Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Pupeliukas @ 2010 06 19, 11:13)
Ta prasme kad vieno renginio metu naudoji ne tą pačią juostą. Ok, supratau tavo metodiką, dar toli gražu man iki tavo patirties smile.gif Aš tų gold ir superia net bandžius nesu, kažkaip net nenutuokiu spalvos kokios. Ir dar įdomu kiek juostų sunaudoji?

jep, tik juodbaltes tas pacias naudoju, o spalvotas nuo noru - noriu spalvos seselyje viena, noriu siltumo apsiniaukus - kita, noriu saltumo saulei plieskiant - dar kita.. niu taip ir zaidziu. Kada papasakosiu, nes dabar jau isvarau fotkint.
o juostu kiek sunaudoju? tai per vidut ilgio vestuves - 10-14 spalvotu bei 8-10 jb wink.gif
Atsakyti
Sansara, ryškinu su Tavo baku. Bakeliu neapsiverčia liežuvis pavadint biggrin.gif
Spiralės be galo paprastos ir patogios, bakas kaip turi būt, visiškai nepraleidžia skysčio. Nerealus. Geras pirkinys.smile.gif) 4u.gif
Atsakyti
priminkit, ką reiškia, kad išryškinus juostą, jinai tuščia, bet skaičiukai yra? g.gif
ar aš išryškinau neeksponuotą juostą, ar fotikas pridarė ko? Nes jau antra juosta tuščia nuo mamkos naudojimo pradžios, pirmoji tuščia juosta buvo po mūsų tarptautinio meeto.

beje, sillwio, galiu pasikreipti? turi vietos lagaminuose ir noro pagelbėti? smile.gif aš labai noriu tų vandens nubrauktukų nuo juostų... ax.gif gal gali užmesti akį, ar pas Jus ten Lobių šalyje yra tokių dalykų pirkti ir ar jie įperkami? jei to gudraus skysčio būtų, irgi norėtau..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 birželio 2010 - 14:55
Sayon, dziaugiuosi tai girdedama 4u.gif Bakas lotuliukas.gif

as bedziovindama su fenu savo bakeli, ji biski aplydziau doh.gif ikaito tiek, kad rankenele sukimo biski deformavos, bet tik tiek tos bedos, veikia ok.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 06 19, 16:49)
priminkit, ką reiškia, kad išryškinus juostą, jinai tuščia, bet skaičiukai yra? g.gif
ar aš išryškinau neeksponuotą juostą, ar fotikas pridarė ko? Nes jau antra juosta tuščia nuo mamkos naudojimo pradžios, pirmoji tuščia juosta buvo po mūsų tarptautinio meeto.

neeksponuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 06 20, 10:23)
neeksponuota smile.gif

nu faina.
žodžu, vakar vieną juostelę susukau į spiralę, pasidėjau šalia, kitą atplėšinėju ir kažkoks toks juokingas jausmas apėmė - toje vietoje, kur juosta paprastai iš už popieriaus laisva išlįsdavo, šiuo atveju buvo priklijuota. Nu, galvoju, pokštas, įdomiai..smile.gif tuo momentu "nedaėjo", kad kažkas stipriai negerai biggrin.gif
vadinasi, sumaišiau juostas ir neeksponuotą įmečiau tarp eksponuotų ir neatidžiai popieriukus apžiūrinėjau. nors galiu prisiekti, kad buvo parašyta exposed..smile.gif)
na, jei ten buvo neeksponuota juosta, tai bent jau su fotiku viskas ok, kas teikia vilčių smile.gif
Atsakyti
Mariau, man įdomu būtų išsamiau apie juostų skirtumus smile.gif na gold ir superia man kaip ir negalioja dėl formato nebuvimo, be bendrai. Aš kai anąkart fotografavau fuji ir portra, tai irgi ne be kaip, fuji ėmiau fotografavimui, kur daug žalumos, nes ji labai gražią žalią duoda, visa kita portra. Suku galvą ar imt man fuji, ar apsistot tik su portra ir paimt dar tik jautrumo kito.

