyti
Sillwio, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 04 12, 21:42)
Norėčiau, kad ir man tokios klaidos išeitų smile.gif

o jei rezultatas nulis kadru? :DDDD cia ne tie "sansariski" neryskumai ir paplaukimai, pereksponavimai ar ne prieksponavimai...
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 12, 20:50)
Sillwio, ačiū 4u.gif

Įtariu vienu kadru viskas nesibaige? Rodyk dar smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2010 04 12, 20:54)
o jei rezultatas nulis kadru? :DDDD cia ne tie "sansariski" neryskumai ir paplaukimai, pereksponavimai ar ne prieksponavimai...

Tada nenoriu smile.gif Nulis kadrų tikriausiai reiškia, kad per daug nežinomųjų procese. Apsiribok 1 eksperimentu 1 kadre smile.gif
Atsakyti
sillwio, cia net ne tas atvejis, tavo vyriskas protas nesuvoks to lotuliukas.gif kaip galima nesugebet isidet juosteles normaliai (t,y, neprasukti 10 k mano haseliuko rankeneles, kad pirmas kadras stotu i vieta), ir visus topinius kadrus isvaryti ant rakordo ir padaryti butent tiek kadru, kad visi gaunasi tik ant rakordo, o juostelei pagaliau atsistojus i vieta tuo paciu baigiamas ir fotografavimo procesas, nes "daug geru kadru jau padariau" biggrin.gif ir tai pastebima tik isedus i masina ir sukant link namu doh.gif
kad be juosteles karta atvariau tusciai, tai cia baika, tokiu visiems pasitaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
rodau smile.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Ir ant rakordo esu fotografavęs, ir juostą nutraukęs, ir eksponavęs dalį kadrų kaip iso 400, o kitą dalį kaip iso 1600, ir pamiršęs iš vis, kaip eksponavau visą juostą ir t.t. biggrin.gif Nereikia čia visko tik sau prisiimt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 12, 21:24)

Ačiū smile.gif Gražu. Įkvepia tavo nuotraukos. Reiks nupūst dulkes nuo kvadrato.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 04 12, 22:28)
Ir ant rakordo esu fotografavęs, ir juostą nutraukęs, ir eksponavęs dalį kadrų kaip iso 400, o kitą dalį kaip iso 1600, ir pamiršęs iš vis, kaip eksponavau visą juostą ir t.t. biggrin.gif Nereikia čia visko tik sau prisiimt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif vo vo, viska ka isvardinai praejau lotuliukas.gif paguodei, muset visi tuo keliu eina... doh.gif tik kadangi neintensyviai fotkinu, tai atrodo tik klaidom ir gyvenu doh.gif
Atsakyti