Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Tragedija verysad.gif

Vilniuje nebėra skaidrių rėmelių. guli prieš mane išryškintos 3 skaidrinės juostos (o jau spalvų naturalumas bigsmile.gif ), o kur jas dėti - nėra. gal kas matėt, žinot, turit nereikalingus (parduoti)?

p.s. reikia 35x24 mm
Atsakyti
ziauriai noreciau. bet ne verysad.gif
as tai siulyciau jums vietoj to labo geriau vaziuot kur prie ezero, su palatkem, saslais, naktyve, vaikais ir co, bet nereguliuosiu gi cia nedalyvaudama smile.gif . smagiai pasibukit, labai lauksiu nuotrauku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vienok @ 2010 07 16, 13:39)
ziauriai noreciau. bet ne verysad.gif

būtų sunku su palatkėm ir uodais ir šašlais ir vaikais. aš tai už pabuvimą mieste be uodų biggrin.gif
Atsakyti
nakvynės variantas buvo atmestas pradinėje stadijoje dėl garbaus svečio įtemptos vizito darbotvarkės. būtų žinoma gerai, bet kad susitikimui skiriamas dienos laikas ir tik ketvirtadienį.

p.s. vis neatsigrožiu skaidrėmis. žint ką? manau ankstesnis nusistatymas, kad skaidrė turi labai siaurą dinaminį diapazoną yra atgyvena. sprendžiu tai pagal kelis kadrus, kuriuos dariau skaitmena ir skaidre. tai vat skaidrėje tie kadrai šviesų/šešėlių aprėpties klausimu žymiau geriau atrodo. skaidrė buvo ne prof, o ta, kuri mėgėjam skirta. tai irgi kažkiek pagelbėjo, nes anot pardavėjų ji kiek "atlaidesnė".

p.p.s. rėmelius užsakiau ebejui. jei jie atkeliaus iki sillwio vizito, galėsime prie susitikimo klausimų pridėti ir trumpą Barselonos retrospektyvą paklodėje ant sienos smile.gif
Atsakyti
jei bus daugiau norinciu, tai ir po sillwio vizito galim organizuotis su gamta/uodais/palapinem ir panasiom i vaikus atrakcijom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 07 16, 16:47)
jei bus daugiau norinciu, tai ir po sillwio vizito galim organizuotis su gamta/uodais/palapinem ir panasiom i vaikus atrakcijom  lotuliukas.gif

Joo, mano savaitgaliai taip visi užsakyti, kad toki variantai visi atkrenta. Man idealu tas ketvirtadienis.

Atsakyti
sveiki smile.gif uzmaciau,kad organizuojamas meetas bigsmile.gif labai noreciau sudalyvauti,jei galima blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 07 17, 17:13)
sveiki  smile.gif uzmaciau,kad organizuojamas meetas bigsmile.gif labai noreciau sudalyvauti,jei galima  blush2.gif  bigsmile.gif

iš skubios reakcijos į Tavo klausimą matau, kad ši garbi kompanija į durnus klausimus neatsakinėja biggrin.gif

aišku, kad junkis, kas per klausimai doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, mielieji. As ant Lietuvos. Karsciai tai kazkokie nenormalus. Tai susirenkam ketvirtadieni? Kuriuo metu ir kur?
Papildyta:
ediper, zinoma junkis.

andriuska, pamacius isryskinta skaidre mano reakcija buvo panasi, o del remeliu pasisnekesim. Anksciau galejau pagalvot ir paimt pas mus.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 07 18, 09:18)
iš skubios reakcijos į Tavo klausimą matau, kad ši garbi kompanija į durnus klausimus neatsakinėja biggrin.gif

aišku, kad junkis, kas per klausimai  doh.gif  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif reikia gi pasitikslint biggrin.gif
lauksiu tikslesnes info del lokacijos ir laiko bigsmile.gif
Atsakyti
ebejuje užsisakiau rėmelius. tikiuosi atkeliaus greitai.

tai dėl ketvirtadienio. aš būsiu laisvas visą dieną nuo ryto. sillwio, kada būsi mieste, tada ir susitinkam, kad ir 8 ryto. dirbtuves siūlau užsisakyti nuo 14 val. iki 18 matomai atsibūsim ten (laikas tikrai neprailgs), o po to afterparty, kur visi stachanoviečiai (t.y. dirbantys) galės prisijungti. tos dirbtuvės yra kalvarijų g. sigmos gamyklos teritorijoje.

Atsakyti
Tai as turbut prisijungciau nuo pat ryto iki vykimo i sigma ir po to vel i afterparty atvykciau 4u.gif
Atsakyti