Tragedija
Vilniuje nebėra skaidrių rėmelių. guli prieš mane išryškintos 3 skaidrinės juostos (o jau spalvų naturalumas ), o kur jas dėti - nėra. gal kas matėt, žinot, turit nereikalingus (parduoti)?
p.s. reikia 35x24 mm
nakvynės variantas buvo atmestas pradinėje stadijoje dėl garbaus svečio įtemptos vizito darbotvarkės. būtų žinoma gerai, bet kad susitikimui skiriamas dienos laikas ir tik ketvirtadienį.
p.s. vis neatsigrožiu skaidrėmis. žint ką? manau ankstesnis nusistatymas, kad skaidrė turi labai siaurą dinaminį diapazoną yra atgyvena. sprendžiu tai pagal kelis kadrus, kuriuos dariau skaitmena ir skaidre. tai vat skaidrėje tie kadrai šviesų/šešėlių aprėpties klausimu žymiau geriau atrodo. skaidrė buvo ne prof, o ta, kuri mėgėjam skirta. tai irgi kažkiek pagelbėjo, nes anot pardavėjų ji kiek "atlaidesnė".
p.p.s. rėmelius užsakiau ebejui. jei jie atkeliaus iki sillwio vizito, galėsime prie susitikimo klausimų pridėti ir trumpą Barselonos retrospektyvą paklodėje ant sienos
p.s. vis neatsigrožiu skaidrėmis. žint ką? manau ankstesnis nusistatymas, kad skaidrė turi labai siaurą dinaminį diapazoną yra atgyvena. sprendžiu tai pagal kelis kadrus, kuriuos dariau skaitmena ir skaidre. tai vat skaidrėje tie kadrai šviesų/šešėlių aprėpties klausimu žymiau geriau atrodo. skaidrė buvo ne prof, o ta, kuri mėgėjam skirta. tai irgi kažkiek pagelbėjo, nes anot pardavėjų ji kiek "atlaidesnė".
p.p.s. rėmelius užsakiau ebejui. jei jie atkeliaus iki sillwio vizito, galėsime prie susitikimo klausimų pridėti ir trumpą Barselonos retrospektyvą paklodėje ant sienos
QUOTE(Sansara @ 2010 07 16, 16:47)
jei bus daugiau norinciu, tai ir po sillwio vizito galim organizuotis su gamta/uodais/palapinem ir panasiom i vaikus atrakcijom
Joo, mano savaitgaliai taip visi užsakyti, kad toki variantai visi atkrenta. Man idealu tas ketvirtadienis.
sveiki uzmaciau,kad organizuojamas meetas labai noreciau sudalyvauti,jei galima
QUOTE(ediper @ 2010 07 17, 17:13)
sveiki uzmaciau,kad organizuojamas meetas labai noreciau sudalyvauti,jei galima
iš skubios reakcijos į Tavo klausimą matau, kad ši garbi kompanija į durnus klausimus neatsakinėja
aišku, kad junkis, kas per klausimai
QUOTE(sayonara @ 2010 07 18, 09:18)
iš skubios reakcijos į Tavo klausimą matau, kad ši garbi kompanija į durnus klausimus neatsakinėja
reikia gi pasitikslint
lauksiu tikslesnes info del lokacijos ir laiko
ebejuje užsisakiau rėmelius. tikiuosi atkeliaus greitai.
tai dėl ketvirtadienio. aš būsiu laisvas visą dieną nuo ryto. sillwio, kada būsi mieste, tada ir susitinkam, kad ir 8 ryto. dirbtuves siūlau užsisakyti nuo 14 val. iki 18 matomai atsibūsim ten (laikas tikrai neprailgs), o po to afterparty, kur visi stachanoviečiai (t.y. dirbantys) galės prisijungti. tos dirbtuvės yra kalvarijų g. sigmos gamyklos teritorijoje.
tai dėl ketvirtadienio. aš būsiu laisvas visą dieną nuo ryto. sillwio, kada būsi mieste, tada ir susitinkam, kad ir 8 ryto. dirbtuves siūlau užsisakyti nuo 14 val. iki 18 matomai atsibūsim ten (laikas tikrai neprailgs), o po to afterparty, kur visi stachanoviečiai (t.y. dirbantys) galės prisijungti. tos dirbtuvės yra kalvarijų g. sigmos gamyklos teritorijoje.