Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Sansara @ 2010 07 21, 11:50)
ir rytinė dalis kada prasideda noriu žinot ir kur  4u.gif

ir kas kontaktinis - andriuška? smile.gif
Atsakyti
oi, yra norinčių į rytynę dalį? kažkaip buvau supratęs, kad nieks nedalyvaus iki vakaro ir tą dabotvarkės dalį derinau privačiai ax.gif

sutarta taip, kad kai sillwio bus mieste, jis man paskambins. tai turi būi nuo 10 iki 11. laisvas laikas programoje iki 13.30, kuomet reikės važiuoti ir susirasti sigmos gamyklos komplekse tas dirbtuves. laisvo laiko užimtumas nėra detaliai aptartas ir labai priklausys nuo oro sąlygų. be fotografavimo kur nors mieste buvau numatęs apsilankymą šaudykloje (na, kad jau nei moterų, nei vaikų mūsų kompanijoje nenusimatė, tai pagalvojau skirti laiko "vyriškiems" reikaliukams, o be to kiek gi galima fotografuoti mirksiukas.gif ).

mano telefoną dauguma turbūt žino, aš jūsų nebe, bo pakeičiau telefoną ir ate visiems kontaktams (dabar taip ramu rolleyes.gif į praleistus skambučius neatskambinu, bo nežinau kas čia skambino, skaičius abonentų kam skambinu irgi gerokai sumažėjo). tai jei ką, galite skambinti ir pasitikslinti kur tuo metu esame. nuo 14 val. - sigmos gamykloje, nuo matyt kokios 18 - Pomodoro, jei daugumai ten tinka.
Atsakyti
ok dėrinkitės tada privačiai ir vyriškai smile.gif nes aš moteris ir dar su vaiku iš jūsų vyriškų žaidimų iškrentu lotuliukas.gif susimatysim vakare 4u.gif
Atsakyti
Jė, nu pasimatysim pavakary, andriuška, mano skambučius kelk biggrin.gif
Atsakyti
taigi sakau, kad iš visų parašymų atrodė, jog niekas nebeateis iki vakaro.
visi laukiami ir viską galima suderinti. paskambink rytoj po dešimtos ir bus tiksliausia informacija, kur, kas ir kaip vyks ryte iki antros po pietų.
Atsakyti
viskas, mielieji ir mielosios, baigiu darbą ir priegos prie interneto nebeturėsiu. visi klausimai dėl susitikimo - telefonu. tikiuosi rytoj netikėtai pamatyti daugiau žmonių, atėjusių į susitikimą....
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 07 21, 15:34)
viskas, mielieji ir mielosios, baigiu darbą ir priegos prie interneto nebeturėsiu. visi klausimai dėl susitikimo - telefonu. tikiuosi rytoj netikėtai pamatyti daugiau žmonių, atėjusių į susitikimą....

ir aš tikiuosi, nes ir Puriena, ir ediper sakė, kad ketina dalyvauti smile.gif Emilija lygtais vakarop jungsis?
Atsakyti
Na sveiki. Nebūsiu aš afterparty, atsiprašau. Sillwio, negatyvus perduok gal Sayonarai, aš susisieksiu su ja vėliau.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
sveiki,jei karsciai nebus nerealus,bandysiu jungtis 14-ai val Sigmoje,gal galit tikslesni aprasyma duoti,kaip ten rasti ta lab'a ar kieno nors tel.nr. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 07 21, 17:30)
sveiki,jei karsciai nebus nerealus,bandysiu jungtis 14-ai val Sigmoje,gal galit tikslesni aprasyma duoti,kaip ten rasti ta lab'a ar kieno nors tel.nr. wink.gif

parašiau AŽ smile.gif
Atsakyti
sansara - didelis ačiū už tą dėžutę 4u.gif
grįžęs namo susidėjau ten slaidus - na tiesiog nerealiai gera. fantastiška ('dast is leica" mirksiukas.gif )

sillwio, per tą dienos gerumą pamaršau gi tau duoti kasetę 4x5. važiuosiu šiandien vakare kauno pusėn. jei būsi elektrėnuose tai gal užvežti?

p.s. šiandien valydamas pistoletą prisiminiau šaudymą į tuos metalinius taikinius. juk ne didesni už žmogaus galvą? eilinį kartą įsitikinau, kad kai filmuose rodo susišaudymus kambariuose, kai keli žmonės šaudo vienas į kitą 5 minutes ir nepataiko - nesamonė. vakar sillwio sugriovė šį mitą. tiesiog Varašilovo šaulys smile.gif

p.p.s. edipėr, šaunu kad prisijungei. tikiuosi informacine prasme susitikimas buvo naudingas.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 07 23, 10:03)
sansara - didelis ačiū už tą dėžutę 4u.gif
grįžęs namo susidėjau ten slaidus - na tiesiog nerealiai gera. fantastiška ('dast is leica" mirksiukas.gif ).

4u.gif malonu 4u.gif
nes aš būčiau ne pagal paskirtį ją naudojus smile.gif o kaip tiesiog gražią dėžutę.

ir aš vėl noriu meeto verysad.gif ir paskaitos apie IR fotografiją. doh.gif ir praktinio fotografavimo ir t.t. biggrin.gif
o šiaip vakar labai jaukiai ir maloniai pasisėdėjau. tik laikas prabėgo pergreit, kaip 5 min. ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 23 liepos 2010 - 10:42