o ta maikė žinok - canon reklama:))) o jei rimtai - ką, siūlai "kirpti"?
QUOTE(sayonara @ 2010 07 29, 09:30)
na kodėl jis su maike??
O ko nori? pusnuogio antajo gražuolio be maikės?
QUOTE(Sansara @ 2010 07 29, 10:34)
manes foto netraukia namie tokiu vaizdu prisiziuriu ir jie kelia ne teigiamas emocijas, o susierzinima - tik dar vienas purvinas vaikas prie mano pundelio nuolat purvinu ir sugebanciu rasti purva ten, kur jo nera ir nebuvo
o. o aš tokių vaizdų neprisižiūriu ir man jie nekvepia. gal todėl ir mieli. vaikystė juk tai ir apsišikimas iki ausų taip pat, ne vien gliancas.
QUOTE(andriuska @ 2010 07 29, 10:55)
o. o aš tokių vaizdų neprisižiūriu ir man jie nekvepia. gal todėl ir mieli. vaikystė juk tai ir apsišikimas iki ausų taip pat, ne vien gliancas.
pritariu 100 proc. i sia foto po poros metu irgi su asaromis ir sypsena ziuresiu ir to ilgesiuos. bet dabar per skausminga... nes tai tenka daryt po n kartu per diena ir tikrai be didelio malonumo turi issitrinti tai is atminties kaip erzinantis dalykas, tada ir man tik bus "zinau kad vaikyste nekvepia", o ne "blem, nuplaukit jus ji greciau rrrrrrrrrrrrrrrr"
QUOTE(andriuska @ 2010 07 29, 09:09)
o ta maikė žinok - canon reklama:))) o jei rimtai - ką, siūlai "kirpti"?
nea, aš nieko nesiūlau, tiesiog kitą kartą išrengit diedą reik
QUOTE(bite maja @ 2010 07 29, 09:42)
O ko nori? pusnuogio antajo gražuolio be maikės?
nu.. jo
andriuska, o man foto patiko.. tiesiog man toks vat kaimiskas jausmas uzpludo beziurint..
labai daznai buna taip: pamato lietuviukas koki nors indu berniuko foto ir sako jetau kaip grazu! .. na ir kas kad ryskumo nerasta, centruota ir tt.. tiesiog egzotika.. kazkas kitokio.. va parodyk pvz pas mus foto kokio miegancio kur pagriovi ar pakrumej "pavargusio" dieduko foto - visi sakys ogo!! o cia mano kaime jeigu parodyciau tokia foto tai butu neiko nauja.. tiesiog realybe ir basta..
ilga izanga bet cia tik pamastymas toks kodel man ta foto patinka.. man ji tokia miela, kaimiska.. (siaip pritarciau kad geriau be maikes butu vyrukas)
labai daznai buna taip: pamato lietuviukas koki nors indu berniuko foto ir sako jetau kaip grazu! .. na ir kas kad ryskumo nerasta, centruota ir tt.. tiesiog egzotika.. kazkas kitokio.. va parodyk pvz pas mus foto kokio miegancio kur pagriovi ar pakrumej "pavargusio" dieduko foto - visi sakys ogo!! o cia mano kaime jeigu parodyciau tokia foto tai butu neiko nauja.. tiesiog realybe ir basta..
ilga izanga bet cia tik pamastymas toks kodel man ta foto patinka.. man ji tokia miela, kaimiska.. (siaip pritarciau kad geriau be maikes butu vyrukas)
ten dar kažkur yra objektyvas minoltas zuminis. jei nori, gali pasiimti pabandyti. aš jį už kelias juosteles mainyčiau, jei patiks.
QUOTE(andriuska @ 2010 07 29, 07:27)
kad pas jį ten švedijoje jau subtropikai greitai bus. jis važiuoja į graikiją atvėsti
nebrangų tai kiek? gerų aparatų (ne tik raumeningų ir šlapių) tiekėjas pas mus sillwio. bet jei nori tiok pabandyti - neskubėk pirkti. kokią skaitmeninę techniką naudoji? jei canon, aš galiu paskolinti tau savo 50e. jo autofokusas neveikia, tai bus labai nengi manuali kamera, tik su gera eksponometrija ir automatiniu kadrų persukimu. jei ne canon, tai galiu smena 8m paskolinti. visiškas ekstrymas ir lomografija
jau tie švedijos fiordai ir šcherai slepia visokiausių undinų...
nebrangų tai kiek? gerų aparatų (ne tik raumeningų ir šlapių) tiekėjas pas mus sillwio. bet jei nori tiok pabandyti - neskubėk pirkti. kokią skaitmeninę techniką naudoji? jei canon, aš galiu paskolinti tau savo 50e. jo autofokusas neveikia, tai bus labai nengi manuali kamera, tik su gera eksponometrija ir automatiniu kadrų persukimu. jei ne canon, tai galiu smena 8m paskolinti. visiškas ekstrymas ir lomografija
jau tie švedijos fiordai ir šcherai slepia visokiausių undinų...
pas mane canon skaitmena, dairiausi į canonus ir juostinukus, bet kai nieko nesuprantu tai ir pirkti bet ko nesinori.
Gaila meetą praleidau, gal bent būtų kas parodę kaip juostą įsidėti na, kad nebūtų kaip Sansarai Dar blond klausimas ar mano sigma 24-70 tiktų ant juostinuko?
Andriuska mielai priimčiau pasiūlymą pabandyti tavo juostinuką
o ta sigmayra EF ar EF-S? t.y. pas ją raudonas taškas ar baltas kvadratėlis žymi vietą, kaip įstatyti į aparato bajonetą? nes EF-S yra kropintai matricai, jie netinka juostiniams. ar neturi kokio 50 -uko? geriausiai juostiniam.