aš tai kitą kartą norėsiu alaus..)))
nes kažkaip nuoskauda ant andriuškos liko
tik viską reikia daryti saikingai, ypač tokiame karštyje
Ačiū, mielieji, už smagią dieną. Šaudymas man sapnuojasi Visada maniau, kad žymiai sudėtingiau (matyt holivudinių filmų susikurta iliuzija). Andriuška, aš jau pas tėvus Lazdijuose. Kaip nors gal kitą kartą. Ačiū. Sansara, ačiū už dėžutę. Puikus daiktas. Tavo až perskaičiau. Žinoma, tik teks tau siųsti paštu. Ediper, malonu buvo susipažinti.
sveiki
as su klausimuku.. kur jus viln ryskinat placias juostas? si savaitgali busiu viln tai sakau gal iseitu man isryskint ir nuskenuot..
as su klausimuku.. kur jus viln ryskinat placias juostas? si savaitgali busiu viln tai sakau gal iseitu man isryskint ir nuskenuot..
Sveiki, skaitydama Jūsų temą ir dar dėl įvairių priežasčių, užsikabinau už juostos. Nenorėdama investuoti išsitraukiau Zenitą, nusipirkau juostą ir po daugelio metų vėl pradėjau fotografuoti su juosta Jūsų teismui keletas kadrų
Spalvotas ir skaidres-procentre. Savaitgaliais berods nedirba. Be- patys rankelemis. Skanuoja visi patys, bo brangu kitaip.
QUOTE(andriuska @ 2010 07 24, 08:55)
Spalvotas ir skaidres-procentre. Savaitgaliais berods nedirba. Be- patys rankelemis. Skanuoja visi patys, bo brangu kitaip.
nu va ir neisdege mano planas chuliganas.. nes mano gimtajam kaime tai visai nekas.. jei net juostu tokiu nemate o del skenavimo tai jo.. brangu.. bet man perfotkint labai nesiseka.. tai kol savo isigysiu skenuosiu...
Sveiki,
noreciau ir as prie jusu prisijungti, bet neismanau nuo ko pradet
Fotografuoju su juostine Minolta jau antri metai. Pati neryskinu. Viska, t.y. ryskina ir nuskanuoja, daro fotoatelje.
Kazkada studentavimo laikais esu pati sedejus naktimis ir darius nuotraukas patikdavo. Per kraustymus visa aparatura suduzo ir siaip jau paseno, o nauja jauciu kainuoja nepigiai
Zodziu, noreciau jungtis prie jus
noreciau ir as prie jusu prisijungti, bet neismanau nuo ko pradet
Fotografuoju su juostine Minolta jau antri metai. Pati neryskinu. Viska, t.y. ryskina ir nuskanuoja, daro fotoatelje.
Kazkada studentavimo laikais esu pati sedejus naktimis ir darius nuotraukas patikdavo. Per kraustymus visa aparatura suduzo ir siaip jau paseno, o nauja jauciu kainuoja nepigiai
Zodziu, noreciau jungtis prie jus
junkites naujokai/es drasiai savaitgalis, tai visi ne "cia"
Dalyja - del naujos fotogamybos irangos, tai lygiai taip dabar galima susipirkti sena kainuoja ne tiek ir daug, o daug kas rusius nori pratustinti (mano uosvis pratustino neperspejes ir man nespejus pasiimti visko i konteineri iskeliavo didintuvai/voneles ir visa like ). as visai neseniai susipirkau ir manau tikrai ne per brangiai
Dalyja - del naujos fotogamybos irangos, tai lygiai taip dabar galima susipirkti sena kainuoja ne tiek ir daug, o daug kas rusius nori pratustinti (mano uosvis pratustino neperspejes ir man nespejus pasiimti visko i konteineri iskeliavo didintuvai/voneles ir visa like ). as visai neseniai susipirkau ir manau tikrai ne per brangiai