Tiesa, dar klausimas, kaip darai su kadrais "jaunieji ir tevai/gimines/artimieji", viską fotografuoji juosta ar turi kokį skaitmeninį aparatėlį?
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 06 20, 13:39)
Mariau, man įdomu būtų išsamiau apie juostų skirtumus smile.gif na gold ir superia man kaip ir negalioja dėl formato nebuvimo, be bendrai. Aš kai anąkart fotografavau fuji ir portra, tai irgi ne be kaip, fuji ėmiau fotografavimui, kur daug žalumos, nes ji labai gražią žalią duoda, visa kita portra. Suku galvą ar imt man fuji, ar apsistot tik su portra ir paimt dar tik jautrumo kito.

Tiesa, dar klausimas, kaip darai su kadrais "jaunieji ir tevai/gimines/artimieji", viską fotografuoji juosta ar turi kokį skaitmeninį aparatėlį?

viska i juosta smile.gif neturiu skaitmeninio aparatelio.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 06 20, 12:51)
viska i juosta smile.gif neturiu skaitmeninio aparatelio.

Ok, aiškuma. Durnai jaučiuosi tavęs čia klausinėdama, bet kai nežinau daugiau nė vieno, kuris vestuves į juostą fotografuotų, tai neturiu kieno patarimų klaust.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 06 19, 06:48)
norėjau paklausti,. gal ir kvailas klausimas, bet jis man šiandien iškilo.
kai nuskenuojate juostines foto, kiek daug ir ar dar dirbate prie jų su PS? ką darote dažniausiai?

Jei j/b, tai praktiškai nieko nedarau, tik paruošiu netui. Su spalvotom vargas, bet baltos balansą nustatinėju ne šope, o ACDSee. Man taip patogiau ir operatyviau.

Užuojauta dėl nuotraukų. Įsivaizduoju, kaip liūdna.

QUOTE(sayonara @ 2010 06 19, 14:49)
beje, sillwio, galiu pasikreipti? turi vietos lagaminuose ir noro pagelbėti? smile.gif aš labai noriu tų vandens nubrauktukų nuo juostų... ax.gif gal gali užmesti akį, ar pas Jus ten Lobių šalyje yra tokių dalykų pirkti ir ar jie įperkami? jei to gudraus skysčio būtų, irgi norėtau..smile.gif 4u.gif

Bet kada smile.gif Vietos yra, noro irgi. Pirkti yra pas mus. Patersono kainuoja 125 kronas, AP - 77. Dar kažkiek atsiuntimas. Jei nori, savo tau atiduosiu. Gavau su didintuvu, naudojau vieną kartą. Skysčio kokio? PhotpFLO? 96 kronos 500 ml butelis - užtenka visam gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 06 20, 18:18)
Jei j/b, tai praktiškai nieko nedarau, tik paruošiu netui. Su spalvotom vargas, bet baltos balansą nustatinėju ne šope, o ACDSee. Man taip patogiau ir operatyviau.

Užuojauta dėl nuotraukų. Įsivaizduoju, kaip liūdna.
Bet kada smile.gif Vietos yra, noro irgi. Pirkti yra pas mus. Patersono kainuoja 125 kronas, AP - 77. Dar kažkiek atsiuntimas. Jei nori, savo tau atiduosiu. Gavau su didintuvu, naudojau vieną kartą. Skysčio kokio? PhotpFLO? 96 kronos 500 ml butelis - užtenka visam gyvenimui.

aišku, noriu nubrauktukų smile.gif ačiū. atsilyginsiu kokia nors forma.
ir photoFLO noriu buteliaus smile.gif
AČIŪ.
papasakok, kaip Tau patogiau - atiduoti pinigus, kai atvažiuosi, pervesti, perduoti kam nors, paleisti butelyje kokioj upėj..wink.gif) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 06 20, 18:48)
aišku, noriu nubrauktukų smile.gif ačiū. atsilyginsiu kokia nors forma.
ir photoFLO noriu buteliaus smile.gif
AČIŪ.
papasakok, kaip Tau patogiau - atiduoti pinigus, kai atvažiuosi, pervesti, perduoti kam nors, paleisti butelyje kokioj upėj..wink.gif) 4u.gif

NubrauktukŲ ? Ne vieno reikia? Naujo/naujų nori? Dėl pinigų nesirūpink. Atiduosi, kai susitiksim.
Atsakyti