oi, yra norinčių į rytynę dalį? kažkaip buvau supratęs, kad nieks nedalyvaus iki vakaro ir tą dabotvarkės dalį derinau privačiai
sutarta taip, kad kai sillwio bus mieste, jis man paskambins. tai turi būi nuo 10 iki 11. laisvas laikas programoje iki 13.30, kuomet reikės važiuoti ir susirasti sigmos gamyklos komplekse tas dirbtuves. laisvo laiko užimtumas nėra detaliai aptartas ir labai priklausys nuo oro sąlygų. be fotografavimo kur nors mieste buvau numatęs apsilankymą šaudykloje (na, kad jau nei moterų, nei vaikų mūsų kompanijoje nenusimatė, tai pagalvojau skirti laiko "vyriškiems" reikaliukams, o be to kiek gi galima fotografuoti
).
mano telefoną dauguma turbūt žino, aš jūsų nebe, bo pakeičiau telefoną ir ate visiems kontaktams (dabar taip ramu
į praleistus skambučius neatskambinu, bo nežinau kas čia skambino, skaičius abonentų kam skambinu irgi gerokai sumažėjo). tai jei ką, galite skambinti ir pasitikslinti kur tuo metu esame. nuo 14 val. - sigmos gamykloje, nuo matyt kokios 18 - Pomodoro, jei daugumai ten tinka.