Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2010 07 30, 07:37)
o ta sigmayra EF ar EF-S? t.y. pas ją raudonas taškas ar baltas kvadratėlis žymi vietą, kaip įstatyti į aparato bajonetą? nes EF-S yra kropintai matricai, jie netinka juostiniams. ar neturi kokio 50 -uko? geriausiai juostiniam.

žinoma turiu 50-tuką biggrin.gif kas gi jo neturi smile.gif ir dar turiu 28-90 mm, jis paprastai ant juostinukų sukamas, o Sigma 24-70mm F2.8 EX DG Macro, ją irgi beveik visi turi ar taškelis ar kvadratėlis tai jau namie pasižiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
atidariau naują temą, einam ten tik tada, kai ši bus uždaryta pasiekus maksimalų leistiną puslapių skaičių 4u.gif
Atsakyti
tai gerai. aš tau jį galiu duoti bet kada. dieną žvėryne, vakarais - fabijoniškėse.
Atsakyti
as irgi apie siaura jau galvoju. nepakeliu spaudimo placios del kadru skaiciaus. neturiu pakankamai resursu piniginiu, kad jaustis nevarzomai darant klaidas ir eksperimentuojant su placia.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 08 02, 16:46)
as irgi apie siaura jau galvoju. nepakeliu spaudimo placios del kadru skaiciaus. neturiu pakankamai resursu piniginiu, kad jaustis nevarzomai darant klaidas ir eksperimentuojant su placia.

o tai reiskia, kad haselio stiklas ziuri i mano puse wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 02 rugpjūčio 2010 - 14:50
QUOTE(_ms_ @ 2010 08 02, 15:50)
o tai reiskia, kad haselio stiklas ziuri i mano puse wink.gif

papusk i uodega tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 08 02, 16:59)
papusk i uodega tongue.gif

nuvaziuok i statoila ir pasipusk wink.gif
Atsakyti
nekantraujat 50-ą lapą temoje pabaigti? cool.gif
Atsakyti
jo, davai aistringai pasipykit ir pabaikit temą smile.gif xixixi
Atsakyti
nu tai kas norit dar savo noru galit vaziuot i kitas koloneles pasizaist smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti