Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Puriena6 @ 2010 07 12, 09:57)
Sayonara, gal jau ir matei kažkur interneto platybėse  smile.gif  Special for you:)

Pure street. Tevas horizontaliai, mama vertikaliai, o vaikis gavosi langeliais smile.gif Puikiai, puriena!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 12 liepos 2010 - 10:36
QUOTE(sillwio @ 2010 07 12, 10:35)
Pure street. Tevas horizontaliai, mama vertikaliai, o vaikis gavosi langeliais smile.gif Puikiai, puriena!

Oi, sillwio, atsiprašau, bet nepatikslinau, kad čia ne mano foto! Smagu būtų tokį momentą pagauti.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 07 12, 11:11)
Oi, sillwio, atsiprašau, bet nepatikslinau, kad čia ne mano foto! Smagu būtų tokį momentą pagauti.

O kieno?
Atsakyti
Deja, negaliu pasakyti - buvo krūvoje sudėta ir be autorių pavardžių viename rusiškame pokalbių saite.
Atsakyti
Atrodo radau - René Maltête. http://rene.maltete.com/main.php
Atsakyti
wow, sillwio, ačiū 4u.gif Puikūs darbai! Koks įžvalgumas! Fotografas, atrodo, reikiamu laiku atsiduria reikiamoje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 07 12, 09:57)
Sayonara, gal jau ir matei kažkur interneto platybėse  smile.gif  Special for you:)

user posted image

ačiū, esu šią mačius ir pas mane FB ji puikuojasi tarp svetimų foto.. my style wink.gif))))
Atsakyti
Sveiki,

tai kada tarptautinis meet'as? smile.gif kitą savaitę? smile.gif aš visą vasarą laukiau, pagaliau beveik sulaukiau smile.gif
Atsakyti
Kita savaite. Man idealiai tinka ketvirtadienis.

sayonara, ms, nubrauktukai ir skystimas pas mane.
Atsakyti
žvilgtelėjau prognozes - 22 dieną žada nedidelį lietų, bet savaitgalis jau bus lietingas. tai neaišku, kur link pasistums debesys.... taigi, kad nemirkti lietuje visą dieną, siūlau dalį susitikimo laiko praleisti "tamsiam kambarėlyje" ir padaryti kartu kelias nuotraukas.

tai pilnai atspindėtų mūsų visų bendrą pomėgį, leistų pasidalinti patirtimi ir galbūt, jei pavyks, kiekvienam susitikimo dalyviui parinešti namo po nedidelį atminimą tikros fotografijos, padarytos savomis rankomis, pavidalu.

tam tikslui man reikia žinoti, kiek žmonių pritartų, norėtų ir galėtų dalyvauti tokiame procese. veiksmas vyktų pakankamai dideliose patalpose (už kurias kažkiek reikės mokėti, bet kaina manau nesikandžios).

taip pat siūlau tokias susitikimo dalis (be afterparty žinoma drinks_cheers.gif ):
- susipažinimas su formatine kamera ir fotografavimas ja (lauke);
- IR fotografija (skaitmeninė ir analoginė);
- vėl studija (bet kartotis nesinori);

priklausomai nuo laiko, kurį turėsime ir kada pavyks suderinti tamsaus kambarėlio nuomą, gal būt pavyks išsiryškinti tos dienos darytus kadrus ir juos čia pat atspausti. tai būtų 100 proc. mūsų temos pagerbimas ir prktinis Anselio Adamso trilogijos materialistinis reinkarnavimas cool.gif

pasiūlymai? pageidavimai? komentarai?

p.s. sillwio, pagarsinkite galimą susitikimo pradžios laiką.
Atsakyti
As 100% uz tokia programa. Be praktinio Adamso trilogijos pritaikymo pasidalintume ir patirtim.

As galiu visa diena. Gali tekti palikti masina servise kazkuriuo metu, bet tai dar nera aisku. Pabegciau o po to grizciau.
Atsakyti
skelbiu naujausią džiuginančią informaciją:

- "pasibuvimas" 3-4 valandas ir naudojimas ten esančios įrangos (keli didintuvai) kainuos apie 100 lt
- reaktyvai ir popierius atskirai ( jų ir pats turiu, galima nusipirkti ten, ar bet kur).
- kitame patalpos gale yra įrengta nedidelė fotostudija. vienu metu foografuotis ir daryti nuotraukas sunkiai išeis, bet galima pasiplanuoti ilgesniam laikui ir visą trilogiją reinkarnuoti ten, sutaupant laiką "ant pervažiavimų". tuomet aišku 3-4 valandų nepakaks, bet 8 manau bus užtektinai. galutinė kaina vienam žmogui priklausys nuo dalyvių skaičiaus. vis tik tai bus uždara patalpa be kondicionavimo, tai kad minios nesutalpinsim. bet jei bus tiek, kiek pernai, manau bus pats tas. taigi, pagrindinio susitikimo "kaltininko" nuomonė žinoma, ką mano kit?
Atsakyti