Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(vienok @ 2010 07 01, 22:53)
sillwio, "Forcing yourself to use restricted means" reiskia nusipirkti Leica? biggrin.gif

Nea smile.gif Tai reiškia, eiti fotografuoti su viena kamera ir vienu fiksuoto židinio nuotolio objektyvu. Tai tikrai veikia. Ypač, kai objektyvas nustatytas ant hiperfokalo, taigi atkrenta fokusavimo būtinybė. O leica, leica tik įrankis smile.gif
Atsakyti
Na jūs ir reaktyviniai!!!
Nuoširdžiai dėkinga už atsakymus.
Bandysiu ryškinti vieną kadrą ir tada jau žiūrėsiu kas gausis smile.gif
Rodinalio turiu dar kokius 3 ml, tai baisingai taupau lotuliukas.gif Kol jo turėjau pakankamai - nesukau sau galvos. Bet va eina į pabaigą, tai traukiu iš sandėliuko kitokią pasenusią chemiją ir galvoju kaip čia reiks su ja suktis lotuliukas.gif
Atsakyti
mes ne reaktyviniai, tiesiog naktiniai smile.gif
Atsakyti
Na štai, grįžtu pasidalinti rezultatais hihihi.gif
Ryškinau 20 min., fiksavau 10 min. Juosta išėjo gana juoda (nors matosi kas yra nufotografuota). Dabar ryškaluose mirksta antra juosta. Bandysiu ją palaikyti 10 min. ilgiau.
Labai labai grūdėta ir vualis toks pilkas sad.gif
Gal žinote kokiu būdu galima gelbėtis nuo to vualio?

O čia mano žiemos/vasaros eksperimentai:
http://www.efoto.lt/node/447798
http://www.efoto.lt/node/447476
hihihi.gif
Atsakyti
Antrosios juostos rezultatas - ryškinta 10 min ilgiau ir kontrastai jau daug gražesni mirksiukas.gif
Tačiau pati juosta įgavo rudą atspalvį. Ar jau ryškalas pavargo, ar tą ryškalą blogai praploviau (nors ploviau sąžiningai kaip visada)?
Atsakyti
Puriena, dar dar Italijos kadrų smile.gif

Gaziulka, tik vakar peržiūrėjau tavo puslapį, tikrai patiko, toks lakoniškas, aiškus, skoningas. O ir kadrų nematytų daug. Šaunuolė, abi šaunuolės smile.gif

Jolantuke, sveika 4u.gif Apie ryškinimą jau viską susakė smile.gif

Aš tai daugiau mažiau namie nebūnu, tai retai ir prie kompo prisėdu. Biški šian paskenavau kadrų nuo jūros. paprasti gan, šeimyniniai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Paskutinėj horizontas biški kreivas, apmėtykit pomidorais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 07 02, 19:15)
paprasti gan, šeimyniniai smile.gif

Superiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2010 07 02, 13:45)
Gal žinote kokiu būdu galima gelbėtis nuo to vualio?

O čia mano žiemos/vasaros eksperimentai:

Niekaip, manyčiau. Man buvo tas pats. Juosta iš bėdos skenuojama, bet praktiškai nespausdinama

O žiemos/vasaros eksperimentai smagūs smile.gif

QUOTE(Jolantuke @ 2010 07 02, 15:53)
Tačiau pati juosta įgavo rudą atspalvį. Ar jau ryškalas pavargo, ar tą ryškalą blogai praploviau (nors ploviau sąžiningai kaip visada)?

Norėčiau žinoti ir aš.

QUOTE(Pupeliukas @ 2010 07 02, 17:15)
paprasti gan, šeimyniniai smile.gif

Paskutinėj horizontas biški kreivas, apmėtykit pomidorais biggrin.gif

Neblogi smile.gif

Atsargiai. Vaikus paskandinsi biggrin.gif
Atsakyti
sveiki!

laukiu isryskintos juosteles pirmosios hasselblato... kazkaip viskas via pas mus letai vyksta.. o taip smalsu paziuret!
tai kol laukiu idedu pora buitiaku susipazinimui...

user posted image

user posted image

user posted image

Pupeliukas, labai fainos foto, man jos tokios skaidrios! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 07 02, 19:15)
Aš tai daugiau mažiau namie nebūnu, tai retai ir prie kompo prisėdu. Biški šian paskenavau kadrų nuo jūros. paprasti gan, šeimyniniai smile.gif
bet jau spalvos kokios dailios smile.gif
kokia cia juosta? ar si juosta tik tavo ipatingam fotoaparatui?smile.gif
Atsakyti
sveiki,

labai gražios visų foto..smile.gif
man tai krizė. arba eilinė, arba besitęsianti, arba niekada nebuvo pasibaigusi. tuoj, sakau, pradėsiu aparatūrą ir foto albumus išpardavinėti biggrin.gif
man elementariai trūksta įkvėpimo. aš nerandu savyje pakankamų motyvų fotografuoti. matyt matau, stebiu pasaulį kadrais, bet ranka nepakyla.
labai laukiu susitikimo, kai visi susibėgsim sillwio proga. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 07 07, 10:42)

Labas. Negalvoji pati ryškint j/b juostų?

QUOTE(sayonara @ 2010 07 07, 19:32)
pradėsiu aparatūrą ir foto albumus išpardavinėti

Padėk aparatą į lentyną ir užrakink, o raktą kam nors atiduok. Kai nesinešiosi, rankos pradės niežtėt vėl ir įkvėpimas atsiras. Susitikimo aš irgi laukiu. Nuotraukų, beje, iš praeito meeto turiu šiek tiek atspaudęs smile.gif Nebedaug jau liko laukt smile.gif
Atsakyti