Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Greta, niekuo ten neypatinga juosta, Portra 400NC, gal kai kur biski perkalta, nes esant tokiai saulei 400 juosta ne pats tinkamiausias pasirinkimas biggrin.gif kitos neturėjau, tai tenkinaus šita ir kartais gal nesužiūrėjus diafragmos neprivėriau. Šiaip šiuo metu norisi kiek ryškesnių spalvų man, noriu portros vc.

Kristina, aš savo dabartinio fotografavimo tikrai nevadinčiau įkvėpimu ar pan. Jau kuris laikas mano šis hobis išsikristalizavo į tiesiog kokybišką dokumentikos fiksavimą. Dar pradžioj gal ir nervavausi kad menų neisigauna daryt, o dabar jau lyg ir viskas savo vėžėse. Gyvenu gyvenimą, nepaveiksluoju jo, jei reikia padarau keletą dokumentinių kadrų pagal savo šviesos ir kompozicijos supratimą, dar smagu ir kitiems ką nors nupaveiksluot. Turiu puikią techniką su kuria malonu fotografuoti ir džiaugiuosi, kad rezultatui pasiekti nereikia sėdėti prie pc ir valio smile.gif nebesuku galvos dėl įkvėpimo buvimo ar ne. Va sėdžiu kuris laikas Labanoro girioj, saulytė pašviečia į trobos užkaborius, vaikų akyse spindi nuostabūs žiburėliai, šviesa tiesiog šoka ir glosto viską, o man dzin biggrin.gif guli mamkė tašėj, net juosta neįdėta... Gyvenu tą akimirką tikrai, o ne per aparatą. Jei kada galvoje susidėlios koks kūrybinis projektas, bus smagu, tuomet ir verksiu jei įkvėpumas apleis. Ai tiesa, vienas kūrybinis projektas laukia eilės. Sulauks ir jis kada dienos šviesos, tikiuosi.

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 07 07, 21:29)
Padėk aparatą į lentyną ir užrakink, o raktą kam nors atiduok. Kai nesinešiosi, rankos pradės niežtėt vėl ir įkvėpimas atsiras. Susitikimo aš irgi laukiu. Nuotraukų, beje, iš praeito meeto turiu šiek tiek atspaudęs smile.gif Nebedaug jau liko laukt smile.gif

aš prie savo brangiųjų ir taip nebeprisiliečiu. praeidama pasižiūriu - vėl guli. kažkokia pavargus jaučiuosi ir nekūrybinga.

QUOTE(Pupeliukas @ 2010 07 07, 22:59)
Kristina, aš savo dabartinio fotografavimo tikrai nevadinčiau įkvėpimu ar pan. Jau kuris laikas mano šis hobis išsikristalizavo į tiesiog kokybišką dokumentikos fiksavimą. Dar pradžioj gal ir nervavausi kad menų neisigauna daryt, o dabar jau lyg ir viskas savo vėžėse. Gyvenu gyvenimą, nepaveiksluoju jo, jei reikia padarau keletą dokumentinių kadrų pagal savo šviesos ir kompozicijos supratimą, dar smagu ir kitiems ką nors nupaveiksluot. Turiu puikią techniką su kuria malonu fotografuoti ir džiaugiuosi, kad rezultatui pasiekti nereikia sėdėti prie pc ir valio smile.gif nebesuku galvos dėl įkvėpimo buvimo ar ne. Va sėdžiu kuris laikas Labanoro girioj, saulytė pašviečia į trobos užkaborius, vaikų akyse spindi nuostabūs žiburėliai, šviesa tiesiog šoka ir glosto viską, o man dzin biggrin.gif guli mamkė tašėj, net juosta neįdėta... Gyvenu tą akimirką tikrai, o ne per aparatą. Jei kada galvoje susidėlios koks kūrybinis projektas, bus smagu, tuomet ir verksiu jei įkvėpumas apleis. Ai tiesa, vienas kūrybinis projektas laukia eilės. Sulauks ir jis kada dienos šviesos, tikiuosi.

Tau tai nuodėmė nefotkint smile.gif Ačiū, kad pasidalinai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Įkėliau keletą nuotraukų savo kelionės: http://www.flickr.co...57624447761922/ Chaotiškos, bet ir kelionė tokia pat smile.gif

Aš tai rami dėl fotografijos. Nebeužsiimu savigrauža. Nėra laiko. Žinau, kad samdoma fotografė iš manęs nebus, o sau ir draugams fotografuoju su malonumu. Kartais ir pavargstu nuo fotografavimo. Bet nuo žiūrėjimo gerų fotografijų - niekada.

Sayonara, ar skambino? Gal jau pajudėjo kas nors?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 07 08, 08:35)
Sayonara, ar skambino? Gal jau pajudėjo kas nors?

