Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Čia aš vėl jus noriu patrukdyti su žaliu klausimu apie smeną 8m. Kaip žinoti, kiek kadrų jau išfotografuota? Nes, kiek supratau, tas ratukas, kuris lyg ir turėtų parodyti, kelintą kadrą darai, persukus juostą ima rodyti 0 arba 36... g.gif
Atsakyti
jei gerai pamenu, tai į aparatą įdėjus juostą reikia padaryti 2 "tuščius" kadrus (nes ta juostos atkarpa vis vien būna apšviesta dėjimo metu. tada "užvedi"trečią kadrą ir tą ratuką, kuriame surašyti kadrų skaičiai nustatai ties vienetu "1". sekantį kartą prasukus kadrą jis jau turi rodyti "2" ir t.t.

p.s. padaryti to be juostos neišeis, nes atrodo, jog šis skiatiklis sujungtas su dantračiu, kurį suka sukamos juostos perforacija.
Atsakyti
sveiki,

koks pavydas ima paskaicius apie meeta... ax.gif
Atsakyti
a, "emigrantai" cool.gif tai atvažiuok, mes jau turime patirties organizuoti priėmimus drinks_cheers.gif
kokie pasiūlymai dėl afterparty? ketvirtadieniais renkasi efoto bendruomenė, bet ten kažin ar ką pažįstam, tai nežinau, ar tikslinga jungtis prie jų, ar daryti savo individualų "savam kiemelyje. siauram ratelyje" g.gif nes panašu, kad šį kartą tikrai mūsų bus nedaug, nebent tyliai skaitantys ir bijantys pasisakyti netikėtai prisijungs.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 07 20, 10:11)
a, "emigrantai" cool.gif  tai atvažiuok, mes jau turime patirties organizuoti priėmimus drinks_cheers.gif
kokie pasiūlymai dėl afterparty? ketvirtadieniais renkasi efoto bendruomenė, bet ten kažin ar ką pažįstam, tai nežinau, ar tikslinga jungtis prie jų, ar daryti savo individualų "savam kiemelyje. siauram ratelyje" g.gif  nes panašu, kad šį kartą tikrai mūsų bus nedaug, nebent tyliai skaitantys ir bijantys pasisakyti netikėtai prisijungs.

aš tai už savų susibūrimą, vis tik mes pažįstami, turim bendrų interesų (juosta, o ne apskritai), o jeigu jungsimės prie kažko kito, išblaškys mus negailestingas likimas po skirtingas kertes, ak wink.gif

dėl vietos. kadangi būsime sigmoje, gal vėl domus galerijos pomodoras tiks? biggrin.gif
Atsakyti
Aš atkrentu sad.gif nebent į afterparty. Negali man nieks vaikų padabot sad.gif
Atsakyti
Tai ką? Dviese liekame? Sillwio, keicam planus ar liekam prie pirminio varianto?
Atsakyti
As manau, kad ne dviese. Tikiuosi, kad bus daugiau norinciu ir galinciu. Net jei ir dviese, turesim smagu laika.

As irgi uz savu susitikima. Taip bus smagiau. Nedaug musu, bet smagi kompanija. Kas neateis, paskui gailesis biggrin.gif Gal paskatins ateit tai, kad turiu skolu:

- purienai - negatyvai;
- inc - 2expo negatyvai;
- sayonara - praeito meeto negatyvai;
- sayonara - skystimas ir nubrauktukas;
- visi kiti - keletas praeito meeto nuotrauku.

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 07 20, 21:49)
As manau, kad ne dviese. Tikiuosi, kad bus daugiau norinciu ir galinciu. Net jei ir dviese, turesim smagu laika.

As irgi uz savu susitikima. Taip bus smagiau. Nedaug musu, bet smagi kompanija. Kas neateis, paskui gailesis biggrin.gif Gal paskatins ateit tai, kad turiu skolu:

- purienai - negatyvai;
- inc - 2expo negatyvai;
- sayonara - praeito meeto negatyvai;
- sayonara - skystimas ir nubrauktukas;
- visi kiti - keletas praeito meeto nuotrauku.

aš tai bandysiu apie 16 val. būti laisva. anksčiau man nelabai. bet užtat vakaras visas Jūsų smile.gif tik pagalvokit, kokia diena Jūsų dviejų laukia, svajonių svajonė - spausdinat dviese, bobos nemaišo, o vakare kad sulėks raganos ant šluotų..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 07 21, 06:53)
aš tai bandysiu apie 16 val. būti laisva. anksčiau man nelabai. bet užtat vakaras visas Jūsų smile.gif tik pagalvokit, kokia diena Jūsų dviejų laukia, svajonių svajonė - spausdinat dviese, bobos nemaišo, o vakare kad sulėks raganos ant šluotų..biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif idealus meetas, tai vadinama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tiesa, brangieji, gal nusprendžiam, kur ir kada afterparty? kad norintys prisijungti tik į tą dalį galėtų planuoti, kur jiems reikės atsirasti?

aš siūlau ano karto vietą Domus galerijoje. nes ir parkavimas patogus, ir vietos turi, tik reikėtų užsakyti staliuką iš anksto.
Atsakyti
ir rytinė dalis kada prasideda noriu žinot ir kur 4u.gif
Atsakyti