Neskambino, nepajudėjo, neatrašė smile.gif
bet aš tipo rami ir kantri smile.gif 4u.gif ommmmm smile.gif
kažkaip labai laukiau to skenerio, nes su mamka fotkint nustojau, nes neturiu, su kuo skenuoti. tai maniau, kad sugrįš noras fotkint, kai skeneris atsiras. bet jis neatsiranda, tai ir įkvėpimas neateina biggrin.gif

Italijos foto puikios. Man ypač patiko duoble expo sprendimai smile.gif 4u.gif spalvos labai mielos. pasisekė su kelionės fotografija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 08 liepos 2010 - 08:55
QUOTE(sillwio @ 2010 07 07, 21:29)
Labas. Negalvoji pati ryškint j/b juostų?

galvoju..
turiu viena fotografa cia vietini, sake ismokys visko ko reikia, tai kai grysiu is LT dumsiu..
o ka daryt su spalvotom?? g.gif

1.Įkėliau keletą nuotraukų savo kelionės: http://www.flickr.co...57624447761922/    Chaotiškos, bet ir kelionė tokia pat  smile.gif

2.Aš tai rami dėl fotografijos. Nebeužsiimu savigrauža. Nėra laiko. Žinau, kad samdoma fotografė iš manęs nebus, o sau ir draugams fotografuoju su malonumu. Kartais ir pavargstu nuo fotografavimo. Bet nuo žiūrėjimo gerų fotografijų - niekada.

1. grazios.. spalvos man labai mielos..
2.na as savigrauza uzsiimu nors ir nutarus esu kad fotkinsiu tik sau ir draugams.. man uzteko vieno karto kad suprasciau - negaliu visgi fotkint taip kaip kiti nori matyt..
o tos kurybines ar siaip krizes tai uzeina.. ir aciu dievui praeina.. man kazkodel po minetos patirties sunku imt ka nors fotkint.. net su haseliu tik viena juosta isfotkinau ir sedziu.. dbr tipo laukiu rezultatu.. bet manau pretekstas toks tik!
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 07 08, 06:22)
aš prie savo brangiųjų ir taip nebeprisiliečiu. praeidama pasižiūriu - vėl guli. kažkokia pavargus jaučiuosi ir nekūrybinga.

Tai ir nereikia jų liest. Nereikia net žiūrėt. Įkišk kur nors ir pamiršk kuriam laikui.

Labas rytas,
Įkėliau keletą nuotraukų savo kelionės:

Liuks. Ypač dvigubos ekspo. Noriu Italijon prisižiūrėjęs tokių nuotraukų.

QUOTE(antajo @ 2010 07 08, 09:02)
galvoju..
turiu viena fotografa cia vietini, sake ismokys visko ko reikia, tai kai grysiu is LT dumsiu..
o ka daryt su spalvotom??  g.gif

Smagu įmerkt nagus į ryškalus smile.gif Kartais ima nervas, kai daug juostų prisikaupia, bet tai praeina išryškinus vėl smile.gif

Su spalvotom bėda. Bėda ne su ryškinimu. Bėda su skenavimu.
Atsakyti
bite ar ms, kaip grazinti pentacono kadru skaitliuka i 0? isemus juosta. nedaeina man biski. sutvarke man skaitliuka, bet vis tiek nemoku su juo elgtis. 4u.gif
Atsakyti
na va pasiemiau juosta pirmaja.. kosmaras! cia tik man taip kazi ar ir kitiems pasitaike kad nera ka parodo??? g.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
ir dar perfotkinimas.. na nzn.. turejo but spalvota juosta bet spalvu nerasta po visu invert ir color biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 07 09, 16:26)
na va pasiemiau juosta pirmaja.. kosmaras! cia tik man taip kazi ar ir kitiems pasitaike kad nera ka parodo???  g.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif 
ir dar perfotkinimas.. na nzn.. turejo but spalvota juosta bet spalvu nerasta po visu invert ir color  biggrin.gif

Taip ir turi būti. Pirmas blynas turi prisvilti iš krašto, kad kiti būtų skanūs smile.gif Žinai, kur padarei klaidą?
Atsakyti
QUOTE(vienok @ 2010 07 09, 17:29)
bite ar ms, kaip grazinti pentacono kadru skaitliuka i 0? isemus juosta. nedaeina man biski. sutvarke man skaitliuka, bet vis tiek nemoku su juo elgtis.  4u.gif

jis pats turi grizti kai atidarai dangteli
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 07 10, 07:41)
jis pats turi grizti kai atidarai dangteli

nu ne
Atsakyti
Sayonara, gal jau ir matei kažkur interneto platybėse smile.gif Special for you:)

user posted image
Atsakyti